1-)Goruldugu gibi orta sahaya dinamizm getirdigi
icin Barisi tercih edecek bayagi adam var.
Formsuz haliyle bile.
21 yasinda Alman Umit Milli bir oyuncuyu tartistigimiza inanamiyorum.
Kime karsilik 35 yasinda , son 3 senedir 10-15 toplam maci olmayan Okana karsilik. Okanla baslamak orta sahayi kaybettirir kanisindayim.
Karsisinda Vederson ve Ugur Boral gibi fuleli adamlar var. Ustelik arkasindada Sabri olacak gene.
Sevgili Alpay, Barisi tercih edecek bir suru insan var, hemen hepsi de benim mesajimdan
sonra yazmis.
Yani benim mesajimi yazdigim sirada Baris'in oyunuyla ilgili neler soylendigi forumda, tek tek koteledim usenmeyip. Ben dusunce okuyamadigima ve de yorumlarimi mac izlemeyip forumdaki yorumlara dayanarak yaptigima gore, senin Ali Gursel neden Baris'tan bahsetmiyor sorun cevaplanmis oldu (bunun ardindan yazilan seylerin benim o anda ne yazdigima etkisi olmasi zamanin tek yonlu aktigi farzedilen evrende imkansiz).
Onun disinda bunlar futbol fikridir, tam da burada konusulacak seyler, Baris mi Okan mi herkes tabii dusundugunu yazsin, yeter ki dusuncelere oyunla baglantili olsun, takanaklarla falan degil.
21 yasinda Alman Umit Milli oyuncuyu tartismayi birak Alpay, bazi yerlerde Turkiye liginin ve milli takiminin gol krali bile tartisiliyor, Alman Umit neymis. Tartisma konusunda ise, ben kendimi bir yana koydum, ama bunca kotelenen insan da tartistigina gore birseyler vardir herhalde.
Alman Umit Milli Takimin'da son 20 senede kac yuz oyuncu oynamistir bilmem ama bir surusunun orta sira hatta kotu Alman takimlarindan oteye gidemedigine eminim. Gelece vaat etmekle yildiz olmak ayri seylerdir, seni temin ederim Alman Umit takiminda oynayan her oyuncu yildiz olmuyor, hatta iyi dahi olmuyor yildizi birak.
Baris belki iyi olur, sene basinda da iyiydi ama son zamanlarda degil. Ben FB gibi bir takima karsi ayagina gelen 10 topun 9unu rakibe verip tak atak yaparken tokimi ters pozisyonda birakacak adamdansa Okan gibi fulesi kosusu az olan ama oyun zekasi, tecrubesi Baris'tan cok otede birini tercih ederim, en azindan Okan'in nefesi bitene kadar.
Isın sakasi bu yana bu muhabbete ben sevindim, cunku FB medyasi simdi buna takacak.Baska konulara ve oyunculara takacaklarina simdi buna takacaklar ama olcuyu asarlarsa bu is cok fena ters teper.
Bak buna ben de tum kalbimle katiliyorum. Umarim bu ise sarar butun basin, memlekt v de FB camiasi. Ama Zico aptal degil, iyi de hoca, oyuncularini bu sekilde dagitmaz.
3-) En son Mehmet Ciragin su sozlerine katilmakla beraber:
''
Ben de sana katiliyorum, yani Mehmet Cirak'a katiliyorum, Ali Gursel hakli diyen herkese katiliyorum.
Yawrum basin, su kutsal dogum isini biraz daha kurcalayin da esek tepmise donun sonunda. GS sampiyon olsun cok istiyorum, FB antipatim falan yok, kadrolur da bizden daha iyi diye kac kere yazdim, sampiyon olsalar gocunmam, ama su basin denilen serefsiz gevsek surusunun halini gormek icin wallahi cok isterim. Bir de Sivas balonu patlasin cok istiyorum bu yuzden. Utanmazlarin icinden biri de cikip ulan uc buyuklerle maclarinin 80% kaybeden bir takim nasil olup da diger maclarinda uc buyuklerden cok puan topluyor demiyor, sezon boyunca oynadiklari vasat oyuna ragmen kimse cikip su balonu sisrmeyi durduralim demedi.
Ali