Hasan Tezcan wrote:Tobias gibi bir 'kaya' varken neden tutsunlar, adam Isvec milli takiminda falan
oynuyor...gönderin bakalim...simdi aranizda birileri cikip 'bu cocuk bunca sene
a-takim ile calisiyor, ama hicbir gelisme göstermedi', diyecek. Onlara lafim
'insaf artik' olacak.
Skibbe zaten dunden hazirdir göndermeye, bir sorun daha eksildi, diye bakar
olaya...
Sakin 500K euro guzel para demeyin, anadolu kulupleri kici kiriklar icin kapiyi
1.5M eurodan acmakta...
Hasan, benim de sana bir lafım olacak, hakikaten insaf artık. Bir adamı beğenmiyorsun diye adamın her yakınında oynayan oyuncuya Pele muamelesi yapma lütfen.
Ne gelişme gösterdiğini bilmem ama Topal'ın ne gelişme gösterdiğini biliyorum. Güven'in defalarca forma verilip bırak Topal'ın gösterdiğini göstermek, onda birini göstermediğini de biliyorum, gidip gözümle seyrettim, yok işte bir şey, olacaksa da kiralandıktan sonra faydasını görürüz, Arda gibi döner faydalı olur.
Hangi maçta ne oynamış, bilgilendir bizi, çıktı takır takır oynadı, formayı aldı de, bizim de haberimiz olsun hangi maçlarmış bunlar, kiralık verilmesine beraber üzülelim.
Yani şükür diyorum, biraz daha hızını alamasan Linderoth'u kötüleyeceğim diye canım Carrusca gitti, Arjantin milli takımı ona hazırlanıyordu falan diyeceksin.
500,000i beğenmedin mi, daha fazlasını kimler vermiş Mehmet Güven için? Yaz, seninle birlikte bu gelişmeyi farkeden yöneticiler kim onu öğrenelim.
Biraz bu oyuncu üstünden inatlaşmaları boş ver, herkes hem Linderoth'u hem Güven'i gördü, kusura bakma, aynı cümlede isimlerini kullanmak dahi garip kaçıyor.
Ali