SAMPIYON Galatasaray - Oftasspor 2-0 (Sukur, H. Balta )
Moderator: Staff
-
-
-
Neyse hayvan Gulhane'den cikip biraz sehir turu atti bunlar sayesinde. Yoksa ne zaman cikacak? Butun gun 3 metre karede bir ileri bir geri. Mutessekkirdir belki. Hayatimda en sevmedigim seydir zaten hayvanat bahcesi.Ali Gursel wrote:Hayvan herhalde Romalilardan beri bir stadyuma cikarilan ilk aslandir ulan herseyi abartiyoruz
Madem yapacaktiniz bari bir Sirkten getirin bir tiyatronun parcasi olsun ku$ falan yesin
Ozan Ersoy
-
Havai fişekler atılıyorr.. Dışardan sesi geliyor TV'den görüntüsü
Hele bir bakayım, dışarda görüntüde varmı
Havai fişeklerde sarı-lacivert renkler hakim
Hele bir bakayım, dışarda görüntüde varmı
Havai fişeklerde sarı-lacivert renkler hakim
Last edited by Ismail Gezer on Sat May 10, 2008 10:20 pm, edited 1 time in total.
-
Benim cocukken oturdugum bir sitede Ahu Tugba'nin diaresi vardi, bir gun yawru aslani kacmis diye hepimizi eve soktular. Erkek arkadasi hediye diye almis galiba, neyse, bizi eve tiktilardi yakalanana kadar hayvan.Ozan Ersoy wrote:Neyse hayvan Gulhane'den cikip biraz sehir turu atti bunlar sayesinde. Yoksa ne zaman cikacak? Butun gun 3 metre karede bir ileri bir geri. Mutessekkirdir belki. Hayatimda en sevmedigim seydir zaten hayvanat bahcesi.Ali Gursel wrote:Hayvan herhalde Romalilardan beri bir stadyuma cikarilan ilk aslandir ulan herseyi abartiyoruz
Madem yapacaktiniz bari bir Sirkten getirin bir tiyatronun parcasi olsun ku$ falan yesin
Ozan Ersoy
Seneye hayvan kafeste ulan su GS kazansa da yine satada gitsem der mi acaba.
Ozan bunlarin hayati o kadar fena degil, ozellikle erkekleri dogada da fazla hareket etmiyor. Gunde 18 saat uyuyorlar, kalan uc saat haremde sefa, sonra disilerin getirdigi yemeklerden yiyip yine uyuyorlar. Gulhane'de de disi varsa muhabbet aynidir.
-
- Staff Member
Ilahi Ali, inan gulmekten gozlerimden yas akiyor yazacagimda unuttumAli Gursel wrote:
Benim cocukken oturdugum bir sitede Ahu Tugba'nin diaresi vardi, bir gun yawru aslani kacmis diye hepimizi eve soktular. Erkek arkadasi hediye diye almis galiba, neyse, bizi eve tiktilardi yakalanana kadar hayvan.
-
Valla benim de hayatim cok sukur fena degil ama 3 metrekareye tikilmak istemem. Ekmek elden su golden olsa da illa ki vatanim da vatanim derim bulbul gibi. Bazisi siyiriyor bakicisini yiyor, ondan sonra vuruyorlar hayvanlari. San Diego'daki gibi park olunca biraz daha iyi isler. Neyse...Ali Gursel wrote:Ozan Ersoy wrote:
Ozan bunlarin hayati o kadar fena degil, ozellikle erkekleri dogada da fazla hareket etmiyor. Gunde 18 saat uyuyorlar, kalan uc saat haremde sefa, sonra disilerin getirdigi yemeklerden yiyip yine uyuyorlar. Gulhane'de de disi varsa muhabbet aynidir.
Bu arada bu Fener Trabzon'la berabere kalip pilot takimini UEFA'ya gondermeyi bile beceremedi. Yuh yani. Ezeli rakip Besiktas'a para kazandirdilar. Mecnun Odyakmaz amca gidip bir kere daha elini opsun Aziz amcanin, yetmemis demek ki. Onun da gunahi degil belki Brezilya'lilar anlamamistir ne UEFA ne pilot ne Sivas falan cart curt. Takimda Turkce bilen 3 tane oyuncu var len.
Ozan Ersoy
-
-
Sevgili Murat, espiri degil bu, apar topar butun cocuklar evlerine yollandi disarida oynarken. Leven'te idi site, carsi girisini biraz gecince, simdi o banka bu banka merkezleri, yollar arasinda kalmis. Benim top kovaladigim yer islek yol olmus falan ama Ahu Tugba'nin aslani kacti diye eve yollandik ciddi ciddi.Murat Gokcigdem wrote:Ilahi Ali, inan gulmekten gozlerimden yas akiyor yazacagimda unuttumAli Gursel wrote:
Benim cocukken oturdugum bir sitede Ahu Tugba'nin diaresi vardi, bir gun yawru aslani kacmis diye hepimizi eve soktular. Erkek arkadasi hediye diye almis galiba, neyse, bizi eve tiktilardi yakalanana kadar hayvan.
