Gelenler: Elmander, Ujfalusi, Selcuk, Ceyhun, Okan Derici, kaleci Muslera (henuz resmi degil), bunlara ilaveten birer yabanci forvet ve orta saha daha alinacak - ve belki birde sagbek.Kerem Tezic wrote:Arkadaslar ben pek takip edemedim kimler geldi kimler gitti bir dökumunu yaparmisiniz? Yumurta topuk tahnih trahtor olduguna göre bu sezon 30 oyuncu gelir 30 oyuncu gider gene ve benim kafam karisir. Bizim Arnavut Torik gitti mi? Bir baska Arnavut bizim Alpay onu yere göge koyamiyordu aldigimizda hatta capa mi capari mi öyle bir lakap da takmisti ama eleman duba oldu galiba.
Bu baskan, yönetim kurulu, CEO'lar ve yumurta topuk klubu iflasa göturmek icin özenle secilmisler, sizler Adnanlari arayacaksiniz ve forumdan bir baska Arnavut Cengiz abinin cekic bol bol inip kalkacak. Yahu ben 9 senede butun futbol zevkimi kacirdim baska benim gibi olan var mi? Su Lucescu'lu sezon ne kadar guzeldi ondan sonra hersey bitti.
Gidenler: Kewell, Neill, Zapata, Insua, Baris ve bir torba dolusu genc - Cem Sultan, Cetin Gungor, Ahmet Kesim, Cumhur...