ALMAN BOGASI-Yazik olmus bir mac gozlemleri
Simdi Alman Okuzu yazsaydim tepki cekerdim.Ayi demek kotudur aslan dedin mi ovuc kaynagidir (kulaklarin cinlasin Cengiz Abi) .Aslinda ikisi de hayvandir.Kuturumuz boyle ne yapalim.
Alpay'in Sfenksi dun aksam azicik tac cizgisine gelip bagirdi.O'da 2 metre uzagindaki Hasan'a..
Hala kurgu ile oynuyor, hala PAF takimi calistiriyor ruyalarinda. 5 gun sonra cikacagi CL macina belki Galatasaray tarihinin kagit ustundeki en parlak kadrosuyla playdooh hamuru ile oynar gibi oynuyor (bunu kim demisti)
Cikardigi kadroya eyvallah,.BARIS sagbek, belki bi cogumuz orada Baris'i Sabri'ye yegleyebiliriz.MEIRA yok, SERVET dondu canim kurban, OK EMRE cok formda , Servet'e acigini kapatmasi icin mac oynamak lazim.Balta, Ayhan,Sas,Topal,Arda,Karan,Nonda,Aykut ideale yakin bir kadro yani..
Sonra ne yapiyor Herr SKIBBE, VOLKAN'a sol beke ,BALTA ??, Ayhan disarda, Emre disarda, Topal geriye.Aman Allahim maca 5 gece kaldi, bizim abi benim adim Maykil ben karistiriyim bi su kartlari diyor.
De Sanchis Allah'tan oynadi.Aklimda Aykut ile ilgili pasli civiler vardi onlari tek tek sokup attim
Arkadasi Aykut'u motive etmek yerinin garanti olmadigini hissettirmek icin almislar.
Galatasaray forvetinin gol orucu (kabizligi) devam ediyor.NONDA'nin bir sezonda iki tane golu (biri Almanya'da) boyle kacirabilecegini sanmazdim.Insanoglu yanila yanila ogreniyor.Aslinda hem KARAN hem NONDA fena degildi.ARDA istedigi zaman oynadi.BALTA hep ayni.SERVET'in hala acigi var kendisi de farkinda.Ancak SERVET'in donusunu gorunce tur sansimin %10-15 arttigini hissettim.
AYHAN klasik olarak Bursa seyiricisini cildirtmaya devam etti.Iki tarafta cok gereksiz bir sinirlilik hali ile oyuna basladi.Bursa'da yenilerin kendini taraftara gosterme telasi ve bizdeki anlayamadigim bir sinir vardi.Iil yaridan aklimda kalan en guzel sey TOPAL'in muhtesem sutu.Mac boyunca bir iki kere daha denedi.
Bursa kadro derinligine kavusmus,ama Allah'in sol acigi ROMASENKO olmus sol bek ROMASENKO.Forvetleri G.Amerikali iyi cocuk.Premier liginde oynamis biri olmasi lazim.Gecen sene bize kan kusturan VELI bu macta tutuktu.Kalecimiz AYKUT'un cikardigi cok guzel bir top var.EMRE ASIK Masallah beni sasirtmaya devam ediyor.
Ben tam goremedim ama KARAN'in sakatligi ciddi ise yandik ta tam yandik.
Kafam biraz bulanik.Bu TD'nin kontratinin 1 yillik olmasi bence basarili bir ongorudur.Dogrudur.TURK TELECOM-ASLANTEPE adi her neyse acildiginda basimizda bir HOCA olmalidir.
Benim gorusum TT 'den gelen paranin 2 yilligini pesin alip (20 M) direk ARSENE WENGER'e verilmelidir.Yuzyilin transferi bu olacaktir.Senelik 10 M dan kendisinin dunyanin en pahali hocasi yapsinlar.WENGER bir TD degil bir futbol filozofudur.20 M da iyi paradir, filozoflarda peynir zeytin yer su icer.
Cok ciddiyim, 2 sene TT den bu parayi pesin alip bu kadroyu WENGER'e versinler.Bu froum yazarlari hep beraber CL kupasi ile hatira fotografi cektiririz.(Kazansaydi Arsenal ile kazanirdi diyenleri duyar gibiyim)
Cok sahsi yetenekler on plana cikmazsa , CL on elemesinden cikmak hayal,bu TD ile ligte basari hayal..
08.08.08 tarihini bu lafa dusun.
Atilan havai fisekler
Eskiyanin olumu gibiydi sanki