Ben de yaziyi kotu buldum, sizi pirasa gibi dograrim dedi, Zico odasina kacti falan gibi Turk filmi mi cevirmis, klup ici mi anlatmis belli degil.
Ama yazi son derece kotu ve maksimum 13 yasinda cocuk kafasiyla yazlmis olsa da, icinde gercekten FB icin rahatsiz edici olmasi gereken bir iki durum var:
Tuncay Ingiltere'yi pek seviyordu, Aurelio Ispanyol yemeklerine cok duskunmus , Appiah Gana'yi ozlemis vs. vs. (Anelka kendi huysuz ve mutsuzdu saymiyorum) derken bir bakiyorsun parasi tikir tikir odendigi halde FB'den ayrilmak isteyen ve onemi ve katkisi inkar edilmeyecek oyuncular dolu ortada. Bu arada Semih'i yedege dusurmek disinda ne katkisi oldugu belli olmayan Kezman aslanlar gibi takimda devam ediyor.
Bu arada korkunc paralarla transfer yapiliyor, hangi mevkiye derseniz Semih'i iyice yedek birakmak icin olabilecek mevkiye. Ne diyeyim, bir 30-40 milyon Euro daha harcayip Alex'i yedek yapacak havali bir transfer daha yaparlar belki, Juninho falan, sonra Guiza ile Juninho defanslarini toparlar.
Yildirim'in icraatlerini gecen sezon sonuna kadar epey begeniyordum. Zaten bir hafta sansiniz olur da ayni haftada ASY ve FB stadina gitme imkaniniz olursa, Yildirim'in basardiklarini inkar etmek icin kalbinizin muhurlu olmasi gerekir. Ama adam sampiyon olmayinca dengesi bozuluyor ve de sacma sapan isler yapiyor, ya istifa, ya bizim takima gelene kadar Zico'yu kimse tanimiyordu diye laflar edip Zico'yu yollayip alinan riskler vs.
Guiza dun gayet guzel bana Ispanyol takimlarinin vermedigi parayi FB verdi demis (Ispanyol kluplerinin bir ay sonra 29 yasina basacak bir adam icin 14 milyon Eurocuk vermemis olmasi cok garip), bu arada not olarak Guiza'nin Kewell'dan
neredeyse iki yas kucuk oldugunu yazalim, ama tam iki yas degil.
GS iki sene daha ustuste sampiyon olsa Aziz Yildirim tesisleri atese verip eline de bir lir alip karsisina gecip seyredecek diye endise ediyor insan. Aurelio'yu kacir, uc misli parayi 29 yasinda golcuye ver, Allah kolaylik versin.
Ali