Murat Kara wrote:Ali Gursel wrote:Nihat yerine Tuncay ya da Gokdeniz de olur.
Nihat'i ben begendim ikinci yarida. Cikana kadar cok kostu ve etkili idi. Ilk golun pasini da o verdi. Ama etkisi daha cok orta saha oyuncusu gibi idi. Son noktalarda gorunmedi. Bir de ne hikmetse butun kornerleri o atti ve rakibe hibe etti. Ancak ilk yaridaki kisa korner seklindeki frikigi cok guzel kullandi. O kadar kisa mesafeden barajin uzerinden topu guzel asirtarak kaleciyi sassirtti ve Arda'nin kafasina carpan top neredeyse gol oluyordu. Kisaca soylemek gerekirse Tuncay ile kiyaslanmayacak kadar kaliteli bir oyuncu gibi gorundu. Insallah kiyaslanmaz da!
Sevgili Murat,
Nihat-Tuncay arasindan secim futbol tercihidir, ama ikisi birden mumkun degil. Tuncay'in Nihat'ta olmayan katkilari var, Nihat'in da Tuncay'da olmayan ben de eger Nihat rolunu kabul edebiliyorsa (takimin strikeri ve de agasi olmadigini) Nihat ile baslarim, Tuncay'in artilari yedekten de gelebilecek katkilar, ozellikle orta sahan saglamsa. Ama ikisini de sallayip Kazim bile olur o pozisyona.
Ama adam korkunc kismetli, sakatliklar ve hava durumu adami zorla dogru kadroya itiyor, hic bir hocaya bu kadari olmamistir.
Cek macina duzgun kadro ile cikma ihtimali var ve sakatliklar ya da yagmur olmasa bir ay degil bin ay turnuva oynansa Terim bulamazdi dogru kadroyu, ama ise bak, Gokhan Zan, Emre B., Tumer falan sakatlaniyor, yagmur falan yagiyor da Topal, Arda, Semih forma goruyorlar.
Turnuva baslamadan bir cogumuzun kadroya otomatik yazacagi 7-8 isimden ucu bunlar, bizimki sakatliklar ve yagmurla buldu. Bir de Gokhan Zan var ki, ne diyecegimi bilemiyorum, adam sakatlanmasina Portekiz macinin kirilma noktasi dedi, saka gibi, sakatlanana kadar iki hatasindan iki kere diregimizden top donmustu, cidden saka gibi, kirilma noktasi dedi.