Salih buna tepki vermezsek neye tepki verecegiz? Bu toplum bunu yapiyor iste dedigin kitle toplumun bir kesimi. Benim bu kesimle hicbir ortak deger ve paydam yok! Alavare dalavre ile is bitirme sanatini ogrenmis, basit mi basit, gulmesi bile sahte ve yapmacik, siritan bir dizi ugursuz.Salih Bora wrote:Aman bari sen yapma Cengiz abi.Cengiz Akgun wrote:Duyuru fena olmamis. Laflarinin arkasinda durup FBTV'den olmasi gereken ozuru adam gibi yaptirtacak bir mahkeme karari ile en azindan Hurriyet'den bu iti kovdurtacak yaptirimlari saglamalarini bekliyorum. RTÜK mu Kütük mü birseyler var ya? Gerci bu yayina girmemis bir band ama olsun madem ahlak dersi veriyorlar bu da onlarin ilgi alanina girmeli.
Arkadaş arası mahrem sohbette küfrün sorgusu mu olur?
Yahu bu millet yolda yürürken birbirine "N'aber lan ya.....m" diye konuşan bir millet.
Sadece alt sınıflar değil... Anlı şanlı A-B grubu kitle bile maçlarda sular seller gibi küfreder.
Ercan Saatçi sevilmiyor olabilir ama küfrü bahane etmek çok yanlış.
Canlı yayın değil o. Bant çekimi. İki arkadaş birbirleriyle söyleşirken küfürleşmişler.
Etmeseler daha iyi idi. Ama oluyor. Bu toplum bunu yapıyor işte.
Bu olayı bu kadar büyütmek anlaşılır gibi değil.
Kiz kardesim bu tiplere prim verildigi icin herhangi bir spor aktivitesini izlemege gitmiyor. Bu ugursuzlarin belli bir kitleyi spordan sogutmaya, uzaklastimaga haklari var mi? Kendinde olmayan etik anlayisini matah birseymis gibi sunmaga nasil curet eder, akil alir gibi degil.
Selcuk Samli ile cocuklugumdan beri yuzu askin mac seyrettim, hangi macta rakibe bu sekilde hitap ettigimizi hatirlamiyorum. Hatirlamiyorum cunku bu icerikte bir soz dizilimi hatirimiza gelmiyor. Gokcigdem ile kac defa mac seyrettik, bagirdik cagirdik, sinirlendik sevindik. Ama boyle bir olaya ne ev ortaminda ne arkadas toplantisinda sahit olduk.
Iki ugursuzun yaptigi ne konusma dilinin normu ne sporun normu, bu kadar pespayelik ve basitlik farkli bir olgu. Bunu elestirmemek bir nevi onaylamak/kabullenmek oluyor ki bunu da ben kabullenemiyorum.