Hey Allah'ım ya Rabbim!
Maçı İngilizler arasında BBC'den seyredebildim. Hırvatların golünden sonra spiker b.k varmış gibi "Hırvatistan yarı finalde! Hırvatistan yarı finalde! Başardılar!" diye bağırmaya başlayınca, Hırvatlar bütün takım-teknik heyet maç bitmiş gibi yumak oluşturunca ve etraftaki İngilizler de sevinçlerini belli edince, "Altın gol kuralı halen geçerli herhalde, gerçi olmasa ne yazar, lanet olsun!
" diye düşünerek hızla salonu terk ettim. Bir süre sonra internetten maç skoruna bir baktım başlık: "Modriç kaçırdı Arda attı!"
Hemen depar attım maç salonuna ve kapıdan içeri girdiğimde milli takım sevinç içerisindeydi
Harika bir duyguydu.
İzleyenler arasında Amman'dan orta yaşlı bir adam da vardı, penaltıarın nasıl geçtiğini anlattı. Bir ara kısık sesle "Ben de Türkiye'yi tutuyordum, müslüman oldukları için" dedi.
"Yarı finalde işimiz çok zor, sakatlıklar ve cezalar yüzünden en önemli adamlarımız oynayamayacak" diyince
"Hiç merak etme, eksiklerin yerini yedekler mutlaka doldurur" diye destek verdi sizin de içiniz rahat olsun