24. Hafta GS-Samsun 3-2 (dk 45/54 Necati (2), 60 iliç )
Moderator: Staff
-
Serdar Tatli(Bir GS ,bir FB macinda 5 puan), Selcuk Dereli, veeeeeeee karsinizda Cem Papila. Tuh keske birakmasalardi da Mustafa Culcu, ve Ali'de mac yonetseydi. Aman Erol Ersoy ve Kuddusi Muftuogluda yonetsin.
Obur taraftada Bulent Demirlek. Hani su stad televizyon ekraninda, 100 metre gerideki yan hakemin bayragiyla golu iptal eden..
Yuruyun be koclar, Mustafa Culcu mudurunuz verdi emri bir kere. O da hayati boyunca pasalardan oyle emir aldi.
Obur taraftada Bulent Demirlek. Hani su stad televizyon ekraninda, 100 metre gerideki yan hakemin bayragiyla golu iptal eden..
Yuruyun be koclar, Mustafa Culcu mudurunuz verdi emri bir kere. O da hayati boyunca pasalardan oyle emir aldi.
NO ADNANS, NO CRY !!
-
Ozgur'um tabii ki mac sahada oynanir. Kagit uzerinde hersey yalan. Dedigin sonuclardan da Samsun'un istikrarsiz ama iyi bir deplasman takimi oldugu anlami cikabiliyor ama ben de kadroya ve 2 hafta once izledigim maca gore yorum yapiyorum. Bir kere Samsun'da GS'a Manisa'nin yaptigi gibi pres yapabilecek bir takim yok. Aksine presi falan birak kendi sahalarina cekilip rakibi bekliyorlar. Kontratak yapacak hizli oyunculari yok. Rafael denen Brezilyali kosuyor mosuyor ama pek bir numarasi yok. Kerem hic guven vermiyor. Gecen hafta Ankaraspora Kerem'in sektirip yedikleri golle yenilmisler.Ozgur Huseyinoglu wrote:
14-20. haftalar arasi, hayli ilginc maclar cikarmislar, saglam bir deplasman performansi cizmisler. Sivas'a (ki saglam defans takimi diyorlar) deplasmanda 3 cekmisler, Antepi yenmisler (hadi onlar evinde basarisiz diyelim), Ankaragucu'nden direk rakipleri Diyarbakir'dan, deplasmanda puan almislar, Gencleri deplasmanda yenmisler...
Velhasilkelam, dedigin gibi, ilk yarida erken bir gol ile, isi rahata aliriz herhalde ama, yine de, hepten cantada keklik gormeye gelmez diyorum...
Hoscakalin,
Ayrica bizim takimda ciddiyetsizlik, cantada keklik havalari gozlemlemiyorum aksine Gerets'in demecleri, son iki uc gundur basina kapali olmalari ve bugun kampa girmeleri isin ciddiyetinin farkinda olduklarini gosteriyor. GS'in uzun zamandir kampa girdigini hatirlamiyorum. En son FB maci belki de.
Ayrica benim kurdugum orta saha Ayhan - Volkan - Saidou - Sabri cok kosacak, seken butun toplari toplayacak, atana kadar bastiracak, Samsun'i sahamiza sokmayacak bir orta saha. Dedigim gibi Ilic milic'le cikarsa farkli bir durum olabilir.
Tolga'nin dedigi 70. dakikadan sonra skora gore Aydin'in Volkan'in yerine girmesi de iyi bir fikir.
GS yarin ciddi, baskili, hucuma cabuk cikan bir top oynayacak, yeter ki Umit'im Karan'imin ve Necati'mizin sutlari kaleyi bulsun, elbet bir kaci girer.
Ozan Ersoy
-
Kayseri 12 iç saha maçın hepsinde gol atmış...
Gole giderken en çok pozisyon harcayan futbolcuların başında Anelka geliyor, 3. sırada da Ümit Karan var..
Ceza sahası dışından çekilen şutla en çok gol yiyen 2. takım Samsunspor...
Rakibinin taç atışlarına karşı Samsunsporun özel bir çalışması varmış galiba...
Samsun deplasmanda içerdekinin 2 katı gol atmış..
Celile dikkat etmek lazım...
İç sahada göbekten en çok gol atan takım Galatasaray...
Deplasmanda en çok gol yiyen 2. takım Samsunspor...
Rakip savunma çıkarken en çok gol atam takım Galatasaray...
