SL 3. ön eleme 2. ayak: S. Bukres-Galatasaray 1-0
Moderator: Staff
-
---------------Aykut-----------------
H.Şaş-----Meira---Servet----Balta
-------Topal---------Ayhan----------
---Arda-------Lincoln--------KEWELL
-----------------Nonda---------------
şeklinde bir diziliş mantıklı geliyor. ikinci yarı duruma göre hasan şaş-barış ve ayhan-linderoth değişiklikleri tepki çekmez.
H.Şaş-----Meira---Servet----Balta
-------Topal---------Ayhan----------
---Arda-------Lincoln--------KEWELL
-----------------Nonda---------------
şeklinde bir diziliş mantıklı geliyor. ikinci yarı duruma göre hasan şaş-barış ve ayhan-linderoth değişiklikleri tepki çekmez.
-
Artik ciddi ciddi turu gececegimizi dusunuyorum.
SKIBBE korktugumuz seyleri yapmayacak.Bir tek Arda'nin yedek soyundurulmasindan korkuyorum.Ilk yari skoruna gore oyuna sokmaya kalkabilir.Geri kalan kadro'nun Davud'un yazdigi gibi olacagini dusunuyorum.
BAROS'a verilen para ve bu seneki diger harcamalar Adnan POLAT ve ekibinin ne kadar ciddi oldugunu gosteriyor.
Kadro SKIBBE'ye ustu kapali bir bicimde sunulmustur.O'nun da oynayabilecegi 1 tas var.
Futbolcular insiyatif alacak.Macin hemen basinda gol atmak cok guzel olur STEAU yu cikmaya zorlariz.
4-1 lik Mallorca,Sion yada daha farkli Avenir Beggen (miydi) maclari gibi guzel bir mac bekliyorum.Beklenen surpriz bizde degil FB'den gelsin
Lincoln'un patlama yapmasini bekliyoruz (cidden yaa, bekleyenlere ben de katiliyorum)
Bu sefer harbiden cildirin cocuklar
HASAN SAS ve KEWELL 'den karsilikli goller ve sarilip opusmeler bekliyorum.
10 senedir CL onelemesinde takim yenilgi yuzu gormedi
Yine gormez INSALLAH
TRUST GS
MGC
SKIBBE korktugumuz seyleri yapmayacak.Bir tek Arda'nin yedek soyundurulmasindan korkuyorum.Ilk yari skoruna gore oyuna sokmaya kalkabilir.Geri kalan kadro'nun Davud'un yazdigi gibi olacagini dusunuyorum.
BAROS'a verilen para ve bu seneki diger harcamalar Adnan POLAT ve ekibinin ne kadar ciddi oldugunu gosteriyor.
Kadro SKIBBE'ye ustu kapali bir bicimde sunulmustur.O'nun da oynayabilecegi 1 tas var.
Futbolcular insiyatif alacak.Macin hemen basinda gol atmak cok guzel olur STEAU yu cikmaya zorlariz.
4-1 lik Mallorca,Sion yada daha farkli Avenir Beggen (miydi) maclari gibi guzel bir mac bekliyorum.Beklenen surpriz bizde degil FB'den gelsin
Lincoln'un patlama yapmasini bekliyoruz (cidden yaa, bekleyenlere ben de katiliyorum)
Bu sefer harbiden cildirin cocuklar
HASAN SAS ve KEWELL 'den karsilikli goller ve sarilip opusmeler bekliyorum.
10 senedir CL onelemesinde takim yenilgi yuzu gormedi
Yine gormez INSALLAH
TRUST GS
MGC
-
Hasan Sas'tansa Kewell'I sag bek gormeyi tercih ederim. Gecen mac sakatken baktim, orada daha az zarar verir takima. Hasan maalesef yapabileceginin en iyisini yapmaktansa maclari kurtarmay calsiyor zaman zaman, bu da takima zararli oluyor.
Linderoth bence bu macin bir kisminda oynayacak.
Ali
Linderoth bence bu macin bir kisminda oynayacak.
Ali
Last edited by Ali Gursel on Wed Aug 27, 2008 12:41 pm, edited 1 time in total.
-
http://www.galatasaray.org/futbol/sampi ... r/1782.php
Bizim cocuklar oldukca rahat gozukuyorlar.Bu iyi.
SKIBBE'de arkadasa nasil patlayacagini anlatiyor
4-1 olacak bizim olacak
Bizim cocuklar oldukca rahat gozukuyorlar.Bu iyi.
SKIBBE'de arkadasa nasil patlayacagini anlatiyor
4-1 olacak bizim olacak
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Bu cümleyi tekrar göreceğimi sanmıyordumMehmet Gurdal Cetin wrote:
TRUST GS
MGC
Son bir yıl içinde kimbilir kaç maçtan önce söylendi bu laf...
Eğer hakem Lincoln'ün darp edilmesine seyirci kalmaz, Lincoln'de canını dişine takar çırpınırsa neden patlamasın?
-
-
-
Was Nostradamus Romanian too Leo?Leo Bacica wrote:Less than six hours to the game... can't wait to get there!
Enjoy the atmosphere, guys. Enjoy the game. I'm pretty sure you won't enjoy the score.
Maybe you shouldn't be that sure.
But hey, if you can't deliver, UEFA final is in Istanbul this year, you could still get something from us
-
-
Maça çıkacak onbir artık belli;
Aykut-Barış-Meira-Servet-H.balta-Ayhan-Topal-H.şaş-Lincoln-Kewell-Nonda
Kadroya bakarak basit düşünecek olursak herkes görevini eksiksiz yaptıgı takdirde galibiyet bize çok daha yakın. Fakat fizik gücümüzü verimli kullanmamız şart, o yüzden ayhan ve topala çok iş düşüyor.
Uzun zamandır bir maç öncesi bu kadar gerilmemiştim. Böyle bir kadro Şampiyonlar Ligine yakışır. Umarım geleneği bozmayız ve turu geçen taraf biz oluruz.
Kadroya bakarak basit düşünecek olursak herkes görevini eksiksiz yaptıgı takdirde galibiyet bize çok daha yakın. Fakat fizik gücümüzü verimli kullanmamız şart, o yüzden ayhan ve topala çok iş düşüyor.
Uzun zamandır bir maç öncesi bu kadar gerilmemiştim. Böyle bir kadro Şampiyonlar Ligine yakışır. Umarım geleneği bozmayız ve turu geçen taraf biz oluruz.
-
Nereden belli? Uefa.com'daDavut Gerçekcioğlu wrote:Maça çıkacak onbir artık belli;
"Lineups not yet available"
diyor, simdi baktim. Arda'nin oynamamasi ancak sakatliktan kurtulamadigini, yeterince hazir olmadigini dusundurur. Son calismalarin resimlerinde oldukca gule oynaya toplara falan girerken gordum.
Ozan Ersoy
-