TSL 1. Hafta GS- Denizli 4-1 (Kewell, Hakan,Baris,Lincoln)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Ozgur Huseyinoglu wrote: Seyirci sayisi uzuntu verici evet maalesef. Hava sicakligindan yorumcular da bahsetti.
Ben bunu mazaret olarak gormuyorum Ozgur...

23,000 kisi Istanbul nufusunun 1000'de 2si ki Istanbul disindan maca gelen GSlilari saymiyorum bile...

- GS'in aylar sonra ASY'de oynadigi ilk lig maci
- Hava sicak ama gunesli ve guzel - yagmur/kar yok - saatler ilerledikce de serinleyecek
- Kewell ve Meira gibi bir yildizlari ilk defa seyretme firsati var
- Carsamba gunu icin takima moral lazim
- Bol gol atabilecegimiz tecrubesiz bir takima karsi oynuyoruz (atamayabiliriz de tabii)

Butun bunlara ragmen - Istanbul nufusunun 1000'de ikisini tribune cekemiyoruz... bunu daha evvel de soyledim - GS taraftari uc buyukler icerisinde takimina en az destek veren, basariyi en az hakeden taraftar grubu... Adnan Polat'tan firca yiyecekler yine gecen seneki gibi...
Ozgur A. Boztepe

Post by Ozgur A. Boztepe »

lig tv spikeri ; " Biz komenteri pozisyonundayiz."

Yapmayin arkadaslar yaaa....

bu arada linderoth ilk 18 de :D
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Ozgur A. Boztepe wrote: arda yedek. riske atilmamasi iyi... lideroth yedekmi duyamadim ligtvdeki teknik problemler yuzunden...
Evet Linderoth yedeklerde... Arda ve Baris'da oyle...
Baris Tokat

Post by Baris Tokat »

Mert Tokman wrote:Bugun satilan 10,000 sezon kartinin haricinde sadece 4,200 bilet satilmis - yaklasik 15000 civari seyirci bekleniyor...

Koca 12 milyonluk sehirde su stadi daha ilk macta dolduracak 23,000 kisiyi biraraya getiremiyoruz... Sampiyon takimin sampiyon taraftari iste :roll:
Biletlerin ne kadar pahali oldugunu da unutmamak lazim bu arada. Aciklar 50 ondan sonrasi 200 ile 350 lira arasinda (biletixden baktim). Aciklarin bir ise yaramdigina göre en az 200 lira bayilmak lazim. Bu bence cok fazla. Alirim ligtv'yi, seyrederim rahat rahat evimde maci.
Quo vadis, Galatasaray?
Ozgur A. Boztepe

Mert Tokman wrote:
Ozgur Huseyinoglu wrote: Seyirci sayisi uzuntu verici evet maalesef. Hava sicakligindan yorumcular da bahsetti.

23,000 kisi Istanbul nufusunun 1000'de 2si ki Istanbul disindan maca gelen GSlilari saymiyorum bile...

- GS'in aylar sonra ASY'de oynadigi ilk lig maci
- Hava sicak ama gunesli ve guzel - yagmur/kar yok - saatler ilerledikce de serinleyecek
- Kewell ve Meira gibi bir yildizlari ilk defa seyretme firsati var
- Carsamba gunu icin takima moral lazim
- Bol gol atabilecegimiz tecrubesiz bir takima karsi oynuyoruz (atamayabiliriz de tabii)

Butun bunlara ragmen - Istanbul nufusunun 1000'de ikisini tribune cekemiyoruz... bunu daha evvel de soyledim - GS taraftari uc buyukler icerisinde takimina en az destek veren, basariyi en az hakeden taraftar grubu... Adnan Polat'tan firca yiyecekler yine gecen seneki gibi...
Cok haklisinda, ben turkiyeye ali samiyene gitmeyeli cok zaman oldu. Gittimdede tuvalete gitmezdim hic. Stat cok kotu diyorlar ondan olabilirmi?

Bide takim cok kisir oynuyor 1 kac senedir... Ozhan abi cok kirdi taraftari, sozler verip tutmadi. Oda olabilir diye dusunuyor, ne kadar cok hakli oldugunu dusunsemde.
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Mert Tokman wrote:
Ozgur Huseyinoglu wrote:Seyirci sayisi uzuntu verici evet maalesef. Hava sicakligindan yorumcular da bahsetti.