Kaynak: Show TV'de yayınlanan "İddialı Yorum" programı... 3 tane bildik isim+ şirinlik olsun diye oraya oturtulmuş bol bol gülümseyip bacaklarını gösteren bi hatun...
Gole giderken en çok pozisyon harcayan futbolcuların başında Anelka geliyor, 3. sırada da Ümit Karan var..
Ceza sahası dışından çekilen şutla en çok gol yiyen 2. takım Samsunspor...
Rakibinin taç atışlarına karşı Samsunsporun özel bir çalışması varmış galiba...
Samsun deplasmanda içerdekinin 2 katı gol atmış..
Celile dikkat etmek lazım...
İç sahada göbekten en çok gol atan takım Galatasaray...
Deplasmanda en çok gol yiyen 2. takım Samsunspor...
Rakip savunma çıkarken en çok gol atam takım Galatasaray...
Kaynak: Show TV'de yayınlanan "İddialı Yorum" programı... 3 tane bildik isim+ şirinlik olsun diye oraya oturtulmuş bol bol gülümseyip bacaklarını gösteren bi hatun...
Last edited by Mustafa Dogan on Sat Mar 04, 2006 3:36 am, edited 1 time in total.
Meczup
-
-
Ferhat ve Ugur kadroda yok. Ikisi de sakatlanmis. Ferhat'in karin bolgesinde, Ugur'un kasiginda agrilari varmis. Bu sabah agrilar artinca kadrodan cikarilmislar.
Iste kagit uzerinde bir seyleri degistirebilecek bir durum. Solda Orhan oynayacak da, sagda Cihan ve Ugur'un yoklugunda kim oynayacak merak ediyorum. Kesinlikle savunmanin dengesini bozacak bir durum. Ortada Emre-Tomas sagda Song oynayabilir.
Aslinda orta sahaya bir tane daha kosan bir ayak koyup 3'lu defans bile denenebilir.
Ozan Ersoy
Iste kagit uzerinde bir seyleri degistirebilecek bir durum. Solda Orhan oynayacak da, sagda Cihan ve Ugur'un yoklugunda kim oynayacak merak ediyorum. Kesinlikle savunmanin dengesini bozacak bir durum. Ortada Emre-Tomas sagda Song oynayabilir.
Aslinda orta sahaya bir tane daha kosan bir ayak koyup 3'lu defans bile denenebilir.
Ozan Ersoy
-
- Moderator
Bunler nasil genc boyle? I$e Turk sporcusunun kofti hamuru bu. Adamlar iki maci kaldiracak halde degiller. Ondan sonra hoca genclere niye yer vermiyor salatasi onumuze geliyor.Ozan Ersoy wrote:Ferhat ve Ugur kadroda yok. Ikisi de sakatlanmis. Ferhat'in karin bolgesinde, Ugur'un kasiginda agrilari varmis. Bu sabah agrilar artinca kadrodan cikarilmislar.
....
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Song sagbek oynar o zaman herhalde. Emre Asik da tahmininden once forma sansi bulacak. Beklerin yas ortalamasi 18den 28e yukseliyor bir anda. Demek ki Ferhat'la Ugur'un guclenmesi gerekiyor.Ozan Ersoy wrote:Ferhat ve Ugur kadroda yok. Ikisi de sakatlanmis. Ferhat'in karin bolgesinde, Ugur'un kasiginda agrilari varmis. Bu sabah agrilar artinca kadrodan cikarilmislar.
Ozan Ersoy
-
Kadromuz: Sabri sagbek
1. Mondragon
2. Sabri
3. Song
4. Tomas
5. Orhan Ak
6. Hasan Şaş
7. Saidou
8. Volkan
9. Hakan Şükür
10. Necati
11. Ümit Karan
Kadro bir bucuk sene onceki kadrolari hatirlatiyor. Yeni transferler, gencler yok.
ekleme:
yedekler
12. Aykut
13. Heinz
14. Iliç
15. Aydın
16. Erkan
17. Ergün
18. Hasan Kabze
1. Mondragon
2. Sabri
3. Song
4. Tomas
5. Orhan Ak
6. Hasan Şaş
7. Saidou
8. Volkan
9. Hakan Şükür
10. Necati
11. Ümit Karan
Kadro bir bucuk sene onceki kadrolari hatirlatiyor. Yeni transferler, gencler yok.
ekleme:
yedekler
12. Aykut
13. Heinz
14. Iliç
15. Aydın
16. Erkan
17. Ergün
18. Hasan Kabze
Last edited by Tolga Girici on Sat Mar 04, 2006 7:46 pm, edited 1 time in total.
