Gene yorumlar sonuca gore yapilmis. Ilk baslarda herkes sinirle onune gelene bindirmis, daha sonra 4. ve 5. sayfada biraz sakin kafayla daha mantikli yazilmis.
Lucas Neil ve Elano begenilmis (daha alay konusu olduklari yazilar forumda ikinci sayfaya bile dusmemisken).
Gio, Ruhi Bebe almis agzinin payini, ayni Elano'nun aldigi gibi bir kac hafta once, alay konusu olmus. Adamin Barcelona'da kac tane macini izlememis olsam ben de giydirecegim, iyi oynamadi cunku su ana kadar. Ama cok bilen forum sakinleri olarak 2-3 hafta sonra 180 derece donecegimizi tahmin ediyorum.
Arda ve Keita da nasiplerini almislar. Onlarin ne bok olduklarini zaten biliyoruz, yakinda gene goklere cikaririz.
Caner konusu ilginc, belli gicikliklar olusmus. Solbek olmayip hayati boyunca sol acik ve neredeyse forvete yakin oynayan adami solbek oynatinca bunlar oluyor. Bir topu direkten donmus, diger zor pozisyonda sutu gol olmus solbekin saci uzun olmamali ve dovme yaptirmamali.
Necati'yi geri alma fikri ortaya atilmis. Cok dovmesi var, bize yakismaz deyip kapatalim o konuyu
Hadi kapatmayalim, devam edelim. Ilk golde beles gol atiyor, ayrica ilk gol gayet yenebilecek, kornerden gelen bir gol. Emre Colak'in kaptirdigi pozisyonda arkasindaki adamla 15m fark varken, fark kapaniyor, kaleciye attigi calim falan kotu. Sarp penalti yaptiririm korkusuyla iyi sarj yapmamis, yoksa onu da atamayacak. Bizim dertlerimize deva olacagi konusu komedi. Tamam, bir zamanlar benim de cok sevdigim, iyi bir oyuncuydu, ama artik son kullanma tarihi gecti. Ama Hakan Sukur'u alsak bir suru gol atabilir, benden soylemesi. Nonda ya da Hakan Sukur'den biri alinmali!
Biraz futbolu zevk almak icin izlemek lazim, hersey sonuc degil. Kupadan elendik, ama su oyun kotu degil, bu da guzel. Neil kotuydu, alinmamaliydi iyi oldu. Kewell tahta bacak idi, mac kurtarir oldu, sonra sakatlaninca hayirsiz oldu. Gio ve Emre Colak o kadar celimsiz ki, top oynamalari yasaklanmali (Messi ve Arda celimsiz sayilmazlar, sadece gotten bacaklar, onlara sorun yok). Keita muhteseeeemdi, simdi sorumsuz, savrugun teki.
Biraz rahat olun, takima guvenin, keyif alin ve bunun iyi bir gecis donemi olmasina izin verin. Daha once bu gecisi tamamlayamadik Skibbe ve Feldkamp ile. Birakalim da bu ekip isini yapsin. Her maci, her kupayi kazanmamiz mumkun degil. Once iyi bir takim olalim, sonra belki kazaniriz. Biraz sabir lutfen!
P.S. Bu yazidan once birsey icmedim. Kimseye bireysel giydirmek degil amacim, ortaya bir yazi yaziyorum, kimse alinmasin. Hos bu yazinin birsey degistirmeyecegini, huylunun huyundan vazgecmeyecegini de biliyorum (ben de dahil)...