erdal tüter wrote:arkadaşlar şu haberi bir okuyun biz fransanın gelecekteki 1 numarasını aldık siz farkında değilsiniz araştırmadan yorum yapıyorsunuz paralar çöpe diye
Erdal Hocam,
Oncelikle hosgeldin. Baska yazanlar da olmus ama, ben de eklemeden gecemedim. Bu forumda boyle "araştırmadan yorum yapıyorsunuz" diyebilecegin en son kisidir Mehmet Gorgen (bu konuyu baslatan forum yazari/staff member). Soyle bir diger forumumuza ("
Dünya Futbolu"), veya Gorgen'in kendi sitesine (
dunyafutbolu.net) goz atarsan
(ben bunlari yazarken gecici bir sure devre disi idi sanirsam ama) neden insanlarin senin bu yazina boyle tepki verdigini daha iyi anlayacaksin sanirim.
Haa, kendisi de yanilmak ister bu tahmininde ayri konu, ama baslangicta notr/pozitife yakin bir gelis yapan Orkun'a taraftarlar olarak cektirdiklerimiz ortadayken, boyle bahsi gecen paralara gelecekse bu adam, onu ne yapariz, nasil baslatiriz merak ediyorum ben de.
Mehmet Gurdal Cetin wrote:Yav genc arkadaslar neye bu kadar kasiyorsunuz,
Adam iyi cikarsa oynar kotu cikarsa gider.
Sahsen benim kasma nedenim, bahsi gecen 2M £ (~4M$) gibi rakamlara. Boyle bir rakama kotu cikma, oynamama sansi yok! Haa bonservissiz filan gelse, dedigin gibi, boyle yabanci eleman da alinmisken, taraftarlarimiz onu da gorur, kotu cikarsa da, eldeki genclere belki daha iyi sarilirlar diye umutlanirdim, sevinirdim bile ben de. Ama gelisinden sonra, Aykut ya da Orkun'dan birisi gidecek olmazsa, Firat herhalde direk devre disi kaliyor olur, kalmayan(lar)i da bayramdan bayrama goruruz, milli takima kaleci de verecegiz diye umutlanirken...