Ozan Ersoy wrote:
Bu arada Topal'in sakat oldugu belli. MR cekilmis bugun de antrenmana cikamamis. Salonda calismis. Ne oldu, dilimizi mi yuttuk? Mac oncesinde sirasinda edilen laflar nerede simdi?
Ozan Ersoy
Ozancigim, hikayeyi belki bilirsin, padisah soytarisini yanina cagirmis, bana oyle bir is yap ki ozrun kabahatinden buyuk olsun demis. Soytari hemen padisahin arkasina gecip bir pandik atmis. padisah gurlemis, bre zindik, ne edersin? Cevap hazir, ozur dilerimm padisahim, sizi sultan (kralice anlaminda) zannettim.
Topal'in yerine Ayhan'in oynamasinin sebebi Topal'in sakatligi ise, Topal'in klubede isi ne, hadi klubeyi gectim, oyuna neden giriyor ve riske ediliyor.
Bu yanlis adam seciminden daha buyuk kabahat degil mi?
Veri noktalari ile ilgili soyledigin iyi hos da Ozan, olaya boyel bakarsak, hic bir hocayi elestiremeyiz, ne GS'da ne baska yerde. Denemek istiyorsan bana bir Ertugrul Saglam elestirisi yap, hemen sonradan bakip elestirmek kolay, ya boyle boyleise derim.
Elestiri mactan once ilk 11e bakarak olur, oyuncularin bir onceki macta durumlarina bakarak elestirebilirsin, sahadaki dizilisi elestirebilirsin vs. Mac sirasinda yapilan yapilmayan elestirileri elestirebilirsin, mactan sonra da elestiri de bulunabilirsin. Muhim olan elestirinin ne zaman yapildigi degil, niteligi.
Senin yazilarini okuyup Skibbe hata yapamaz hissine kapiliyorum, ama bu boyle olamaz, Capello hata yapiyor, Del Bosque yapiyor, hatta bir Cl finalinden sonra adamin teki cikti ESPN'de Wenger'e giydirdi ikinci yarida sunu cikarsa sunu alsa diye. Wenger bile arada hata yapiyor olabilir. Skibbe neden yapmasin? Yapiyorsa ne hizla duzeltip duzeltemedigine bakmak lazim.
Sanirim burada yazan herkesin ortak oldugu nokta GS'in cok iyi bir kadrosu oldugu. Sakatliklar ve fazla yeni oyuncu handikap ama cok iyi bir kadro var. Gecen sene 6da 18 puanla basladik. Boyle bir baslangicin onemli oldugunda da herkes hemfikir. Bu sene CL ve uc lig macinin ikisinde puan kaybi ile basladik.
Sence cidden bu adama dikkatle bakmak gerekmiyor mu? Bu kadar kotu bir takim devralmadi bu adam, gecen yilin sampiyonunu aldi, bu hafta yenemedigimiz takim da gecen sene ikinci ligde idi. Bir seyler dogru durmuyor burada. Sen Kalli'nin takimi gibi diyor musun bu takima bakip?
Eger bu adam kusurlu degilse ne oldu, onu acikla, dusunelim. Hakan Sukur'un yerine Baros gelmis (sanirim gecen sene sorsak ziplayarak evet derdin), Song'un yerine Meira (bunu da isterdin), Kewell gelmis, giden cok ciddi bir oyuncu yok 35 yasin altinda. E senin aklina takilmiyor mu 6da 18den ucun birine nasil geldik diye?
Ali