Önce doğum günün kutlu olsun. Sonra da her dostumla paylaştığım bir görüşümü belirteyim: Benim yirmilerim onlarımdan güzel geçti, otuzlarım da yirmilerimden güzel geçti, kırklarım da şimdilik otuzlarımdan güzel geçiyor. Kafana kattıkların ve dünyaya bakışındaki değişim fiziksel değişimlerden daha olumlu olduğu sürece bu hep böyle. Şu yaştan bu yaştan sonra yokuş aşağı laflarının biraz geçmişten kalan ama çok tekrarlana taekrarlana inanılan bir tarihi yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Ortalama ömür 60 sene iken belki 50ler yokuş aşağı idi, sağlık hizmetleri yokken falan belki böyle idi ama şimdilere hikaye bence, hele senin gibi dünya imparatorluğunda, tıbbın en ilerlediği yerlerde yaşayanlar için.Cengiz Akgun wrote:Buyrun iste devre arasi birakacagim dedim de, cok calistimda, arkamda kimse durmadi da, Terim'e kirildim da, soyle de boyle de diye yine kivirtiyor seninki. Ali nerdesin hani guzel br sekilde veda edecekti? Hele cocuklarimin egitimi icin dedigi yerde yuregim parcalandi. Ali soyle bir kampanya duzenleyip Hakan'in cocuklarina bir burs filan ayarlasak diyorum. Bak param filan da kaldigi zamanlar da oldu alamadim filanda demis.
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx ... 19.05.2008
Sen de bu yanlış hikayeyi tekrarlama, hayata bak. Sıhhat erken bozulmadıkça kişisine göre 70 ya da 80den sonra yokuş aşağı oluyor, herşey bozulmaya, tamiratlar kısa ömürlü olmaya başlıyor, yavaş yavaş işin yükü zevkinden çok oluyor. O zaman da zaten bir sürü insan bitse artık bu film diyorlar.
O zamana gelene kadar hayatın tadını çıkar, rahmetli pederim 50li yılları için hayatımın en güzel 10 yılı derdi. Senin de öyle olur umarım.
Hakan,a gelince, gidecektir, GS ile 8. şampiyonluğundan sonra. 10 sene sonra tekrar konuşuruz Hakan'ı, belki o zaman daha salim değerlendirmek mümkün olur ama şu sıralar bakıyorum, adam şampiypnluk için dahi uğraşsa kabahat oluyor, pek mantıklı tartşmak mümkün gibi gelmiyor bana. Ha, ama o önümüzdeki on seneye de dikkat edelim, biraz dikkatli, ve akıllı olmaz isek Hakan sonrası dönem Hakan dönemini mumla ararız.
Ali