Sabri'yi yonetim kovmak istiyor (hem de sakatken, 2 ay kirik kaynamasini beklerken, cocuk topa bile ayak vuramamisken), Kalli istemiyor sonra Kalli Sabri'yi bu sefer kadro disi birakiyor, ama bu sefer yonetim Sabri'nin oynamasi icin baski yapiyor. Hic bir gariplik yok. Vay anasini...Fatih Mutlu wrote:
ofkeyle kalkmadan once kronolojik siralamaya bakarsan olayda pek yanlislik olmadigini gorebilirsin:
yonetim 6 kasimda kalli'ye bu listeyi veriyor. ancak kalli geri ceviriyor.
sabri'nin kadro disi kalmasi ise neredeyse subat ayini buluyor. yani olaylar (kavgaydi, kufurlesmeydi) bu arada gerceklesmis olabilir. ondan sonra da kalli sabriyi kadro disi birakmis olabilir.
bunda bir gariplik yok.
Hasan Sas GS'i biraktim diye demec veriyor. 6 Kasim'da kovmak istedikleri Hasan'i bu sefer ikna ediyorlar kalsin diye. Adnan Sezgin'in agzindan kac kere duyduk, Hasan bir yere gidemez dediklerini. Hayret, Kalli gidiyor ama ne hikmetse Hasan sakat sakat maclara bile cikariliyor. Bir saniye 6 kasimda kovmak istememisler miydi? Hani Kalli gitti niye Hasan kadro disi degil? Hasan'a bakiyoruz, kulup ameliyatini yukleniyor, sakat adam belki de futbol hayati bitti, hala kulupte. Ama 6 kasimda yollanmasini istemisler. Hic bir gariplik yok... Vay anasini sayin seyirciler...
Mehmet Guven... ? Devre arasinda kiralik bir suru kulup istedi, yollamadilar. Ama bir ay once 6 kasimda yollanmasini istemisler. Herhalde Mehmet Maradona gibi oynamaya basladi bir ay icinde. Onda da gariplik yok.
Kaleci? (buyuk bir olasilik Orkun'dan bahsediyorlar burada). 6 Kasimda yollamasini istiyorlar ama ne hikmetse ocak'ta Isaakson'u bir kac milyona getirebilecekken getirmiyorlar. Onda da gariplik yok... Yine vay anasini sayin seyirciler.
Ha Carrusca'yi unuttuk... O butun bu senaryolarin hepsine uyuyor. Kalli yonetimden cok Carrusca'ci cunku butun sene onu kullandi cok faydalandi. Hele hele Carrusca'nin gitmesi yerine adam alinmasini gerektirecegi icin Kalli'nin Carrusca'yi yollamamak istemesi cok mantikli... Bu yonetim de zaten degil 6 kasim'da 6 haziranda yollamak istemisti Carrusca'yi...
Ofkeyle kalkmayin mantiginiz hic calismaz. Benimki fazla calismiyor iste. Yukarda goruyorsunuz...
Hic kimsenin aklina tarikatin spordaki en buyuk kalesinin Galatasaray'dan koparilmasinin etkilerini ve son taslarin oynanma ihtimalini gelmiyor? Ben o kadar eminim ki bu yazinin yazilacagini Hakan haftalar oncesinden biliyordu. Simdi karsi hamle gelecek bakin gorun. Hakan'dan ne demecler. Amac burada Adnan Polat'a baski uygulatip geri adim attirmak "o benim cocugum, kovmayi aklimdan bile gecirmedim, bir sene daha oynasin madem" dedirtmek olamaz mi?ayrica, zaman'in bu konuda yanlis yazma imkani ve ihtimali yok. zira kalli agzindan, ustelik haberi yapan kisinin isminin de oldugu bir demec var bu haberde; ve kalli zaman gazetesinde lutfen yaziyor. hangi akil ve mantik, gazetesinde lutfen yazdirdigi bir adamin agzindan yalan beyan yazabilir? en ufak kafasi basan gazete, boyle yalan birseyi yapmaz. ve azicik akil ve mantik yurutulurse, hicbir gazetenin bunu yapmayacagi pekala gorulebilir.
Ozan Ersoy