Sevgili Tan, Ayhan'in bu sezon su ana kadar oynadigi oyunun hakkini vermek bir sey, kacirdigi gole oha demek bambaska bir sey. Yarin Umit Karan cok guzel bir gol atsa bir macta "bravo, sezonu kurtardi, helal olsun" mu denecek? Hayir, butun sezon oynamadi ama cok guzel bir gol atti denir herhalde. Ayhan da bu sezon cok iyi oynyor, dun korkunc mu korkunc bir gol kacirdi.Tan Erten wrote:Ayhan: Bu oyuncuya forumda yapılan haksızlık artık arşa vardı. Dünkü pozisyonu biraz daha vicdanlı değerlendirmenizi rica ediyorum. Lincoln'un sert sutu beklenmedik şekilde direkten döndü ve Ayhan'ın önüne geldi. O da o saliselik zaman içerisinde vuruşunu yaptı ama top yukarı çıktı, olabilecek bir şey. Maçı izlemeyip yorumları okuyan zanneder ki, Lincoln sağdan indi, ortadaki bomboş pozisyondaki Ayhan'a topu çıkardı, o da golü atamadı. Biraz insaf artık. Ayhan her maç kendini 100% ortaya koyuyor, orta sahada müthiş mücadele ediyor, gol pasları veriyor (Benfica maçında Arda'ya çıkardığı, onun da Ümit'e indirdiği pası hatırlayın). Daha ne yapması gerekiyor, gerçekten anlayamıyorum.
Dunku pozisyon hakkinda seni okuyan da top direkten Mach 5 falan hizla dondu sanacak. Top da cok garip bir hiz yoktu, sokaktan gecen adamin rahat atabilecegi bir pozisyondu, kaleci yok, defans adami yok, alti pasin ustundesin ve topu iceri vuramiyorsun, mazeret, Lincoln gelip yuvarlasa da yavas gelse atardi. E, daha neler.
Ayhanin bir sey yapmasi gerekmiyor, hicbir zaman gole yakin aman aman kabiliyetli bir adam olmadi, boyle devam etsin ama su dunkuleri atsin bir zahmet, senede bir kez olur zaten onlar da.
Meira konusunda ise katiliyorum, bir an once duzelmez ise bence yedege alinmali, takim icin surekli tehlike kaptirdigi toplar. Ama dun bir hafat oncesinden daha iyiydi.
Ali