Yok, yok, yanlis anlasilmisim. Daha dogrusu ben yanlis yazmisim. Orda bir paragraf ayirmam lazimdi, bu iki olayi birbirine bagliyor degildim. Ismail yazmisti hava cok sicak diye de, onu onaylamis olmustum. Seyirci sayisi tabii ki de cok kotu, Ugur'un vurguladigi hesap, tamam, kapali alt belki pahali ama, diger tribunlerin daha cok dolabilmesini umardim ben de...
Özgür
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Sabahtan beri "dışarı çıkmayın, dışarı çıkmayın" diye yayın yapılıyor. Eh haksız da sayılmazlar, müthiş bir sıcak vardı İstanbulda. Şimdi hafiften esiyor. Umarım daha da serinler.

Olimpiyatlarda yapılanla kıyas bile edilemez tabi. Ağustos'da öğlen 12:00'de maç oynatmak aptallığın daniskası.

Maç için saatlerce önce yola çılıkıpta sokaklarda vakit geçirilebilecek bir hava yoktu bugün. Dışarda pekde sarı-kırmızılı formaya rastlamadım ama bence yavaş yavaş kapalı mekanlardan çıkıp stadın kapılarına doğru hareketlenmeye başlamışlardır :)
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Ismail Gezer wrote:Sabahtan beri "dışarı çıkmayın, dışarı çıkmayın" diye yayın yapılıyor. Eh haksız da sayılmazlar, müthiş bir sıcak vardı İstanbulda. Şimdi hafiften esiyor. Umarım daha da serinler.

Olimpiyatlarda yapılanla kıyas bile edilemez tabi. Ağustos'da öğlen 12:00'de maç oynatmak aptallığın daniskası.

Maç için saatlerce önce yola çılıkıpta sokaklarda vakit geçirilebilecek bir hava yoktu bugün. Dışarda pekde sarı-kırmızılı formaya rastlamadım ama bence yavaş yavaş kapalı mekanlardan çıkıp stadın kapılarına doğru hareketlenmeye başlamışlardır :)
Ismail sen niye evdesin kuzum? Stadin dibinde oturup da neden maca gitmiyorsun?
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Birkaç link:

Justin
[url=sop://broker.sopcast.com:3912/35516]sopcast[/url]
[url=tvu://64282/]tvu[/url]

[url=sop://broker.sopcast.com:3912/59362]sopcast2[/url]
justin2

[url=tvu://65201/]tvu 2[/url]
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Mert Tokman wrote: Ismail sen niye evdesin kuzum? Stadin dibinde oturup da neden maca gitmiyorsun?
1.) Alisamiyen pek cazip gelmiyor. Yeni stada gidebilirim, daha uzakta olsa...
2.) Alışkanlık haline gelirse kötü olur :D Gereğinden fazla heyecana sebep oluyor bende...
Ozgur A. Boztepe

Bu arada skibbede iyi cesaret var. Aykut'u oynatiyor hala...

Levent Tuzemen, ve Halil ozer, fenomen.:)
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Ismail Gezer wrote: 1.) Alisamiyen pek cazip gelmiyor. Yeni stada gidebilirim, daha uzakta olsa...
2.) Alışkanlık haline gelirse kötü olur :D Gereğinden fazla heyecana sebep oluyor bende...
Dusundugum gibi - GS taraftari digerlerine gore rahatina biraz daha duskun galiba... mac seciyoruz... Avrupa maclarinin full dolu olmasini baska turlu aciklayamayiz...
Ozgur A. Boztepe

Mert in dedigi gibi cok buyuk bosluklar varmis. Bu kadarini ben bile beklemiyordum. Ayiptir bu cocuklara, gercekten ayiptir, 3 gun once super kupayi kazandik ne istiyorlar daha fazla anlamiyorum... Yeni tuvaletler yapildi, stad yenilendi ayip yaa...
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Mert Tokman wrote:
Ismail Gezer wrote: 1.) Alisamiyen pek cazip gelmiyor. Yeni stada gidebilirim, daha uzakta olsa...
Dusundugum gibi - GS taraftari digerlerine gore rahatina biraz daha duskun galiba... mac seciyoruz... Avrupa maclarinin full dolu olmasini baska turlu aciklayamayiz...
Maç falan seçmiyorum yahu, hiçbirine gitmiyorum. Eskiden dışarda bir yerlerde izlerdim her hafta, bıraktım. Sonra sadece derbileri "tv'den" izler oldum. Sonra radyo, vee sadece forum.. Şimdi imkan olursa burdan izliyoruz tabi..

GS taraftarı'nın rahatına düşkünlüğü diğerlerinden daha fazla tabide, Alisamiyen'e gitmemek için buna gerek yok. 7-8 yıl öncede GS taraftarı tribünleri doldurmuyordu. Üstelik stat şartları arasında şimdiki kadarda fark olmasa bile.

Neyse, İstiklal Marşı okundu galiba.. Güzel bir başlangıç olur inşallah...
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Saniyeler kaldi...
Iyi maclar.

SARIIIIIIIIIIII
Post Reply