Cevat Guler kimdir?

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Deniz Selman

Cevat Guler kimdir?

Post by Deniz Selman »

"Teknik sorumlusu" Cevat Guler eger bizi iki kupaya goturucekse kim oldugunu bir ogrensek bari...kac dogumlu oldugunu bile internet'de hic bir yerde bulamadim. Gecmisi nedir, nerelidir? Bilen varsa azicik bilgi yazarsaniz simdiden tesekkurler...
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Adını öğrenmiş olduk... :D
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Web sayfası var ama aşırı popülerlikten bant limiti aşılmış.

Ama google cache'den bilgi edinebiliriz

http://216.239.59.104/search?q=cache:Ko ... =firefox-a

http://216.239.59.104/search?q=cache:P_ ... =firefox-a

Gördüğüm kadarıyla futbol antrenman bilgisi üzerine akademik seviyede ilgi sahibi bir insan.
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Tolga Girici wrote:Ama google cache'den bilgi edinebiliriz
Ben de ayni vurguyla, butun site sayfalarina ulasilmasi baglaminda, su google linkini gececektim, erken davranmissin! :D

Ben de resim ekleyeyim madem! :) Resmi site:

Image

Gencler macindan:

Image

Teknik ekibimizin cikardigi kadro da, yaptigi degisiklikler de, yerindeydi bence ilk maclarinda. Umarim futbolculardan hakettikleri saygiyi gorerek, basariyla devam ederler gorevlerine.

Onlerinde bir sag bak sorunsali var yalniz, onu bir sekilde asmalari/cozmeleri gerekecek, zihinlerine kuvvet! :)
Özgür
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Benim bildiğim Cevat hoca takımın kondisyoneri.

Topu ne kadar bildiği konusu :?: :?:
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Mehmet Gorgen wrote:Benim bildiğim Cevat hoca takımın kondisyoneri.

Topu ne kadar bildiği konusu :?: :?:
Ne kadar bildigi pek ? filan degil Gorgen - senden daha fazla anladigini dusunmuyorum... altiustu orta okul takiminda falan oynamisligi var iste... bir de benim simdi yaptigim gibi U12 lere falan kocluk yapmis... yani sen veya ben de su an GS takiminin basinda olabilirdik :D yonetim onu ak sacina saygi gosterirler diye basa koymus - yoksa kaleci Nezihi bile futbol bilgisi yonunden daha tecrubeli. Acikcasi alternatiflere bakinca Hakan Sukur'un takimi/taktigi yapmasi cok da mantiksiz gelmiyor. Ondan daha tecrubeli var mi orada?
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

Haklisin Mert ama Gencler macinda takimimiz Ozgur'un dedigi gibi gayet terli toplu oynadi. Tabi agim sagim demiyorum ama gecen maclara bakilinca mucadele ve mevki acisindan hatta oyuncu degisikligi bile yerli yerinde idi. Ogle Nonda sen ortaya, Servet ileri filan apuk sapuk dusunceler benim kisitli gorusume gore yoktu
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Murat Gokcigdem wrote:Haklisin Mert ama Gencler macinda takimimiz Ozgur'un dedigi gibi gayet terli toplu oynadi. Tabi agim sagim demiyorum ama gecen maclara bakilinca mucadele ve mevki acisindan hatta oyuncu degisikligi bile yerli yerinde idi. Ogle Nonda sen ortaya, Servet ileri filan apuk sapuk dusunceler benim kisitli gorusume gore yoktu
Murat agabey - mactan sonra yapilan aciklama da takimi Adnan Sezgin ile beraber Cevat, Nezihi, ve Burak hocalarin beraber belirledigi soylendi... bana gore kadroyu Adnan Polat ve Sezgin beraber yaptilar ve listeyi uc hocanin eline verdiler. Yalniz degisiklik tercihleri konusunda Cevat hoca krediyi hakediyor gercekten kararlari o verdiyse :?:
Murat Fahrioglu

Post by Murat Fahrioglu »

Cevat Guler ayni zamanda ogretim uyesiymis, o aksam lig TV oyle dedi ama nerde tam olarak duyamadim. Yani egitimli biri, en azindan antreman konusunda herhalde. Teknik acidan ne duzeyde bilemiyorum, ama diger arkadaslarin da dedigi gbi, kadro ve degisiklikler acisindan iyiydi.
Deniz Selman

Post by Deniz Selman »

Bu konuya olan ilginiz icin tesekkurler, ama bu adam'in hala kac dogumlu oldugunu ogrenemedik...
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Cevat Güler

