TSL 9.Hafta:GS-G.Antepspor 3-1(Kewell, Lincoln,Arda)
Moderator: Staff
-
-
-
-
-
ruya gibi bir ilk yari. Rolanti, yorulmadan sakatlanmadan guzel oyun, 1 pozisyon verdik onuda defans kapatti. Arda cok acemice bir penalti yaptirdi ama olsun o kadar.
Defansi geride kuruyoruz, top bize gelince hemen ardaya, lincolne barosa ve kewell a veriyoruz. Miera cok iyi (nazar degmesin). Geride suratli bir adama ihtiyacimiz oldugu dusunulurse, emre gungoru emre asik yerine gorme ihtimalimiz, topal'in meira yerine girme ihtimalinden daha yuksek. Ama herkeze oynama sansi gelicek bu takimda yeterki iyilessinler.
Her zaman soylerim, onemli olan ne kadar kostugun degil, nereye, ne zaman kostugun...
Defansi geride kuruyoruz, top bize gelince hemen ardaya, lincolne barosa ve kewell a veriyoruz. Miera cok iyi (nazar degmesin). Geride suratli bir adama ihtiyacimiz oldugu dusunulurse, emre gungoru emre asik yerine gorme ihtimalimiz, topal'in meira yerine girme ihtimalinden daha yuksek. Ama herkeze oynama sansi gelicek bu takimda yeterki iyilessinler.
Her zaman soylerim, onemli olan ne kadar kostugun degil, nereye, ne zaman kostugun...
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
-
Ilk yari GS'in oyunu iyiydi. Erken gelen gollerden sonra rakibi ustlerine cekip kendi sahalarinda top yaptirip, ataga hizli cikmayi amac edindiler ve bunda da devrenin tamamina yakin basarili oldular. Bir devreye ancak bu kadar pozisyon sigdirabilirsiniz. Lincoln'un olumlu pas dagitisi, geriden Meira, Balta ve Sabri'nin cikislari, hepsi olumluydu. Servet'in de abuk subuk ciktigini gormedim. Savunmada da epey iyi Servet. Savunmamis genel anlamiyla iyi.
Sahanin en iyi oyuncusu Arda. Gercekten keyif verici izleyene oynadigi top. Yaptigi hata bence buna golge dusurmemeli, kaldi ki out cizgisini savunmak onun gorevi degil. Sanki 30 yasindaki adam gibi deneyimini dokturdugu oyununa acemice bir hata ekledi.
Ikinci yari 3'yu atar atmaz bence de Ayhan cikarilmali cunku sari istiyorum havasi var. Fener macinda Ayhan'in eksikligi buyuk handikap olur.
Ozan Ersoy
Sahanin en iyi oyuncusu Arda. Gercekten keyif verici izleyene oynadigi top. Yaptigi hata bence buna golge dusurmemeli, kaldi ki out cizgisini savunmak onun gorevi degil. Sanki 30 yasindaki adam gibi deneyimini dokturdugu oyununa acemice bir hata ekledi.
Ikinci yari 3'yu atar atmaz bence de Ayhan cikarilmali cunku sari istiyorum havasi var. Fener macinda Ayhan'in eksikligi buyuk handikap olur.
Ozan Ersoy
-
Arda'nin o pozisyonda ne amacla kollarini kaldirdigini dusunuyordum. Herhalde Mehmet Yozgatli'nin gorusunu engelleyip topla bulusmamasini saglamaya calisti, ama topun gittigi yeri iyi kestiremedi. Olur boyle seyler diyelim...
Taraftar BoneyM'in 'Daddy Cool' sarkisini tezahurata cevirdi. Daha onceki maclarda yapilmis miydi bu bilmiyorum ama kulaga hos geliyor
Taraftar BoneyM'in 'Daddy Cool' sarkisini tezahurata cevirdi. Daha onceki maclarda yapilmis miydi bu bilmiyorum ama kulaga hos geliyor
-
-
- Moderator
O ilk yaridaki canilik yok hali ile. Bu arada Kewell biraz kaleciye gaddarlik yapti. Kalecinin o topa yukselecegini biliyordu ama is zora girince mecburen boyle centilmenlik disi isler oluyor.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
Evet simdi cikti Kewell... Umarim birseyi yoktur, gercekten kotu dusmustu bileginin uzerine. Volkan oyunda.
Antep arada bir pozisyon buluyor kalemizde, 3.'yu atmamiz lazim bir an once.
Volkan'dan ciddi sayilabilecek bir hata, ama Mehmet Yozgatli'nin ortasinda topa kimse vuramadi.
Antep arada bir pozisyon buluyor kalemizde, 3.'yu atmamiz lazim bir an once.
Volkan'dan ciddi sayilabilecek bir hata, ama Mehmet Yozgatli'nin ortasinda topa kimse vuramadi.
Last edited by Hakan Bakircioglu on Sun Nov 02, 2008 9:28 pm, edited 1 time in total.
-
- Moderator
Evet Kaval Kemik oyunda yok diye uzulen varsa diye yapti o numarayi. Zaten bu fanteziler yuzunden kaybediyorOzgur A. Boztepe wrote:Cengiz bey bu maci kacirdi galiba, Lincoln'un rovesata denemesine lafi yapistirmadi.
bu arada, barosa cok guzel bir top lincolnden ama lincoln onune alamadi...
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-