Dun Gocek'in yontemine benim lugatimda "Ince Isleme" yada baska bir deyisle "Ince Ayar" denir.Mert Tokman wrote:(belki skora etki etti ama oyunumuza degil)
Hakem bir takimin oyununa oyle bir etki ederki sasirir kalirsiniz.
3 gunde ne degisti ki; bu takim bu kadar kotu oynadi.Bana sorarsanin GS dun kotu oynamadi, oynattirildi.
GS Kadikoy'de bir maca ciktigi zaman herhangi bir Anadolu takimindan bir farki yok hakemlerin gozunde.
Nasil hakemler 3 buyuk takimin diger takimlarla oynadigi maclarda cifte standart uyguluyorsa, bu GS icin Kadikoy'deki maclar icinde gecerli.
Hakem, daha 2.dakikada eyvah dedi GS golu atinca.O andan sonrada maci GS'li futbolculari sindirip, maci FB lehine cevirmek icin elinden geleni yapti.
Ne mi yapti?
Her seyden once buz gibi gol verilmedi.3 tane penalti verilmedi.
Lincoln'un sari kart gordugu pozisyonda , tamam Lincoln'e sari kart veriyorsun, Selcuk'u es gecmeyeceksin.Ikisine de gostereceksin karti.
Elle oynamalara kartini tereddutsuz cikarirken, ayni cesareti kemik kirma, erkeklik organini patlatma calismalarinda da gostereceksin.
Bazi maclar vardir.Hakemi de yenmen gerektigin.Ama Kadikoy'de ki FB maclari bunlara dahil degil.Bunu hicbir zaman beceremeyecegiz.Bu kafa ile....
Kendinizi GS'li futbolcularin yerine koyun.Sahada bunlari yasarken ne kadar sure sakinliginizi koruyabilirsiniz?Arda gibi "Has..." cekersiniz korneri atarken.
Ama hata bizde..Dun, bugun bakiyorum sozum ona GS'li yazarlara, hepsi agiz birligi etmiscesine yok DeSanctis'in kurmadigi baraj gibi ivir zivir meselelerden bahsediyor.Merakimdan Hincal'i seyredeyim dedim.Daha ilk cumlesini bitirir bitirmez kapattim TV'yi."Cok guzel bir hakem varmis sahada.Izledigi en guzlel hakemmis."
Icimizde boyleleri varken bize dusman falan lazim degil."Hesapta" senin yazarin boyle sozler sarfederse, Kadikoy'de mac kazanmayi falan unutun.
Boyle bir hakemle, boyle bir mac ASY'de olacak.Bir arkadasin soyledigi gibi Alex frikikten gol atacak.Hakem vermeyecek.Macida 4-1 GS kazanacak.Gosterin bana bir tane FB'li yazar veya yorumcu GS'lilerin yaptigini yapacak.Hincal'i da ayni bok, Gokmen'i de.....
Diyorum ya bize dusman lazim degil boyle adamlar camia icinde olupta soz sahibi olduktan sonra.
Bilmiyorum ama varmi kulupten bir aciklama geldi mi mac veya macin hakemi hakkinda?
Simdi tekrar baktim resmi siteye.Bakin ne yaziyor....
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’ndan Zorunlu Açıklama
9 Kasım 2008 tarihinde Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması sırasında Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi Mahmut USLU camiasına yakıştıramadığımız davranışlarda bulunmuştur.
Rekabet ve dostlukları yüzyıla dayanan ülkemizin iki güzide ve önemli kulübü arasındaki ilişkileri bozmaya yönelik sorumsuzca davranışları nedeniyle kınanması zorunlu olan ve adı geçen kimse şeref tribününde bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ile Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerine karşı sportmenliğe yakışmayan bir tarz ve küfürlü saldırılarda bulunarak yasaya aykırı hareket etmiştir.
Bu konuda kulüp olarak gerekli yasal girişimlerde bulunacağımızı duyurur, konuyu hassasiyetle takip eden Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinin de aynı çerçevede hareket ederek ebedi rekabet ve dostluğa katkıda bulunmalarını dileriz.
Fenerbahçe camiasına ve sportmenliğe yakıştıramadığımız davranışları nedeniyle soyadı ile müsemma olmayan USLU’yu kınadığımızı tüm spor camiasına duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
Zaten ya 3. yada 4. golden sonra Aziz'in sevinme sekli ve A.Polat'in 4.golden sonra staddan ayrilis sekli seref tribununde neler yasandigini cok guzel gosteriyordu.Bilmem dikkat ettiniz mi?