30 dakkadır adı geçmeyen Arda sola geçti ve spiker sürekli 'Arda, Arda' deyip duruyor.. Sağ kanattan başladı, sola geçti.. Alt yapıda da hep sol kanatta oynatıldığını iddia ediyor Ersin Düzen..
Tuncay sağa, Arda sola geçmiş, yer değiştirmişler.. Kimsenin pek birşey oynadığı yok, Aurelio da ekstra birşey göstermiş değil
Lüzumsuz bir Lüksemburg maçı görünümündeydi. Taa oralara kadar gitmeye değer miydi?
Lüxemburg-Türkiye- 0-1 (25' F.Tekke)
Moderator: Staff
-
-
Re: Türkiye-Lüxemburg Hazırlık Maçı [Çarşamba, ATV]
Arada bir kendini ozlettirmek iyidir Cengiz Abi... (ben gulucuk koymus olayim)Cengiz Akgun wrote:Niyazi gulucuk koymam pek o yuzdende takildigim pek anla$ilmami$. Seni sevdigimden oyle dedim yahu kirmak gibi bir amacim yoktu. Degilse burada yazmi$in yazmami$sin onemi olmazdi. Cetele filanda tuttugum yok. Bir zamanlar daha sIk yazardin konu$ulur tarti$ilirdi. En son 9 ay once ugrami$sin ki (daha $imdi baktim bizim Niyazi en son ne zaman yazmi$ diye) bana daha da uzun geldi idi.Niyazi Gunay wrote:Cengiz Abi, okumaya devam ediyoruz, katilmiyoruz diye tas atmaya gerek yoktu...Cengiz Akgun wrote: Hayrola? Forumlari $a$irdin galiba.
Saygilar,
Niyazi
Bu arada bir iki hazirlik macina baktim, Almanya biraktigi yerden uzerine koyarak devam ediyor, bence Avrupada epey soz sahibi bir takima sahip oluyorlar, yeni jenerasyonlari hem yetenekli hemde mucadeleci. Isvec'in ise, ki Hasan abi daha iyi takip ediyordur, jenerasyonu yenilme islemi hala devam ediyor, ama o altin caglarini bir daha gorurler mi bilinmez. Isvicre de ayni sekilde devam ediyor, saglam oynuyorlar defans guvenligini elden birakmiyorlar, yenmesi zor takim vesselam (biz bunlara iyi 4 atmissiz).
Bizde ise 23-27 yas arasi jenerasyon, kimse alinmasin ama kof cikti. Bence bu Avrupa Kupasinindan da fazla bir sey beklemeyelim. Arkadan gelenler ise gumbur gumbur geliyorlar, Galatasarayin elinde saglam sekilde uluslararasi futbola adapte oluyorlar. Bu gencleri kaybetmedigimiz anda tekrardan basarilar kazanmamamiz icten bile degil.
Herkese iyi aksamlar,
Niyazi