O arabalar benim memleketimde yapilyorMurat Kara wrote:Ben bir kisimini Turklerin yaptigi arabaya bile binmeye korkarim Murat 124 vardi bir zamanlar. Tekerlekli kutu idi ama ne motor vardi arabada. Duz yolda kactimi yakalamak zor olurdu. Ama kaza yaptimi da kibrit kutusu gibi yamulurdu.Celal Gürcüoglu wrote:Ben sahsen tamamini Turklerin yaptigi bir arabaya binmeyi cok isterdim ama bu tabii bir hayal.
Ama bak Turklerin yaptigi kahveyi, kokoreci, iskembe corbasini da baskasi yapamaz.
Herseyi uzmaninin elinden almak guzel oluyor. Bazi seyler ise yuzlerce hatta binlerce yildir olusan totunun bir urunu oldugu icin, cesitli uluslarin cesitli yeteneklerini her ulusta bulmak imkansiz. Ve de gereksiz.
Bursa'da bildigim kadari ile uc araba fabrikasi ve bir otobus fabrikasi var.
KOC'u sevmem, yillarca Turkiye'ye e Turk insanina dunyada binilmeyen modelleri kakaladi (Bkz FORD , Dunyada CORTINA diye 30 sene once binilmekten vazgecilen ama bizde 2.0 modeline kadar halkimiza kakalanan TAUNUS).
TOFAS'tan tiksindim bir Bursali olarak, Serce,Dogan,Sahin, Kartal bilimum kus tipleri ile Turkiye'yi bir otomobil mezarligina cevirdikleri icin.
Neymis "halk arasinda bir myth olmus bir konudur bu" YEDEK PARCASI UCUZMUS
RENAULT'u severim, Bursa'nin muhendisine en iyi maas veren otomobil fabrikasidir geyigi de bir myth oldugu icin degil ULUDAG YOLUNDAKI muhtesem manzarali misafirhanesindeki raki-balik-manzara ucgeni yuzunden.
Neyse konu uzamasin, yari finaldeyiz ve kupaya 2 mac var.
HEPIMIZ ERMENIYIZ
HEPIMIZ ERGENOKONCUYUZ 'dan sonra
BU ULKE PEK ALA HEPIMIZ AMERIKALIYIZ
HEPIMIZ ROBERT HITE' iz diyebilir.
Ben zaten yari gavur sayilirim, oglanin bir ismi de JOSHUA.