Cengiz Akgun wrote:
Adami kovmak beter ettiler. O da Allah nasil bilrise oyle yapsin madem oyle bu sene alacagim parayi gideyim demis, Ismail. Her gun yuzune tukurulecekse (ki bu onunun bir sucu degil geldiler gore kapa Ispanyada aldigi parnain iki misline kontrat imzalandi) madem oyle gideyim demis iste. Sen olsan "vardim burcak tarlasina, bir opucuk verdim ustesine*" diye bu sene alacagin parayi birakip gider misin? Adi istifa ama adam madem oyle sizin de benimde zamanim yanmasin diyor iste. Serefli biriki diyor. Del Bosque gibi ben anlamam Yeni Koy kasabini filan alacagimi tek kurusuna kadar alirim vermez iseniz UEFA'da hal ederiz dememis.
*: bunu ben boyle soyleyimde siz anlayin.
Sırf para için gelmiş bir adamın - özelliklede yabancı bir adamın- en azından 1 yıllık ücretini talep etmesine ben birşey demem. Aziz ve yönetimi göndermek isterse adamın eline birkaç milyon sıkıştıracaklar çareleri yok. Aragones'in korkunç hataları olabilir ama sözleşme imzalarken 'ben hata yapmayacam' diye bir madde eklemiyorlar. Puan şartı koşmuyorlar, başarıya endekslemiyorlar. Aziz (yada Demirören) şımarık zengin veletleri gibi 'ben bunu istiyorum, tam gafama göre' diyor, sayıyor paraları alıyor. Sonrada olmadı gönder!
Geçenlerde küçük Hakanla Sergen atıp tutuyordu yine ve bu konuda yabancı TD'lerin doğrusunu yaptığını iddia ettiler. Bencede haklılar. Olan bizim Türk TD'lere oluyor. Yönetimler çok pervasız davranabiliyor TD Türk olunca. Aragones'in yerinde bir Türk olsa çoktan sepetlenirdi. Çünkü tazminat derdi olmayacaktı. Oysa olmalı! Mutlaka olmalı. Yoksa yöneticilik yapan bu zevat '9 yıl çalışacağız' dediği adamı 9 günde gönderemez. En azından seçim yaparken iyi düşünür.
Bunlar bizim yönetim içinde geçerli. İlk Steau maçı hariç Skibbe'ye kızmışlığım yok. Önünde uzun bir zaman varken, o'nu bulup getiren yönetim her konuda bir numaralı sorumludur. Ama tabi, yabancılar genelde kuyruğuna teneke bağlanarak gider bu ülkeden, bizimkilerin Kalli meselesi bu konuda garip bir istisna.
Bursaya puan kaybederlerse Aragones gider. bense gitmesini pek istemiyorum. Malum sitenin girişine Aragones gitmesin demişler, bencede gitmesin, FB'nin geleceği ona emanet edilmeli.
Şu alıntıyı yapmadan edemeyeceğim
-- 4-1-2-1-2´de Deivid eski mevkisine çok benzer bir pozisyonda oynayabilir‚ Emre´den başka o mevkide oynayacak oyuncumuz da malesef yok‚ hem iyi pas yapan hem de takım savunmasını iyi yapabilen‚ katkıda bulunabilen bunlardan başka oyuncumuz da yok malesef...
-- Hocam Emre diye bir oyuncumuz yok‚ kandirmislar seni
-- ya o değlde adrianoyu niye oynatmıyor hoca.
-- o Senna ile salonda çalşıyor bir süredir sakatlar. Gerekli kondisyonu kazanınca ki tahminimce 3-4 yıl sürer o zaman oynarlar.
-- he pardon pardon! biz onun yerine maldonadoyu almıştık unuttum ya.alex tavisye etmişti zico okeylemişti aziz başkan almıştı aragonesde oynatıyor...