TSL 3. Hafta:Galatasaray - Antalyaspor 1-1 (Nonda)
Moderator: Staff
-
-
-
-
-
Cunku sahada 90 dakika oynamasi gereken 11e benzer bir 11 son 15 dakikada ancak sahaya cikabildi.Hakan Bakircioglu wrote:Omer her zamanki gibi hayatinin macini oynuyor bize karsi.
Surekli gol kaciriyoruz son 5 dakikadir...
Gercekten yazik.
Bu arada Antalya 8. sariyi gordu galiba kirmizi yok. Adamin teki Servet'i formasindan 15 saniye falan cekti ceza sahasinda duduk yok.
Nihayet biri kirmizi gordu.
Ali
-
-
-
-
-
-
-
Omer mactan sonra kirmizi kart gordu, sahada kudurdu, beter olsun.
Su Skibbe'yi ilk ucakla lutfen Almanya'ya, eger bu saatte futbolcularin saygi duyacagi ve adam gibi bir 11 bulmasi 75 dakika suremeyen biri bulunabiliyorsa getirilsin, yoksa Cevat hoca da olur. Umit Karan da Skibbe ile yollanabilirse harika olur. Bu adam icin senelerce Hakan yuzunden yedek kaliyor yazik oluyor falan dendi, ona guluyorum.
Aydin iyi kumas, gecen hafta belli olmuyordu, bu hafta gozuktu. GS'in cok iyi bir kadrosu var, yeter ki bu ahmagi bir an once basindan atsin.
Daha once bunu yazanlardan tekrar ozur diliyorum, ama insan cidden dusunemiyor bu kadar kotu olabilecegini herifin.
Ali
Su Skibbe'yi ilk ucakla lutfen Almanya'ya, eger bu saatte futbolcularin saygi duyacagi ve adam gibi bir 11 bulmasi 75 dakika suremeyen biri bulunabiliyorsa getirilsin, yoksa Cevat hoca da olur. Umit Karan da Skibbe ile yollanabilirse harika olur. Bu adam icin senelerce Hakan yuzunden yedek kaliyor yazik oluyor falan dendi, ona guluyorum.
Aydin iyi kumas, gecen hafta belli olmuyordu, bu hafta gozuktu. GS'in cok iyi bir kadrosu var, yeter ki bu ahmagi bir an once basindan atsin.
Daha once bunu yazanlardan tekrar ozur diliyorum, ama insan cidden dusunemiyor bu kadar kotu olabilecegini herifin.
Ali
-
Akli sira tribune mesaj vermeye calisirken ikinci sariyi yedi sanirim mac bittikten sonra. Oldum olasi sevmemisimdir bu adami, 4 buyuklerden birinde oynayamamis olmanin kompleksiyle yasiyor.Murat Tekin wrote:Kaleci Ömer cildirdi.
Bizim takim dizilisi yanlisti filan ama, Antalya'nin hakkini vermek lazim. Son 10 dakikaya kadar oyun disiplininden kopmadilar. Zeytouni'ni midir nedir, adam topu her ayagina aldiginda bizimkileri pesine takiyordu. Dijeuhoa da fiziksel olarak duvar gibiydi. Yenilebilirdik de, DeSanctis sagolsun, kurtardi.
Hakan
-
Bukres.
Kayseri.
Kume dusecek Antalya(sene sonunda düşmezse bana hatirlatirsiniz).
Umit Karan'la heder olan 2 lig maci. Bu macta da bakin 67.dakika öncesine ve sonrasina.
Kewell, Nonda, Lincoln, Arda, Aydin, Mehmet Topal, Santcis, Baros, Linderoth.
Bu kadro Fenerbahce kadrosundan 1 gömlek, BJK kadrosundan 3 gömlek üstündür.
Skibbe derhal gönderilmeli.
Hasan Sas ve Karan, kapidan iceri sokulmamali.
Kayseri.
Kume dusecek Antalya(sene sonunda düşmezse bana hatirlatirsiniz).
Umit Karan'la heder olan 2 lig maci. Bu macta da bakin 67.dakika öncesine ve sonrasina.
Kewell, Nonda, Lincoln, Arda, Aydin, Mehmet Topal, Santcis, Baros, Linderoth.
Bu kadro Fenerbahce kadrosundan 1 gömlek, BJK kadrosundan 3 gömlek üstündür.
Skibbe derhal gönderilmeli.
Hasan Sas ve Karan, kapidan iceri sokulmamali.