TSL 33.Hafta: Besiktas - Galatasaray 2-1 (Kewell)
Moderator: Staff
-
- Moderator
TSL 33.Hafta: Besiktas - Galatasaray 2-1 (Kewell)
Ben olmasam mac konusu acilmayacak demek. bjk'iyenebileceklerini sanmasam da bir umit iste.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed May 27, 2009 8:17 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
6 ay once "arda turan buyuk futbolcu olmustur " diye bir topic acmistim ama su and abir turlu bulamiyorum. Bu yaziyi oraya yazmak istiyorudum.
Gecen hafta alpay abi Arda'nin bir hareketinden bahsetmisti.
Mac sirasinda taca cikan topa kosan arda, tribundeki ona dogru uzanan bir cocugu goruyor ve topu ona atiyor.
Benim gozumdede bu hareketi gordugum anda 2 topu tepiklemekten daha onemli bir hareketti bu, onu daha buyuk bir adam ve futbolcu yapmistir.
Hakkini yemiyelim Hakan Sukurde herkeze imza verir ve 1 2 cift laf ederek yakin davranir, basindan savmazdi.
Yine arda cok onemli bir laf etmis.
Bir hastane ziyareti sirasinda hastalardan biri kendisini Arda ile görüntüleyen muhabirlere, "Beni çekmeyin. Ben futbol oynamıyorum" demis. Bunun üzerine Arda da, "Kafanı takma. Biz de 1 yıldır top oynamıyoruz" diye cevap vermis.
Cok onemli bir olaydir bu.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=211
Gecen hafta alpay abi Arda'nin bir hareketinden bahsetmisti.
Mac sirasinda taca cikan topa kosan arda, tribundeki ona dogru uzanan bir cocugu goruyor ve topu ona atiyor.
Benim gozumdede bu hareketi gordugum anda 2 topu tepiklemekten daha onemli bir hareketti bu, onu daha buyuk bir adam ve futbolcu yapmistir.
Hakkini yemiyelim Hakan Sukurde herkeze imza verir ve 1 2 cift laf ederek yakin davranir, basindan savmazdi.
Yine arda cok onemli bir laf etmis.
Bir hastane ziyareti sirasinda hastalardan biri kendisini Arda ile görüntüleyen muhabirlere, "Beni çekmeyin. Ben futbol oynamıyorum" demis. Bunun üzerine Arda da, "Kafanı takma. Biz de 1 yıldır top oynamıyoruz" diye cevap vermis.
Cok onemli bir olaydir bu.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=211
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
- Moderator
Turkiye "buyuk" futbolcu olmakta ne kadar kolay. Iki gugus bir tokus (gerisini siz tamamlayin artik).
Asagida Sezerkaplan Turkiyedeki yozlasmayi basina ve Erman Torogluna baglamis. Bence yanlis olan bunlarin bugunku manzaraya sebeb degil. Ortadaki bu kalitenin sonucu oldugunu karistirmasi. Musteri bu olunca sunulan malda o oluyor. Bir baska degisle boyle basa boyle tarak. .
Asagida Sezerkaplan Turkiyedeki yozlasmayi basina ve Erman Torogluna baglamis. Bence yanlis olan bunlarin bugunku manzaraya sebeb degil. Ortadaki bu kalitenin sonucu oldugunu karistirmasi. Musteri bu olunca sunulan malda o oluyor. Bir baska degisle boyle basa boyle tarak. .
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Staff Member
-
Serkan zaten butun sezondur yok. Gungor sakat. Lincoln'de sakatmis.Ismail Gezer wrote:E.Güngör, Lincoln ve Serkan'ın neden olmadığını merak ettim açıkçası.Murat Taner wrote:Galatasaray'da derbi maçın kadrosunda, Hasan, Lincoln, Emre Güngör, Servet, Serkan Çalık ve Ümit'in yer almadığı öğrenildi.
Eğer makul bir sebep yoksa ortada maç sonunda Bülent'in hatrını soran çok olacaktır...
