Keske. Ve hatta daha iyi olur. Yonetim bu sene -tabii ki farkinda olmadan-2 tane acayip is yapti.Ismail Gezer wrote: Hocam bak gör sen, fenerin rezil medyası nasıl gerecek ortamı, nasıl gaz verecekler AA'ya. Onur maçı diyecekler, gurur maçı diyecekler.
Belki bizim için daha iyi olacak bilmiyorum!
1) Cevat Guler'i getirdi. Bu oyle psikolojik bir hamle ki tabiri caizse yuzyil oturulup dusunulse kimsenin aklina gelmez. Tarihte ancak Napolyonun boyle psikolojik hamleleri varsa vardir.
Simdi tum FB camiasinin, hocasiz takim sampiyon olur mu diye dudaklarinda yaralar cikti. Simdiden tezler yaziyor. Ingilizcesi "burden" herhalde, oyle bir kambur yukledik ki bulabilecekleri bir cozum yok.
Bir de Cevat Hoca kamuyoundan buyuk bir sempati aliyor; bu sempati takima da yansimaya basladi. Yani son 2 hafta ruhani iklim tam tersine dondu. Avrupa Fatihi Fener dusunsun bu hafta Kezman'i veya son 20 saniye topu saklamayip degaj yaparak gol yedirten kalecilerini basindan nasil koruyacaklarini.
2) Abdullah Avci'ya yapilan teklif. Bu 2 sene once Genclerbirligi kafaya oynarken FB'nin Ersun'a yapildigi soylenen teklif gibi oldu. Hatirlarsan Ersun, soylentilere cevap vermekten, iflah olamamasti.
Basin simdi AA'yi gazlarsa, zaten adamin dagilmis konsantrasyonu iyice bozulacak. Ona buna cevap yetistirene kadar mac biter.
Ben buna Adnan Polat sansi diyorum. Ilk geldiginde Tanju FB'ye gitmisti, herkes agliyordu; sampiyon olduk. 2. geldiginde 20.45 diye salladi, sampiyon olduk.
Aha yine oluyoruz.