Boyle bir vaka varsa, bunun neden yazilmamasi gerektigini ben anlamadim. Futbolun ve futbol tartismalarinin sadece 90 + 3 dakika ile sınırlanması anlamsız. Elbette stad dısında yasananlar, maca etki eden her faktor ki buna hoca yetersizliginden (Hami'yi kstediyorum, Skibbe degil ) saha disi manipulasyonlara kadar hersey girer.Murat Uludağ wrote:Futbola halen bu pencereden bakanların olduğunu unutmuştum bir ara. Tekrar hatırlattığın için sağol. Kusura bakma ama bu dediklerin günümüz futbolunda karşılaşılması zor şeyler. Karşılaşılması zor olduğu gibi konuşulması da bana pek samimi ve sempatik gelmedi.Ozan Ersoy wrote:Asil 15 gun sonra basimiza neler gelecek bakalim? Ne dolaplar donecek? Hangi hakemler verilecek? Takim ne tacizlere ugrayacak?
http://fr.youtube.com/watch?v=D7QuFcePbQk
Hami mandirali ne zaman hoca oldu da takim yonetiyor?
A degil umit milli mac. Stat agzina kadar dolu. Herifler dunya sampiyonu olmus gibi seviniyorlar. Bizde olsa 1000 kisi belki gider belki gitmez.
Ozan Ersoy
Kusura bakmasın alıntı yapmak için uğraşamadım bir arkadaşımız da senin ifadelerine yakın cümleler kurmuş. Yok inanılmaz hikayeler anlatılıyormuş falan diye. Sanırım biz futbolda ve günlük yaşantımızda 'birarada yaşamı' beceremeyeceğiz. Baksanıza halen aramızda "yok hakem neler yapacak", "taraftar kim bilir nasıl taciz edecek" gibi sorularla uğraşanlar var. Türkiye'de buna benzer tribün şovları olmuyor mu? Panathinaikos'a FSM posteri açılmadı mı? Bu da mı taciz bu durumda? Bunların hepsi bir trbün şovu. Bana göre en azından.
Sonuç olarak iki ırk arasında olan ve halen devam eden sıkıntılar vardır olabilir (ilgilenmiyorum açıkçası) ancak kalkıp da onu yok nasıl taciz edecekler, nasıl hakem verecekler, hangi dolaplar dönecek diyerek çok açık ifadeyle 'basit'leştirmek (demek istediğim kolaylaştırmak değil) bence değil forumda günlük yaşantımızda bile konuşulmaması gereken çirkin şeyler. Futbol konuşalım futbol...
Yani niye tartisilmayacak ?
Bu arada bold yaptigim cumlelerinizde agir celiski var. Bunlar futbolda karsilasilmasi zor seyler mi, yoksa Turkiye dahil heryerde, her tribunde olan biten seyler mi?
Kusura bakmayin yaziniz bana biraz provokatif geldi.
Forumdur bu, burada olculeri dahilinde hersey konusulur.