-
Sol acik yok. 3 tane forvet. Sabri sag bek. Kotu bir kadro. Farkin gelecegi, rakibin kolay cozulecegi bir mac olmayabilir. Atsak bile orta sahada rakibin maca ortak olma sansi var.Tolga Girici wrote:Kadromuz: Sabri sagbek
1. Mondragon
2. Sabri
3. Song
4. Tomas
5. Orhan Ak
6. Hasan Şaş
7. Saidou
8. Volkan
9. Hakan Şükür
10. Necati
11. Ümit Karan
Ozan Ersoy
-
Ergun Gursoy: "Benim hissettigim kadariyla Ozhan Canaydin adayligini koyacak" dedi.
Ozhan Canaydin baskan olacak bu gidisle. Bence fazla umutlanmayalim gelecekle ilgili
Bu macta Volkan, Hasan Sas , Necati ve Saidou gobekte sikisacak gibi duruyor. Samsunspor gobekten en cok gol yiyen takimmis, o acidan iyi. Ama iyi konsantre olmus bir Samsun bizim basimiza bela acabilir bugun.
Ozhan Canaydin baskan olacak bu gidisle. Bence fazla umutlanmayalim gelecekle ilgili
Bu macta Volkan, Hasan Sas , Necati ve Saidou gobekte sikisacak gibi duruyor. Samsunspor gobekten en cok gol yiyen takimmis, o acidan iyi. Ama iyi konsantre olmus bir Samsun bizim basimiza bela acabilir bugun.
-
Sakatlar ve Alisamiyen
Fener 13-14 adamla oynuyor, onların futbolcular nerdeyse hiç sakatlanmıyor yahu! Bi selçuk sakat, onun yerindede yığınla adam var zaten!
Bizde sakatlanmayan kaldı mı merak ediyorum!
.........................
Ali Samiyenin ordan geliyorum...
Oraya kadar gitmişken insan maça girmezmi diye düşünenler varsa, özel olarak sorsunlar sebebini söylerim...
Stada rüzgar panelleri yerleştirmişler galiba, ama tahtadan..
Altın Fıçı Pun'ın önü elinde bira şişeleriyle dolanan Galatasaraylılarla doluydu..
Stadın etrafı oldukça kalabalık görünüyordu...
Fener 13-14 adamla oynuyor, onların futbolcular nerdeyse hiç sakatlanmıyor yahu! Bi selçuk sakat, onun yerindede yığınla adam var zaten!
.........................
Ali Samiyenin ordan geliyorum...
Oraya kadar gitmişken insan maça girmezmi diye düşünenler varsa, özel olarak sorsunlar sebebini söylerim...
Stada rüzgar panelleri yerleştirmişler galiba, ama tahtadan..
Altın Fıçı Pun'ın önü elinde bira şişeleriyle dolanan Galatasaraylılarla doluydu..
Stadın etrafı oldukça kalabalık görünüyordu...
Meczup
-
Cok haklisin abi, bu sakatliklarin kokeninin arastirilmasi lazim. Fenerbahce bir iki oyuncu disinda sene boyunca ayni adamlarin uzerine yuklendi ustelik 3 kulvarda. Ama sakatlik yok gibi.Mustafa Dogan wrote:Sakatlar ve Alisamiyen
...........................
Necati solda oynuyor bugun biraz. Samsun Hasan Sas'a iki kisiyle basiyor. Umit Karan da hafif sagda oynuyor.
4' Hasan iceri guzel kesti, Samsunlular uzaklastirdi.
Cok hareketli ve presli oynuyoruz ama pas hatalari var.
Last edited by Tolga Girici on Sat Mar 04, 2006 8:09 pm, edited 2 times in total.
-
Soyadı değişti artık Sabri'nin kesin..Cengiz Akgun wrote:Orhan Ayhan abim nedense Sabri'yi eski BJK'li kaptan Sanli sarialioglu'nun oglu yapmaya devam ediyor. Hasan Utku Leyla Ozgur hanima bildiriverse bari.
Maçın başında nakil muhabbeti oldu yine ama isim geçti mi farkedemedim..
Erken gol bulsak bari..Telaş olmasın sonradan..
-
- Moderator
Orhan Ayhan abim nedense Sabri'yi eski BJK'li kaptan Sanli sarialioglu'nun oglu yapmaya devam ediyor. Hasan Utku Leyla Ozgur hanima bildiriverse bari.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-