Hasan Tezcan wrote:Mehmet Gurdal Cetin wrote:Ayhan'i begenmeyen kardeslerime de sunu sorayim. Yerine kimi koyalim birader ? Kuzeyli SSK magduru LINDEROTH'u mu yoksa ne yaptigini bilmeyen TOPAL'i mi?
Ayhan iyi oynar kotu oynar ama essek gibi kosar mucadele eder, topa ayagini tekmeye kafasini sokar. Sizi duyan da Ayhan'in bugune kadar takimina otuz gol yedirttigini sanir. Oynamadigi maclari bulun cikarin. Ne hallerdeymisiz gorelim
Surpriz bir cikis bu, begendim

Ayhan'in yerine cekinmeden Topal'i oynatirim...Baris da olabilir (o yerin adami degiller ama Ayhan'dan kötu olmaz herhalde). 2. golun mimari kendisidir (Ayhan) Mehmet. Gökhan'in ona topu uzatmasi, onu da suclu duruma sokuyor bir bakima....TS attigi 2. golden bahsediyorum. Ayhan tum söylenimlere ragmen agir bir oyuncu, Tugay'dan agir, ama onun kadar teknik degil...bir baska degim ile "pirpir". Ayhan'in topu ayaginda tutusu, bocalamasi, bazilariniza göre yetenek.
Mehmet formsuz, veya kafasini baska yerlere cekmisler cocugun. Oynaya oynaya kendine gelecek. Onun neler yapabilecegini bildigim icin ona guveniyorum.
Mac baslarken ve ilk yari bitimine dogru ne yazmisim okuyun arkadaslar. Neticede dusus devam ediyor, TS maci sizleri kandirmasin. Bu anlayis ile takimin isi zor. Bu is biraz emek ve akil istiyor.
Frank ya görmuyor, ya da bilerek öyle davraniyor. Verdigi son demecler gercek ile alakasi yok. Ilk yari iyi oynadik dedi dun mesela, karsi takimin haline bakmadan. TS'da ruh kalmamis, yetenek yok, sahada amacsiz dolasip duran topcu surusu. TS'lu kardeslerim kusuruma bakmasinlar.
Yok be surpriz felan degil
Hasancim Ayhan'in kaptirdigi top gol oldu tamam da bugune kadar kaptirilip yenilen goller offf offf karayolu gibi olur.
Yani sonunda hepimizin anlasacagi yer surasi olacaktir. Ayhan iyidir kotudur ama yerine adam koyamiyoruz iste.
Alternatif diye takima giren adamlar hep yanina geliyor yada klubeye gidiyor.
1.bolgeyi hizli gecmesi gereken adam Ayhan'dir ama gecememektedir. Takimda uc adamda dusus olsun zaten takim komple dusuyor. Ayhan hem ileriyi hem arkasini dusunecek ustelik 40-50 metrede oynayacak.
Hadi canim sizde
Zaten bunun yapabilecek capta bir adam olsa benim takimimda niye oynasin...
Elimizdeki mal bu arkadaslar
Begensekte begenmesekte hem tecrubesinden hem oyuna bakisindan dolayi (ben buna hirs diyorum) Ayhan bu takimda oynar.
TOPAL konusunda benim bir komplo teorim var. Cocuk gecen sezon sonunda gidiyordu ayni SERVET gibi transferi bile ayarlanmisti."RIJKAARD gelecek takimin yildizi olacan hayt huyt" diyerek bunu kandirdilar. Isi bozuldu.Cocuk hala kendine gelemedi. Sakatlik felan araya girince zaten kafasini bir turlu bu ise veremedi. Yedege dustu.
Ayhan Iyi oynar kotu oynar, gol yedirttirir bazen attirir.
Ama maca % 100 unu vereceginden eminim.
Allah askina dun aksam takim kime karsi ve nasil oynadi.?
Hasan'a katiliyorum, Trabzon'da bir sey yoktu. Hasta-cezali - mac eksigi olan herneyse YATTARA-ALANZINHO-UMUT BULUT-GOKHAN UNAL beraber oynasa bizim defansi delik desik ederdi.
Mac 10-10 mu biterdi o bilinmez.Keza onlarin defansi da bir facia.
(Bu arada yazilarda bir SIKINTI var durmadan yukari dogru cikiyor beni hasta ediyor.Sanki klavyem takilmis gibi )