-
Bronx'takiler bir ada ustunde aciktalar, ada suni olarak su hendegi kazilarak yapilmis. Hendegin karsi tarafinda bir suru gazel geyik falan duruyor. Aslanlar her hareket ettiginde bunlar kafayi yiyorlar, kulak kesilip bakmaya basliyorlardi. Gidicek yerleri de yok, hayata bak, yenmiyorlar ama her gun aslan stresi ile yasiyorlar.Ozan Ersoy wrote:Valla benim de hayatim cok sukur fena degil ama 3 metrekareye tikilmak istemem. Ekmek elden su golden olsa da illa ki vatanim da vatanim derim bulbul gibi. Bazisi siyiriyor bakicisini yiyor, ondan sonra vuruyorlar hayvanlari. San Diego'daki gibi park olunca biraz daha iyi isler. Neyse...
Ozan Ersoy
Bu arada cok sukur benim de hayatim iyi derken bu tarif ettigim aslanlarinki falan gibiyse haber ver, daha saygiyla hitap ederim bundan sonra.
-
- Moderator
San Diago ve Cleveland gibi Amerikadaki meshur hayvanat bahcelerini gorduysem de nedense bir o kadar meshur olan Bronx daki burnumun ucunda olmasina ragmen gormedim. Bu arada aslan suyu sevmez bu bilinir. Kaplana bu sokmez elbette. Ama bir gun suyu seven bir aslan cikarsa Bronx'daki o bambi'ler ne yapar bilemem. Bir dokumanerde Afrikada cok ac kaldiklarinda kendini su birikimine birakip kovalayan aslanlardan kacacagini sanan bir karaca'nin hesabi tutmamisti. Daldilar suya. Bronx'dakileri de yedirip icirdikleri icin degmez diyorlardirAli Gursel wrote:
Bronx'takiler bir ada ustunde aciktalar, ada suni olarak su hendegi kazilarak yapilmis. :
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Konu aslanlarin yasam bicimleri uzerine daha fazla yogunlasmadan, hepimizin 17. sampiyonlugu kutlu olsun Basta Servet, Arda ve Mehmet Topal olmak uzere, bileklerinin gucuyle ve ozellikle de yurekleriyle bu basariyi hak eden aslanlarimiza yurekten tesekkur ve tebrikler.
Sampiyonluk goruntuleri arasinda Servet'e kosularak kucakta tasinmasi, Cevat Hoca'nin ucurulmasi ve Adnan Polat ile Ozhan Canaydin'in el ele tribunleri selamlamalari cok hostu. Aslan olayi bana da biraz gereksiz geldi.
Hakan
Sampiyonluk goruntuleri arasinda Servet'e kosularak kucakta tasinmasi, Cevat Hoca'nin ucurulmasi ve Adnan Polat ile Ozhan Canaydin'in el ele tribunleri selamlamalari cok hostu. Aslan olayi bana da biraz gereksiz geldi.
Hakan
-
- Moderator
-
-
Hepimize sampiyonluk kutlu olsun. Ben basta Kalli'ye tesekkur ediyorum. Bu sampiyonlukta en buyuk pay onundur. Bu takimin geleceginide o kurdu. Keske daha cok kalsaydi ama kalacak gibide degildi.
Ikinci buyuk pay bence "Yilin Futbolcusu" (hayir Ridvan'dan duymadim), Servet'tir. Hep icimde korku vardi bizi bir kac mac yakacak diye ama hicte oyle olmadi. Helal olsun ona.
Arda, Karan ve Topal'da muthis katki yaptilar. Hepsine helal olsun.
Yazdigim bir yazi vardi birkac ay once. Bakiyim dedim nerde yazmisim, sansa buldum. Onu da geciyim bari 2 Mart 2008'de BJK yenilgisi sonrasi yazmisim.
Ikinci buyuk pay bence "Yilin Futbolcusu" (hayir Ridvan'dan duymadim), Servet'tir. Hep icimde korku vardi bizi bir kac mac yakacak diye ama hicte oyle olmadi. Helal olsun ona.
Arda, Karan ve Topal'da muthis katki yaptilar. Hepsine helal olsun.
Yazdigim bir yazi vardi birkac ay once. Bakiyim dedim nerde yazmisim, sansa buldum. Onu da geciyim bari 2 Mart 2008'de BJK yenilgisi sonrasi yazmisim.
Celal Gürcüoglu wrote:Yine herkes olumsuz yaziyor Ben hala takimin cok iyi bir takim olacagina ve bu takimin Sabri gibi futbolculardan kurtuldugu zaman dahada iyi olacagini dusunuyorum. BJK 1-2 hafta icinde liderligi geri verir. Belki biraz gazlanmislardir 4-5 hafta liderlik onlarin olur.
En iyi takim biziz (en iyi futbolcular bizde demiyorum). En iyi top oynayan takimda biziz (son 1-2 ig maclarini demiyorum). Ligin son 5-6 macini super top oynayip galip gelerek sampiyon olacagimizi dusunuyorum. Sadece inisli cikisli bir grafik var son haftalarda, o kadar. Takim ayni iyi takim.
Biraz inanin, bu takim UEFA kupasini aldigindan beri bu kadar iyi olacagi sinyallerini vermemisti.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu