BK bugunku basin toplantisindan alinti:
"Genç oyunculardan Semih’i Hamburg maçında oynatıp oynatmayacağı hakkında ise Korkmaz şunları söyledi; “Ben daha önceki takımlar da çok genç oyuncu oynattım. Serkan ve Aydın da bizim genç oyuncumuz. Ben Semih’i de her zaman oynatmayı düşünüyorum.
Semih özel maçı geçin, hiçbir hazırlık maçında bile oynamadı. En son biz PAF takım maçında oynattık. Tabii ki ben onu Galatasaray’da oynatmak istiyorum ama tabii bazı nedenlerden ötürü şuan için kadroda tutmayı düşünüyorum. Ama ileriki maçlarda onu sahada görebilirsiniz.
Özellikle milli takım arası işimize yarayacak. PAF takımda düşündüğüm bazı oyuncular var, birkaç tanesini alıp, milli takım arasındaki 1-2 hazırlık maçında oynatmak istiyorum.”
Benim bundan cikarttigim yarin sahada Semih olmayacak. O zaman ya Serkan yada Alparslan sahada olur. Bence Serkan i sag beke alip M. Guven i stoper oynatacak. Orta sahamiz Sabri, Baris, Ayhan ve Kewell gibi duruyor. Bu direncli ve tempo yapabilecek bir orta saha. En onemli dezavanataji orta sahamizda kart almaga ve takimi 10 kisi birakmaga meyilli Sabri ve Baris ikilisi var.
GS 18 icine gomulu oynar, topu ayaginda -ozellikle ileride- tutamaz ise bu geri dortlu panikler ve sacmalar. Serkan ve Mehmet Guven nin onunde hem kanatta hem iceride Sabri in cok akilli ve bir o kadar dikkatli olmasi gerekiyor.
Geride defans yapacagina sag bek ve M. Guven nin onunde oynamasi ve o
alani savunmasi daha akillica.
18 e gomullu oynarsak hataya cok acik bir oyun bekliyorum. Hamburg deplasmanlarda daha iyi oynayan ve sonuc alan bir ekip.
Karan bu oyun formatinin bir parcasi degil. Yedek oyuncu secimleri de bir o kadar kritik. Alparslan, Orkun, Semih i yedek klubesinde tutar, Sas, Nonda, Aydin, Yaser, Karan dan toto cekerdim.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."