Gerek burada gerek ozel olarak uzuntumu payla$anlara tekrar te$ekkur ederim. Zaman her $eyin ilaci. Ana baba karde$ acisi tadanlar bile (ki Allah herkese gecinden ve uzun omur versin) hicbir zaman unutamasalar bile zaman a$imi ile avunuyorlar. Ben de Smokey'siz bir hayata ali$maya cali$iyor. $imdi evde her $ey onu hatirlatsa da konu ikiye bir o olsa da artik album ve videolarda kaldi.
Bu arada annem bu i$e cok ama cok uzuldu. Ben orada gunduzleri ne yapacam kaygusunda. Yahu onumuz bahar dedim. Smokey pek iyi idi dedi durdu telefonda. O beni avutacagina ben onu avuttum anlayacaginiz. Smokey'nin kendi kendine "Smokey is a little bird" demesini pek severdi. Smokey kadar olamadim $u Ingilizceyi kivaramadim der dururdu Smokey bildiklerini pe$i sira saymaya ba$ladiginda.
Olum Allahin emri
$u ayrilik olmasaydi
Insanlar belli bir ya$tan sonra $u misralardaki derinligi ke$fettiklerinde i$ i$ten geciyor. Ben gec ke$fettim. O yuzden bazi $eylere karar verirken her $ikkini iyice du$unun. Sag olduklari halde sevdikleri ile ayriliktan dolayi hasret cekenler, her ne kadar dag daga degil ama insan insana kavu$urmu$ deseler de araya daglar okyanuslar koymanin bedeli var. Ona gore. Kimbilir Smokey ani olumu belki de bana bunu yine hatirlattigi icin uzuntum daha da katlandi.
Bu kubbede kalan ho$ bir seda
Moderator: Staff
-
- Moderator