Kaleciye ihtiyacim var deyip begenmedigin adami oynatirsan bunun olma sansi daha yuksek maalesef. Ya adama vereceksin kaleyi, ya da transfer ettigin oyuncuya, ikisinin ortasinda ne mok yedigini bilmez isen 5 dakikada bilmem kac milyon Euro gider boyle.Ismail Gezer wrote:Gerçekten kaleciye ihtiyacımız yokmuş...Ozgur Ozanguc wrote:Aykut defanstan topu ileri cikarirken onunde ki adama carptirdi. Top Dario'nun onune dustu ve karsi karsiya pozisyonda kacirmadi.
CL 3Q (ŞL 3. ön eleme): GS - S. BUCUREŞTI (2-2 Nonda(2))
Moderator: Staff
-
-
Maçtan önce "2'den fazla fark yemeyiz inşallah" diye düşünüyordum ama maçtan önce olumsuz bir hava yaymak istemedim. Yazık oldu. Yönetimin aldığı sağ bek riski kulübe çok çok pahalıya patladı. Korktuğum başımıza geldi.
Yine de umudu elden bırakmamak lazım. Servet, Meira, Arda gibi oyuncuların liderlik özelliklerini gösterme zamanı.
Yine de umudu elden bırakmamak lazım. Servet, Meira, Arda gibi oyuncuların liderlik özelliklerini gösterme zamanı.
-
-
- Staff Member
-
-
Skibbe hangi tarafta olursa olsun beslenen biz oluyoruz galiba. Neyse, Emre Gungor'un oynadigi yer Skibbe'nin kabahati degil, alti aydir bu takima sag bek almayan yonetimde. Meira kismi ise, kimbilir?Mert Tokman wrote:Skibbe ve Aykut icin kotu bir gun oluyor... Oynamasi gereken pozisyonlarda oynatilmayan Emre Gungor ve Meira'ya da yazik oluyor...
Erken gol yenen maclarda fazla analize gitmemek lazim.
Ama De Sanctis transferi ve de ilk hayati macta ustune Aykut'u sahaya surerek cocugun kariyerni bitiren klup yonetimi ve kenar yonetimi ikilisini kutluyorum. Rovansta Orkun'u kaleci, de Sanctis'i santrfor cikarip uzerine tuy dikmelerini diliyorum.
Yazik.
Ali
Yonetim uyuma, takima dorduncu kaleci ara, sag beki bosverin, birileri oynar.
Last edited by Ali Gursel on Wed Aug 13, 2008 9:37 pm, edited 1 time in total.
-
-
Aykut asist yapmaya devam ediyor!
Pardon o ikinci golün başlandıgıcıymış
Ama Emre'yi oynatmak büyük hata büyük!
Pardon o ikinci golün başlandıgıcıymış
Ama Emre'yi oynatmak büyük hata büyük!
Last edited by Ismail Gezer on Wed Aug 13, 2008 9:38 pm, edited 1 time in total.
-
-
- Staff Member
-
Orda arkaya asiran korkarim ki hepimizin guvendigi Servet'ti. Cok secemedim ama. O pozisyonda direk Emre'ye yuklenmek cok da dogru olmaz bence.Ozgur Ozanguc wrote:tactan gelen topu kafayla penalti noktasina asirttilar ve abi cok guzel voleyi cakti 0-2
Herifler bodoslama girme isini cok fazla yapiyorlar, biraz kart aldirirsak 2. yari daha rahat oynayabiliriz belki...
Özgür
-
bu hakem hakkinda yorum yapmak lazim. faul vermiyor ki, garip fauller veriyor, kart verir umarim.Ozgur Huseyinoglu wrote:Orda arkaya asiran korkarim ki hepimizin guvendigi Servet'ti. Cok secemedim ama. O pozisyonda direk Emre'ye yuklenmek cok da dogru olmaz bence.Ozgur Ozanguc wrote:tactan gelen topu kafayla penalti noktasina asirttilar ve abi cok guzel voleyi cakti 0-2
Herifler bodoslama girme isini cok fazla yapiyorlar, biraz kart aldirirsak 2. yari daha rahat oynayabiliriz belki...
Milyon dolarlik sirketler yonetip, futbol klubunu yonetemeyen arkadaslari cani gonulden kutlarim.
-
-