Sahada oyun yok ki takım savunmamız iyi olsun. Hangi akla hizmettir de Mehmet Guven - Oguz yerine orta sahaya bu yeteneksizleri koyuyoruz.Takim savunmamiZ gayet iyi bugun. KOntratak yapmaya niyetleniyorlar ama bir sekilde basip aliyoruz.
13. Hafta: GS-Sakarya 4-0 (Kabze (2), Erdinç kk, Hakan)
Moderator: Staff
-
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
-
- Moderator
-
-
- Moderator
Cali$miyordu ama bakti ki papuc pahali takas makas verecekler saga sola akli ba$ina geldi. Bir kredi de Gerets'in. Ekmek korkusu insanin kamcisiCengiz Akgun wrote:I$te Hasan Kabze de bu!
Last edited by Cengiz Akgun on Sun Nov 12, 2006 8:59 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Oh be forvetimiz varmış! Tebrikler Kabze! Bugün sahanın en çalışkan futbolcusuymuş anlaşılan.
Ama golden öncede ciddi bir tehlike yaşamışız kalemizde..
Umarım Gerets adam gibi değişikliklerle maçın gitmesini engeller.. Çok hayati bir maç bu! Şampiyonluk maçı bu
1-0'a yatmasına bile razıyım yeterki adam gibi yatsın!
Ama golden öncede ciddi bir tehlike yaşamışız kalemizde..
Umarım Gerets adam gibi değişikliklerle maçın gitmesini engeller.. Çok hayati bir maç bu! Şampiyonluk maçı bu
-
Onde oldugumuz icin Gerets hayatta oyuncu degistirmez. IKinci yarida farkli kadro olursa cok sasiririm.Ismail Gezer wrote: Umarım Gerets adam gibi değişikliklerle maçın gitmesini engeller.. Çok hayati bir maç bu! Şampiyonluk maçı bu
Arda cok durgundu ilk yari ama ne yapacagi belli olmaz. Belki de Ayhan girmeli, bilmiyorum. Aslinda INamoto'nun yerine Ayhan girmeli.
Hasan Sas yedekler arasinda, Okan'in yerine belki o girebilir. UMit Karan'in sakatligi nuksetmemesi icin Hakan girebilir onun yerine.
-
Bu digiturk 1100 kb yayini ilk defa bugun kesiliyor. Tam 650 kb e doneyim dedim, golu kacirdim iyi mi?
Mac tamamen tahmin ettigim gibi geciyor. Sakarya'nin ne orta saha gucu ne kontratak gucu var. Ceza sahasina 6-7 kisiyle gomuluyorlar, Martinez cizgi kalecisi refleksler nefis ama ortalarin hic birinde cikmiyor.
Gerets iki forvet cikmakla hakli, bu macta Sakarya stoperlerinin arasina Umit Karani tutsak edemezsiniz.
Ama Okan tercihi tartisilir. Sabri'nin Ayhan'in kesilmis olmasi garip.
Arda oyunda yok, sol kanadimiz ofansif olarak hic oyunda degil, surekli sag taraftan geliyoruz.
Kabze nefis oynuyor.
Ozan Ersoy
Mac tamamen tahmin ettigim gibi geciyor. Sakarya'nin ne orta saha gucu ne kontratak gucu var. Ceza sahasina 6-7 kisiyle gomuluyorlar, Martinez cizgi kalecisi refleksler nefis ama ortalarin hic birinde cikmiyor.
Gerets iki forvet cikmakla hakli, bu macta Sakarya stoperlerinin arasina Umit Karani tutsak edemezsiniz.
Ama Okan tercihi tartisilir. Sabri'nin Ayhan'in kesilmis olmasi garip.
Arda oyunda yok, sol kanadimiz ofansif olarak hic oyunda degil, surekli sag taraftan geliyoruz.
Kabze nefis oynuyor.
Ozan Ersoy
-
Hasan Sas ve Ayhan girecek galiba. Gerets beni sasirtacak gibi duruyor.
OKan ve Inamoto cikiyor. Helal be Gerets. Simdi de "biraz erken yapmadi mi degisikligi" diyenler olur, ama olsun. Gerets'in erken tedbir aldigini gormek guzel.
OKan ve Inamoto cikiyor. Helal be Gerets. Simdi de "biraz erken yapmadi mi degisikligi" diyenler olur, ama olsun. Gerets'in erken tedbir aldigini gormek guzel.
Last edited by Tolga Girici on Sun Nov 12, 2006 9:12 pm, edited 1 time in total.
-
Bizim bekler ve orta saha gobegi cin dellenmeden birseyler yazmam gerekiyor.
Oyuna ve takıma bu kadar katkısı olmayan iki bekin alternatifleri var. Insanları ve taraftarları deli etmeyin. Bu alternatifler dusunulmeli, sans verilmeli ve oynama sansı bulmalı. Sakarya iki gol pozisyonuna girdi.
Birincisinde soldan yapılan ortada kalemize Cihan daha yakın. 18 uzerindeki adam ile arasında en azından iki metre fark var. Rakip eleman deparı atıyor, pozisyonunu alıyor, topa kafa vuruyor. Cihan nın hamlesi, pozisyonu yanlıs.
