Maçı seyrettim. Bursa buz gibi soğuk bu akşam. Oynanan futbol da içleri ısıtmadı.
Bursa hala anlayamadığım bir çekingenlikle başladı. Hele hele maç kadrosunda gündemdeki Volkan Şen ve Sercan'ı göremeyince beraber seyrettiğim enişteyle 1 dakka felan birbirimize baktık.
Ertuğrul Sağlam'ın taktiği mi yoksa bizimkilerin bir süre orta sahayı iyi kapatması mı anlayamadım. Top bizde gözüktü. Baskı bile vardı bir ara. Bursaspor top yapamadı.
Siz bakmayın benim orta sahayı kapattık dememe Yekta'nın şutu haricinde aklımda atılan şut , IVANKOV'un kurtardığı top yok.
Emre Çolak , Culio aslında çok fena başlamadılar.Yekta bir şeyler yapmaya çalıştı. Servet'e demişler ki "oğlum Kenny Miller'a yapışıyorsun ve ileri çıkmıyorsun"
Böylece gol kralı Servet oyuna katılamadı böylece gol atma ümitlerimiz suya düştü
Gol olana kadar çok ta kötü değildik, hani bir ara "ulan bu maç 0-0 bitecek galiba " bile dedim.
Kenny Miller zaten bildiğimiz adam, Hasan'ın tahta bacak diyarından , ama bakın tekrar söylüyorum, sakatlanmazsa bu şehirde bir futbol efsanesine dönüşebilir. (Şu an dönüştü bile diyecek 1000lerce adam gördüm )
Boş alanlara deplase oldu, aldığı pası verdi, bir defans oyuncusunu kitledi. Daha ne yapsın. Ha bi de eliyle götüyle gol attı.Biz Kasımpaşa'dan Yekta'yı alıyoruz. Bursa Kenny Miller'ı.Farkımız fiyatımız...
Ufuk'un kendisini toplaması aylar değil yıl alır.Zaparano kaleye geçer.
Hakem eli görmemiş, ofsaytı yakalayamamış ne gam. 40 metreden gözünde tavuk karası olsa yemessin arkadaş.
Ayhan'a niye kızıyoruz yav, Ayhan sizi şaşırttı mı ? O bizim bildiğimiz Ayhan. Devre bitmiş soyunma odasına giderken sarı kart gördü. Böyle bir geri zekalı ile aynı renkte t-shirt bile giymek istemiyorum. Ama Ayhan'ı değiştiremezsiniz, bir Bursa maçı klasiğidir Ayhan'ın taşkınlıkları. Bursalı (İnegöllü) bir adam bu kadar mı antipatik olur yav...
Sabri konusu hala beni güldürüyor. Arkamdaki bir eleman Sabri duran topa vururken " abi yatın Sabri vuruyor" dedi. Eve geldim hala gülüyordum.
Maçta bariz 4 YANLIŞ var
1-Yanlış başkan-yönetim kurulu (bu hallere düşmemizin ilk sebebi),
2-Yanlış teknik heyet (sezon sonunda gidecekler heba olacak kariyerlerine yazık) ,
3-Yanlış futbolcu ( Lucas Neil, Emre Çolak hadi bilemedin maksimum 4 isim haricinde takımın komple değişmesi lazım)
4-Yanlış taraftar (koltukları kırıp bursa tarafına attılar, nedenini bilemedim, bunları da istemiyorum, üstelik bu elemanlar Bursalı Galatasaraylılar)
Neyse en kotu gunumuz bu olsun diyelim (daha kötüsü olur mu acep ,küme düşmemeye oynama felan) ve konuyu kapatalım.
Gelecek seneye kadar Bursa maçı yok en azından
Ben Düsseldorf'a gidiyorum, Almanya tatili biraz konuyu unutturur inşallah.