Ben maclari takip etmeyi birakinca Lincoln gaza geldi demek - butun problemi benimleymis adaminCengiz Akgun wrote:Lincoln su anda bu ligde herkezden ustun hale geldi. Tek yildiz durumuna geldi. Mert pasaya selem etmis.
Sizlerin soylediklerinize guveniyorum - ve duydukca seviniyorum - cunku bu adamdan kurtulmanin tek yolu onun iyi bir performans gostermesi - ozellikle UEFA'da - ki ragbet gorsun, Alman veya Rus birileri cikarip ortaya 7-8 milyon euro atsinda adami okutalim - herkes icin en iyisi olur.
Fakat bir yandan da kizmamak elde degil - madem boyle bir potensiyeli vardi, gecen butun bir yil nasil yan geldi yatti hic umrunuzda degilmi? Benim onu elestirilerime bakarsaniz - futbolculuguna hic laf soylemedim - hep is ahlakini elestirdim - gecen sene benim ondan beklentim bu sene gosterdigi performansti - bunu yapabilecegini biliyordum ama umursamaz tavri yuzunden hep kiziyordum... Birilerine - ozellikle de TD'ye kizilip butun bir sene heba edilirmi? Uyum sureci falan demeyin - gelip de oynadigi ilk iki macta hic uyum sorunu gozukmuyordu - sonrasinda ne olduysa oldu - Kalli bir mac kadro disi birakti ona kizdi, sonra yan gelip yatti, buna ragmen tribunler "Lincooolln" diye bagirinca iyice serdi isi... Bu sene basinda bakti tribunden ses gelmiyor, kredi tukendi isi ciddiye aliyor - tabii bir de onunde tek forvet arkasinda cift DM oynayinca yerine de daha iyi oturdu, hoca da mulayim adam - Lincoln icin yildizlar bir hizaya gelmis oldu.
Ama ben hala kendisine guvenmiyorum - yine birilerine tavir alip yan gelip yatacaktir yakinda bir zamanda - simdilik kredi topluyor - o kredileri kullanma zamani gelecektir - o yuzden ragbeti olursa satilir diye umit ediyorum.