Bu adami allayip susleyip karsimiza siyasetci olarak cikarirlarsa hic sasirmayin. Boyle ne yaptigini bilmeyen, kafasi karisik, ici kin dolu, yani kisaca boyle budala adamlar cok guzel kukla olurlar. Halk taniyor diye uzerine biraz yaldiz dokup federasyon baskani filan diye yuttururlarsa sasirmayin.Mehmet Gurdal Cetin wrote:Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye giden Şükür, Galatasaray yönetimine de kırgın olduğunu ekleyerek; "Takım arkadaşlarımın benimle ilgili iyi sözlerini yönetim ambargo koyarak konuşmalarını yasaklamış. Galatasaray'a yıllarımı vermiş olmama rağmen bu durum beni çok üzdü." diye konuştu.
KÖŞK'TE GÜL İLE GELECEĞİNİ DEĞERLENDİRDİ
Dün Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilen Hakan Şükür, görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada; "Bundan sonra yapacaklarımla ilgili Sayın Cumhurbaşkanı ile fikir alışverişinde bulunduk. Kendisinin Dışişleri Bakanlığı yaptığı dönemlerden birçok tecrübesi var. Sayın Cumhurbaşkanı da bana kendi fikirlerini iletti'' demişti.
Yapsinlar da biraz eglenelim. Epeydir Yildirim Akbulut tipi adamlari ozlemistik piyasada.