Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Cengiz Akgun wrote:Ben bu oyuncularin yerinde olsam bu Havadir Civadir'i soyunma odasina alip soyle tecavuzcu Coskun gibi iyice bir benzetirim. Arda'ya penalti yaptirinca uzuldun mu der mi bir daha bakin bakalim. Nasil b herife tahammul ediliyor bilemiyorum. Efer ben bu takimin baskani olsam ASY'nin kapisindan Florta'nin semtinden gecemez ibret-i alem olsun diye.
NTV'de bizim topçuların "flaş röportaj vermesi yasak" gibisinden bir laf edildi... Paso Anteplileri izliyoruz...
Bu galibiyet Kol Boregi Erman'a cok koymus nedense.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Yok yok, bu olağan değil. Rıdvan, Erman, Şansal, Çakar, hepsine bir giren var. Büyük panik içindeler, biri maç sonucuna rezalet dedi (6 sakatları var diye yenmememiz gerekiyordu herhalde) ve Benfica kesme şeker gibi 15 dakikada bizi dağıtırmış, gaipten bunu haber verdi; diğeri Meira'yı ve Baros'u gönderdi. Yahu Rıdvan, 20 yıldır sıçık bir Avusturya maçı ile Altay'a attığın 3 golün var, Türk futboluna sakatlıktan başka ne verdin gençliğinde; kaç Avrupa takımı peşinde koştu da Baros'a, Lincoln'e ayar verecek hale geldin?
FB taraftar siteleri bile herhalde daha sağduyulu, adam gibi yorumlar yapıyorlardır, bunlar, kızları kocaya kaçan mahalle karısı üslubuna vurdular bu akşam.
"Gözlerine bir görünen var" derler bizim İzmir'de bunlara...
Donuma sıçacağım. Erman, zıvanadan çıkınca Şansal müdahale etti; herhalde reklam arasında uyaracak.
Erman "Galatasaray böyle oynarsa, FB de kımıldarsa, Kadıköy'de Galatasaray yenilir çünkü FB DEFANSI BÖYLE HATALAR YAPMIYOR" dedi.
Şansal acı bir şekilde gülerek "nasıl hata yapmıyorlar hocam, kendi kalesine gol atmak bunlarda, birbirine girmek bunlarda, bak Youla bile FB her maçta gol yiyor deyip dalga geçiyor" diye Erman'ı boka çevirdi. Son hatırladığım Erman'ın "evet ama geçen sene yapmıyorlar-dı" diye kekelediğiydi.