# Amatör seviyede futbol ve voleybol oynadı. Orta öğrenim yıllarında jimnastik ve atletizm yaptı.
# 1984 yılında İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ Bölümü'ne girdi. Burada fakültelere Beden Eğitimi dersi verdi.
# 1984 -2001 yılları arasında SPORCU SAĞLIK Merkezi'nde sayın PROF.DR.ABİDİN KAYSERİLİOĞLU başkanlığı altında çalıştı.
Egzersiz Fizyolojisi YÜKSEK LİSANS programını bu bölümde bitirdi
Sporcu performans testlerinin yapılması ve değerlendirilmesi.
Sporcuların sakatlık ve rehabilitasyon sonrası sahada antrenman planlaması
İzokinetik kuvvet ölçüm testleri ve değerlendirmesi
Sporculara sakatlık sırasında ve sakatlık sonrasında izokinetik çalışma planlanması.
Antrenman bilgisi ve performans ölçüm testleri üzerine düzenli seminerler.
Sporcuların performanslarını değerlendiren bir çok araştırma yaptı.
Ülkemizde yapılan SPOR HEKİMLİĞİ KONGRELERİ'ne bölümde yaptığı araştırmalarla sunucu ve dinleyici olarak katıldı.
# 1984 yılında amatör KÜÇÜKKÖY KÜLTÜR SPOR KLÜBÜ'nde futbol antrenörlüğüne başladı.
# 1985 -1997 yılları arasında GAZİOSMANPAŞA SPOR KULÜBÜ'nde futbol antrenörlüğü yaptı.
Bu kulüpte sayın ABDULLAH GEGİÇ ve KEMAL KILIÇ ile birlikte çalıştı.
Minik , Yıldız B genç, A Genç Takımlarında sorumlu antrenörlük
Tüm alt yapıda SORUMLU antrenörlük
Profesyonel takımda yardımcı antrenörlük yaptı.
Sorumluluğundaki A Genç takımla İstanbul ve Türkiye şampiyonluğu kazandı.
# 1997-2000 yılları arasında BEŞİKTAŞ Jimnastik Kulübü alt yapısında Sayın DAĞUT ŞAHİN ile çalıştı
# 2000-2001 Sezonunda YILDIRIMBOSNA Spor Kulübü'nde TEKNİK DİREKTÖR olarak çalıştı, Takım 3.lig de ŞAMPİYON olarak 2.lige yükseldi.
2001-2002 sezonun ilk yarısında görevden ayrıldı
# 2002-2003 sezonundan itibaren ( halen ) GALATASARAY Spor Kulübü'nde özel egzersiz uzmanı (kondüsyoner) olarak çalışmaktadır.
# Halen İstanbul Üniversitesi bünyesinde bulunan BEDEN EĞİTİMİ SPOR YÜKSEK OKULU'NDA FUTBOL UZMANLIK, ANTRENMAN BİLGİSİ, KONDÜSYON VE ANTRENMAN TEKNİĞİ derslerini yürütmektedir.
cevatguler.com'dan :D
Deniz Selman

Post by Deniz Selman »

http://www.galatasaray.org/idariteknikk ... il_150.php

nihayet resmi site "Cevat Guler kac dogumlu?" soruma yanit vermis oldu...

yanit: 1959!

cok sasirdim. Ahmet Akcan'dan bile bir yas kucuk demek...yazik bu adam cok yipranmis herhalde, hic 49 yasinda gibi durmuyor. ben en az 10 yas daha fazla zannediyordum...hata olabilrmi acaba?
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Deniz Selman wrote:http://www.galatasaray.org/idariteknikk ... il_150.php

nihayet resmi site "Cevat Guler kac dogumlu?" soruma yanit vermis oldu...

yanit: 1959!

cok sasirdim. Ahmet Akcan'dan bile bir yas kucuk demek...yazik bu adam cok yipranmis herhalde, hic 49 yasinda gibi durmuyor. ben en az 10 yas daha fazla zannediyordum...hata olabilrmi acaba?
84 yilinda universiteye girdigine gore yas mantikli gozukuyor ama oldugundan daha yasli gosterdigi kesin.
Yavuz Aksungur

Post by Yavuz Aksungur »

cevat güler türk futboluna hem bir çok oyuncu ( saffet sancaklı emrah eren ...... )hemde antrenör, yetiştirmiş bir teknik adamdır. 2002 yılına kadar da teknik direktörlük yapmış bir kişidir. galatasarayda kondisyoner olarak görev yaptığı 5 yıl boyunca kulübün bir çok branşına hizmet vermiştir. ayrıca bu sezon görevi kallinin yardımcılığıdır kondüsyonerliği değil. kısaca CEVAT GÜLER iyi bir öğretim görevlisi, iyi bir antrenman bilimcisi, iyi bir egzersiz uzmanı ve iyi bir teknik direktördür...... bu kadar donanıma sahip kaçta yerli hoca var onuda bilmiyorum ama bu değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum en azında bizim kendi değerimiz galatasarayımızın değeri....
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

GS onumuzdeki 3 maci alir veya puan kaybebedipte genede sampiyon olursa ortaya enteresan bir durum cikar. Sonrasinda Cevat Gulerle
devam etsen bir turlu, yollasan bir turlu, gene bunyede baska bir gorevde tutsan baska bir turlu. Lucescu ile yasanan ortada.
Tabii Lucescu gibi akademisyenligide var Cevat Hocaninda.
Yani cart curt karizma,PR, liderlik , profesyonel futbolcu gecmisi, onderlik, isiltili kariyer vs gibi seyler olmadanda yalniz isini dogru bilerek vede yaparakta basarinin gelebilecegi ortaya cikarsa seyret sen gumburtuyu.Ne yapacak o zaman bizim afilli medyanin gulleri?
NO ADNANS, NO CRY !!
Post Reply