Bulent Yesilyurt wrote:Fenerbahcenin amaci iyi futbol oynarak sampiyon olmak.
Iyi futbol oynayarak Dunyayi kendine hayran birakmak..
Zaten oyle, butun dunya Fenerbahceyi konusuyor. Meksikasindan, Arjantinine, Brezilyasindan, Avrupasina, Japonyasindan, Cine, Filipinlerden, Libyaya....
Turkiyenin en iyi, en duzenli, en organize takimi Fenerbahce. Sadece Futboldada degil. Basketbolda basarili, Bayanlar bugun yine sampiyon olmus, diger branslarda oyle...
Her sey bilincli yapiliyor...
Gs ve Bjk ne kadar bir birinin bildirilerini copy paste yaparak aciklamalar yapsa da, Fenerbahcenin gucu karsisinda korkuyorlar. Gercek bu. Buradaki yorum yapan arkadaslar da oyle.
Fenerbahcenin emin adimlarla, kulubuyle, taraftariyla, gelirleriyle, tesisleriyle, emin adimlarla ilerledigini gormek korkutuyor sizleri.
Yoksa yukarida yorum yapan arkadaslar gibi ''8-0 ondeyken, frikiginiz verilmemis, youtube a koymussunuz'' aciklamalari yapmazdiniz...Evet o videodaki tum goruntuler mac 8-0 ken verilmeyen frikik pozisyonlaridir...
Besiktas bu rezil futboluyla mi sampiyon olsun?
Yoksa G.Saray Servetli forvet hattiyla mi?
Olacaksaniz olun, tebrik ederim. Ama Fenerbahcenin basarilari karsisinda daha guzel yorumlar beklerdim sizden...
Sizleri rahatsiz eden ofsayt diye nitelendirdiginiz gol, veya penalti pozisyonu degil. Sizi rahatsiz eden Fenerbahcenin emin adimlarla yolunda ilerlemesi...
9 kisi bir takimi son saniyede kupadan elemek, hemde birilerinin sayesinde elemek size yorum yaptirtmaz. Sadece sevinirsiniz. Bu da Fenerbahcenin ne kadar dogru yolda oldugunu gosterir.
Gerisi hikaye...
Yaz, yaz, kainat size hayran, herkes sizi konusuyor, Gerrard dun Liverpool istemem, yeter ki Aziz baskan beni alsin yedek oturmaya raziyim demis. Avustralya'da da aborijiniler FB formalari giymis, FBli olmuslar.
26 senedir kupa kazanamamissiniz, Turkiye kupasi tarihinde GS'i iki mi uc mu ne yemissiniz 20 kere yenilip (yasiniz son kupayi hatirlamaya musait mi?), utanmadan 9 kisi muhabbeti yapariniz. Ama 7 kisilik takimi 1-0 zor yenerken Ali Aydin'la (hangi Ali Aydin dersen, hani Rize macinda kural hatasiyla sampiyonluklarinizdan birini hediye eden Ali Aydin) kazandiginiz mac icin Bagdat Caddesinde dolasirsiniz.
Kupada 11-11 Kadikoy'de de gorduk sizi, ne yaptiniz da 9 kisi bahane oldu?
Ben sana hikayeyi anlatayim: Kisi herkesi kendi gibi bilirmis. Senelerce kudurdunuz GS'in Avrupa basarilari ile, ezildiniz de ezildiniz, Haluk Haluk diye kendinizi teselli ettiniz, MTKlara bilmemkime elenirken, sizden fersah fersah ileri takima laf edip futbola su hazimsizligi soktunuz, cok buyuksunuz ya. Tabii devran dondu, Haluk zamanindan beter penaltilar, ofsayt goller, voleybol takimi kuracak kadar elle oynayan oyuncular falan, yuzunuz yok laf etmeye, kafa karistirmak icin klip hazirlarsiniz.
GS 20 sene once Sampiyon Klupler'de yari final oynadi, 8 sene once UEFA kazandi, 7 sene once sizin bugun geldiginiz yere geldi. Istanbul'da ilk macta uc attigi takimda muzesinde 9 Sampiyon Klupler Kupasi olan Real Madrid'di. Sizin neyinizden korksun GS?
Neyse, ben tekrar sorayim, yuz kizarana kadar soracagim (ama senin gibileri internetten tanirim, cevap yazamayacagini biliyorum bu sorulara, maksat bunu tekrar tekrar vurgulamak):
Cevap verir misin, Manisa macinda kac ofsayt golunuz var, Kazim'in elledigi top neydi, dun Deivid ne kadar kotu itildi degil mi? Bunlara cevap vermezsiniz, konuyu hep baska taraflara getirmeye ugrasirsiniz, senelerce Ulusoy diye agladiniz, ayni seyler kendi basiniza geldi mi buyduk, Meksika, Patagonya muhabbetine baslarsiniz.
Rezil futbolla sampiyon olmaktan yana derdiniz olsa 1996-2000 arasinda sabah aksam niye agladiniz, rezil otesindeydiniz rezil de degil.
Dedim ya, herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz.
Bu sene takiminiz gayet iyi, tebrikler, insan begenerek izliyor, ozellikle Avrupa'da. Futbolu futbol diye sevip kendi ezikliklerini tamir vasitasi olarak gormeyenler icin bunu soylemek kolaydir. Ama dedim ya, git internetten bana bir FB forumu bul, GS sizden fersah fersah otedeyken tebrikler diyen 3-5 adam olan.
Bulamazsin, arama. Ulusoy, UEFA'ya faks, oraya yuruyus, buraya protesto muhabbetindeydiniz kendi rezil takiminizla.
Neyse, son uc hafta kac puan goturdunuz, onu yaz, sonra devam ederiz.
Ali