10. hafta: Fenerbahçe-Galatasaray 4-1 (Lincoln)
Moderator: Staff
-
-
-
-
-
- Staff Member
yapılan yanlışlar
carlos vuruyor önünde sadece tek kişilik baraj var.Dünyanın neresinde carlos serbest atış kullanınca tek kişilik baraj var.
Kaleci sert vuruşlarda topu tutamıyor .bana hayrettini hatırlattı. Biizm defanstan serbest atış kullanılınca hiçbirinin aklına topun kaleciden veya direkten döneceği ihtimali gelmiyor.Oyüzden hiç hareketlenmiyorlar tam tersine ileriye doğru hareketlenen oyuncular gördüm.
Nondayı oyuna almak hangi akla hizmet.Hem ümitten hem de baros'tan daha kötü. Baros sağ kanatta oynayamadı keske onu ileride oynatsaydı.
carlos vuruyor önünde sadece tek kişilik baraj var.Dünyanın neresinde carlos serbest atış kullanınca tek kişilik baraj var.
Kaleci sert vuruşlarda topu tutamıyor .bana hayrettini hatırlattı. Biizm defanstan serbest atış kullanılınca hiçbirinin aklına topun kaleciden veya direkten döneceği ihtimali gelmiyor.Oyüzden hiç hareketlenmiyorlar tam tersine ileriye doğru hareketlenen oyuncular gördüm.
Nondayı oyuna almak hangi akla hizmet.Hem ümitten hem de baros'tan daha kötü. Baros sağ kanatta oynayamadı keske onu ileride oynatsaydı.
-
-
-
Ayhan Arda ve Lincoln durmadı. Desteksiz oynuyorlar. Lincoln top alınca kaçan biri yok. Baros ve Ümit, Nonda ve Kewell'den 2 gömlek iyi oynadı, düşünün artık gerisini. Kewell bu maçı sattı kimse kusura bakmasın. Arda - Ayhan Lincoln'e binen fizik yük çok fazla. Nonda bence gönderilmeyi hak edecek bir sezon çıkarıyor bu sene.Hakan Bakircioglu wrote:Ikinci yaridaki acizligimizi fiziksel yorgunluga bagliyorum. Ayhan, Arda ve Lincoln durunca macin kontrolunu tamamen FB'ye biraktik.
Hakan maalesef tam soyadina yakisir bir mac cikardi bugun
Bin kere söyleyeceğim. Lincoln'un ve Ayhan'ın iş ahlakı diğerlerinde yok.
Yazıklar olsun.
-
-
-
-
Vay be sen favori diye gel 4 ye kicinin ustune otur. Turk futbolunun istikrarsizligi uc gun önce UEFA finali konusuluyordu simdi karalar baglandi gene. Onu bunu bilmem Kewell'i bir kez seyrettim Liverpool'da iken de seyretmistim tamamen bosa harcanan para.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
― Marcus Aurelius, Meditations
-
-
FB daha iyi oynadi, cok daha konsantre olmuslar. Hakem macin basinda bizi iyi kiydi.
GS da hem TD mizin hem teknik heyetin calisan sisteme comak sokmamalari lazim. Keep It Simple Stupid! Karan dan Baros dan kanat adamai yaratmaga gerek yoktu. Benfica maci bizi aldatti. Zaaflarimzi bilen bir rakip takim bizi, cikardigimiz hatali ilk 11 ve sansi sayesinde, yendi. Daha cok calistilar, daha cok istediler onlarin da hakkini vermek lazim.
Canlari sagolsun. ben Benfica maci oncesi yazmistim. Benfica dan mi yoksa FB macindan mi iyi bir sonuc alalim. Tercihim Benfica daydi.
GS da hem TD mizin hem teknik heyetin calisan sisteme comak sokmamalari lazim. Keep It Simple Stupid! Karan dan Baros dan kanat adamai yaratmaga gerek yoktu. Benfica maci bizi aldatti. Zaaflarimzi bilen bir rakip takim bizi, cikardigimiz hatali ilk 11 ve sansi sayesinde, yendi. Daha cok calistilar, daha cok istediler onlarin da hakkini vermek lazim.
Canlari sagolsun. ben Benfica maci oncesi yazmistim. Benfica dan mi yoksa FB macindan mi iyi bir sonuc alalim. Tercihim Benfica daydi.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."