Ikincisi golu atmadan once Sakarya lı Okan nın yan fileye vurdugu top. Korner cizgisinde Murat erdoagn Cihan ve Okan ı calımlayıp, uzak direge orta yapıyor. Orhan Ak pozisyonunu kaybetmis. Birde bu ikilde topa "kıcını donme" savunma kurgusu var. bu niye yapılır, belki forumda amator futbol oynamıs bir iki arkadas bize anlatır. Tromso dan yedigimiz gol ile baslayan bir dizi pozisyonda bunları hep goruyorum. Topa kıcını donme. Niye bu oyuncular yapıyor da PAF lardaki Aslanlarda boyle abuk sabuk hareketler gormiyoruz?
Orta ikili seciminde ise gercekten bir aymazlık soz konusu. tekrar yazıyorum ve bıkmadan yazacagım.
Oyunu iki yonlu oynayan, skora direkt etki edebilen, iki ayagına hakim, dikine ve cabuk oynayan, pres ozelligi olan, fiziki kondisyonları hazır birbirini tamamlayan takımımızn ihtiyacı katma degerli iki oyuncu Arjantin, Almanya , Ispanya da degil. Istanbul da gozunuz onunde
FLORYADALAR!!!!
Sn. Ali Tanrıyar ı PAF macında bundan sonraki hafta gordugumde fikir ve yardım isteyecegim. Mutlaka bir yoneticinin gelmesi yada PAF lardan sorumlu teknik heyetten Sn. Ali Yavas ın A takım teknik heyeti uyarması lazım.
Oynatın, yanlıs yapıyorsunuz seklinde degil. Sadece "lutfen gelin Mehmet Guven - Oguz un yaptıklarına bakın" onerisinin iletilmesi lazım.
Oyuna ve takıma bu kadar katkısı olmayan iki bekin alternatifleri var. Insanları ve taraftarları deli etmeyin. Bu alternatifler dusunulmeli, sans verilmeli ve oynama sansı bulmalı. Sakarya iki gol pozisyonuna girdi.
Birincisinde soldan yapılan ortada kalemize Cihan daha yakın. 18 uzerindeki adam ile arasında en azından iki metre fark var. Rakip eleman deparı atıyor, pozisyonunu alıyor, topa kafa vuruyor. Cihan nın hamlesi, pozisyonu yanlıs.
Ikincisi golu atmadan once Sakarya lı Okan nın yan fileye vurdugu top. Korner cizgisinde Murat erdoagn Cihan ve Okan ı calımlayıp, uzak direge orta yapıyor. Orhan Ak pozisyonunu kaybetmis. Birde bu ikilde topa "kıcını donme" savunma kurgusu var. bu niye yapılır, belki forumda amator futbol oynamıs bir iki arkadas bize anlatır. Tromso dan yedigimiz gol ile baslayan bir dizi pozisyonda bunları hep goruyorum. Topa kıcını donme. Niye bu oyuncular yapıyor da PAF lardaki Aslanlarda boyle abuk sabuk hareketler gormiyoruz?
Orta ikili seciminde ise gercekten bir aymazlık soz konusu. tekrar yazıyorum ve bıkmadan yazacagım.
Oyunu iki yonlu oynayan, skora direkt etki edebilen, iki ayagına hakim, dikine ve cabuk oynayan, pres ozelligi olan, fiziki kondisyonları hazır birbirini tamamlayan takımımızn ihtiyacı katma degerli iki oyuncu Arjantin, Almanya , Ispanya da degil. Istanbul da gozunuz onunde
FLORYADALAR!!!!
Sn. Ali Tanrıyar ı PAF macında bundan sonraki hafta gordugumde fikir ve yardım isteyecegim. Mutlaka bir yoneticinin gelmesi yada PAF lardan sorumlu teknik heyetten Sn. Ali Yavas ın A takım teknik heyeti uyarması lazım.
Oynatın, yanlıs yapıyorsunuz seklinde degil. Sadece "lutfen gelin Mehmet Guven - Oguz un yaptıklarına bakın" onerisinin iletilmesi lazım.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
-
Hasan Iki kisiyi calimlayip ortaladi korner. Bu arada Suat Usta Sakarya'da oynuyor.
Sakarya iyi pres yapiyor ileride. 10 dakika dayanabilirsek yorulurlar.
Gool.. Erdinc kendi kalesine atti. Eski Trabzonlu Erdinc. Hasan Sas soldan frikik kullanmisti.
Sakarya iyi pres yapiyor ileride. 10 dakika dayanabilirsek yorulurlar.
Gool.. Erdinc kendi kalesine atti. Eski Trabzonlu Erdinc. Hasan Sas soldan frikik kullanmisti.
Last edited by Tolga Girici on Sun Nov 12, 2006 9:21 pm, edited 1 time in total.
-
Ooooo Erdinç kendi kalesine hediye yollamış...
Gerets'in değişiklikleride doğru, şımarmasın diye söylemek istemedim.. Gerçi ilk 11 doğru mu derseniz? Ben ne biliyim derim
Gerets'in değişiklikleride doğru, şımarmasın diye söylemek istemedim.. Gerçi ilk 11 doğru mu derseniz? Ben ne biliyim derim
Last edited by Ismail Gezer on Sun Nov 12, 2006 9:23 pm, edited 1 time in total.
-
-
Evet Martinez hic cikmiyor hakkaten. Hicbir topa ciktigini gormedim daha.Ozan Ersoy wrote:Cok buyuksun Martinez.
Alin size klasik Latin Kalecisi.
Sakaryali Erdincin nefis kafasini seyretti ve doksandan yedi golu
2-0
Ozan
Yalniz az once 3e 2 yakaladilar, acemilik ettiler
Hasan girdi diye sevindik, ama o da once heyecanlandiriyor, sonra kaybediyor topu.
-