Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Mehmet Gorgen wrote:Arda'ya birinin ko_madan futbol oynanmayaca1n1 hat1rlatmas1 laz1m.
Alternatif olarak biri hocaya Arda'nin dinlenmeye ihtiyaci oldugunu, bunu artik gorme engelli GSlilarin dahi gordugunu hatirlatabilir.
Ali
Evet. Aksam sutunu icirip ve kundaklamak hatta uyuyamazsa pispislamakta lazim.
Pardon Cengiz, luzum yok, NBA'dekiler daha cok terliyordu, Everest'e tirmanan Sherpalar yuksekte daha iyi nefes aliyor, Mike Tyson da daha cok yumruk yiyebiliyormus.
Ben Arda'yi kendi sporunu yapan insanlarla karsilatirarak bir takim sacma sapan sonuclara variyorum.
Mayo giy defileye de cik Arda, bak NBA basketcileri senden cok kosuyormus.
Ali Gursel wrote:
Pardon Cengiz, luzum yok, NBA'dekiler daha cok terliyordu, Everest'e tirmanan Sherpalar yuksekte daha iyi nefes aliyor, Mike Tyson da daha cok yumruk yiyebiliyormus.
Ben Arda'yi kendi sporunu yapan insanlarla karsilatirarak bir takim sacma sapan sonuclara variyorum.
Mayo giy defileye de cik Arda, bak NBA basketcileri senden cok kosuyormus.
Ali
Avrupada yildiz sayilan ve Avrupa liglerinde/Milli takimda oynayan Arda yasindaki bir futbolcu ile karsilastir sezonda kac mac yapiyorlar ondan sonra konus istersen.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Yazik olacak gidecek puanlara. Ben ikiye raziyim uc olmasinda.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.