Aziz bey fena agliyor
Moderator: Staff
-
- Moderator
Vay be camide celenkler kari$mi$. Aziz bey de yirtmi$. Adamcagizi bir de mafyadan sanacaklardi ustelik. Bu basin bayagi sacmaliyor bugunlerde. Neyse yanli$ hesap Bagdat'dan doner demi$ler. Aziz beyin bu tur taraklarda bezi yoktur. Allah kuru iftiradan saklasin.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
- Moderator
Bak bir de guluyor bak. Adamin huyuna suyuna bakip boyle yerli yersiz yaki$tirilma yapiliyor. Kiskanclik i$te. GS'yin ba$inda boyle biri olsa fena mi olurdu diye once kendine bir sor ve cevabin ne olacak bakalim? Bugun unumuz Tanganika ormanlarinda bile hukum suruyordu. Masaya el vurunca hele bir de hesap alinca Pigme $efi Zubidanka sazdan yapilmi$ donuna i$erdi.Kerem Tezic wrote:Cengiz Akgun wrote:Vay be camide celenkler kari$mi$. Aziz bey de yirtmi$. Adamcagizi bir de mafyadan sanacaklardi ustelik. Bu basin bayagi sacmaliyor bugunlerde. Neyse yanli$ hesap Bagdat'dan doner demi$ler. Aziz beyin bu tur taraklarda bezi yoktur. Allah kuru iftiradan saklasin.
Nedense Aziz Yildirim denince akla ilk gelen mafya oluyor ve boyle hikaye yaziliyor. Bu hatayi ben de yaptim.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Tam bekledigim cevaplar gelmis.... Birebir olay curutulse bile camur atmaya firsat kollaniyor. Atin bakalim atin ama elinizdeki lekesi de kaliyor onu da bilin.Cengiz Akgun wrote:Bak bir de guluyor bak. Adamin huyuna suyuna bakip boyle yerli yersiz yaki$tirilma yapiliyor. Kiskanclik i$te. GS'yin ba$inda boyle biri olsa fena mi olurdu diye once kendine bir sor ve cevabin ne olacak bakalim? Bugun unumuz Tanganika ormanlarinda bile hukum suruyordu. Masaya el vurunca hele bir de hesap alinca Pigme $efi Zubidanka sazdan yapilmi$ donuna i$erdi.Kerem Tezic wrote:Cengiz Akgun wrote:Vay be camide celenkler kari$mi$. Aziz bey de yirtmi$. Adamcagizi bir de mafyadan sanacaklardi ustelik. Bu basin bayagi sacmaliyor bugunlerde. Neyse yanli$ hesap Bagdat'dan doner demi$ler. Aziz beyin bu tur taraklarda bezi yoktur. Allah kuru iftiradan saklasin.
Nedense Aziz Yildirim denince akla ilk gelen mafya oluyor ve boyle hikaye yaziliyor. Bu hatayi ben de yaptim.
Haa dogru siz de "feer play" baskan var, alin tepe tepe kullanin.
Selamlar
YK