Ismail Gezer wrote: Sadece gazeteler demiyor, Hakan NTV'ye teklif aldım demiş. Tabiki hiçbir tecrübesi yok. Hatta ikisinin antrenörlük tecrübelerini toplasan vasat bir hocanın tecrübesi etmez Sadece motivasyon etkisi yaratabilir. Örnek futbolculuk yaşamları kısa vadede etkileyici olabilir. Ama uzun vadede kesmez. Rijkard'da her türlü kariyer vardı ama bize bir faydası olmadı. özellikle Hagi'nin TD'lik kariyeri yapmak gibi ciddi bir niyeti varsa bu sefer adam gibi değerlendirmeyi deneyebilir.
Ben burada duzenli olarak goruntulu medya'yi takip edemiyorum. O yuzden duyduklarim 24 saat eski oluyor.
Hakan Sukur, Hasan Sas, ve Ergun futbolculara cobanlik yapacaklar demek. Agabeylik demek cobanlik demek olacak. Aksam ellerini yuzlerini yikayip cislerini ettirip yatiracaklar cocuklari. Yabancilar olarak Kewell ve Neil gibi adamlar bu ise ne diyecekler? Hadi Cana bizim Arnavut alisiktir boyle seylere. Msimovic'de eski Osmanli tokadi yiyenlerden. Pino ne olacak? Elanor zaten kayipti. Iyice bayraklari acar artik.
Hagi ve Tugay'da TD ve yardimcisi. Biz Hagi'nin TD ile seninde dedigin gibi bir film gormustuk. Hem bir defa degil. Turkiye Hagi'yi TD konusunda Bursaspor ile de tanidi. Burda takunyali diye begenilmeyen Ertugrul Saglam ilk senesinde Bursa'yi sampiyon yapti ve Hagi efendi ise yere dusen burnunu bile almadan gitti idi bes alti mac sonra. Karamani filan bilmem ben. karamn'in koyunu sonra cikar oyunu. Eli yuzu duzgun adam olarak Avci'yi tavsiye ediyorlar. Ne diye adamin kapisi calinmiyor bilmiyorum. Belki tersler diye korkuyorlardir.
Hayatimda salak gordum ama bunlar bambaska be. Bu herif oteli filan nasil calistiriyor bilmem. Bunlar hep baba parasi yemis haramzadeler. Gerci kendi islerinde kus ucurtmaz olabilirler. Ama buna yonetici demeye bin sahit ister. Apartmanlarda bile daha iyi yoneticiler vardir. Boyle boyacidan, kinacidan, kapicidan kazik yemeyen.
Bana kizarlar burada E5 yolundaki benzinci kenefinin anahtarini bile vermem dedigimde. Her defasinda suzmesini bulup cikariyorlar iclerinden.