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/3948.php
Last edited by Ozan Kaya on Sun May 24, 2009 8:04 pm, edited 1 time in total.
-
Serkan kaç haftadır ilk 11'de oynuyor diye hatırlıyorum...Ozan Kaya wrote:Serkan zaten butun sezondur yok. Gungor sakat. Lincoln'de sakatmis.Ismail Gezer wrote:E.Güngör, Lincoln ve Serkan'ın neden olmadığını merak ettim açıkçası.Murat Taner wrote:Galatasaray'da derbi maçın kadrosunda, Hasan, Lincoln, Emre Güngör, Servet, Serkan Çalık ve Ümit'in yer almadığı öğrenildi.
Eğer makul bir sebep yoksa ortada maç sonunda Bülent'in hatrını soran çok olacaktır...
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/3948.php
Lincoln gene nasıl sakatlanmış acep!
Yedek klubesi acizler klubü...
-
Iyi oynadigimiz macta ilk yariyi Topal in kendi kalemize attigi gol ile 1-0 yenik kapadik. Baris ve Nonda yerinde iki formda adamimiz olsaydi, cok daha farkli olurdu.
Bu BJK nin bu defansi ile CL de birseyler yapabilecegini dusunmek akla ziyan. Bu arada Sivas ilk devreyi yenik kapadi. Inonuden uc puan cikarip, GB den en fazla bir puan almis Sivas i ASY de agirlamak hos olur.
Bu BJK nin bu defansi ile CL de birseyler yapabilecegini dusunmek akla ziyan. Bu arada Sivas ilk devreyi yenik kapadi. Inonuden uc puan cikarip, GB den en fazla bir puan almis Sivas i ASY de agirlamak hos olur.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
Semih Kaya ve Serdar Kurtulus U19 milli takimi ile bir turnuvaya katiliyorlar.Ozan Kaya wrote:Calik?
Oburu Serdar Kurtulus... bilmiyorum nerede..
Bu arada bos kaleye atamiyoruz.
Iyi top cevirip pozisyonlar bulduk, Kewell alti pastan kacirdi, Baros guzel kacip Sabriye biraz kotu cikardi bos kaleydi ama top acilmisti, Sabri durdurup geri verse Baros atardi ama Sabri vurup yan aglara atti.
Bu arada Bursa da 1-0 onde, Euroleague de tehlikeye giriyor, hatta Fenerbahce bizi gecerse ve biz 5. oluruz, 16 Temmuzda 2. on eleme oynamak zorundayiz. Emre Asik da gelen hafta kart cezalisi, hatta bugun de topallayarak oynuyor. Sivas maci da pek piknik olmayacaga benziyor.
-
Serkan kurtlus ve Semih u 19 milli takiminda.
Ilk yari attiklari gol olsun olmasin Besiktasin istedigi gibi gitti. Topu bize biraktilar, siz oynayin yorulun dediler. Mustafa Denizli Hamburg macini iyi izlemis. Keske karsi takim TD lerinin inceledigi gibi incelesek maglubiyetlerimizi, cok daha iyi yerde olurduk.
BJk nin taktigi bizi yorup son 20 dakka dilimiz disari ciktiginda (ki hep cikiyor) saldirmak. Topala carpip giren gol ise balli kadayif oldu hepsi bu. Ilk yari 0 0 bile bitse idi, Bjk nin istedigi gibi gecmis olurdu.
Ilk yari attiklari gol olsun olmasin Besiktasin istedigi gibi gitti. Topu bize biraktilar, siz oynayin yorulun dediler. Mustafa Denizli Hamburg macini iyi izlemis. Keske karsi takim TD lerinin inceledigi gibi incelesek maglubiyetlerimizi, cok daha iyi yerde olurduk.
BJk nin taktigi bizi yorup son 20 dakka dilimiz disari ciktiginda (ki hep cikiyor) saldirmak. Topala carpip giren gol ise balli kadayif oldu hepsi bu. Ilk yari 0 0 bile bitse idi, Bjk nin istedigi gibi gecmis olurdu.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem