27. Hafta Galatasaray Denizli 2-1 (Okan 32', Servet 88')
Moderator: Staff
-
-
-
Allah guc, derman ve deva versin Ozgur. Saglik, yasam dendi mi GS, forum falan palavra. Ayrica yazdiklarin hafif kalir dert etme.Ozgur A. Boztepe wrote: Yakinlarimdan birine 2 hafta once kanser teshisi kondu, sanirim bakis acimi etkiledi.
Su kadroya saha kenarindaki hocaya baktigimda eger ASY'de olmasaydik "% 90 puan kaybederiz" derdim. Sabri ve Okan ne alaka anlamadim. Zor bir mac. En buyuk silahimiz ve umidimiz Umit Karan. Onune geleni yazarsa kolaylasir isler. Hic iyi bir oyun beklemiyorum. Denizli cok rahat oynayacak.
Ozan Ersoy
-
saol..Ozan Ersoy wrote:Allah guc, derman ve deva versin Ozgur. Saglik, yasam dendi mi GS, forum falan palavra. Ayrica yazdiklarin hafif kalir dert etme.Ozgur A. Boztepe wrote: Yakinlarimdan birine 2 hafta once kanser teshisi kondu, sanirim bakis acimi etkiledi.
Su kadroya saha kenarindaki hocaya baktigimda eger ASY'de olmasaydik "% 90 puan kaybederiz" derdim. Sabri ve Okan ne alaka anlamadim. Zor bir mac. En buyuk silahimiz ve umidimiz Umit Karan. Onune geleni yazarsa kolaylasir isler. Hic iyi bir oyun beklemiyorum. Denizli cok rahat oynayacak.
Ozan Ersoy
dk 5
okan sag kanatta degil ortada oynuyor, baris saga daha yakin..
derli toplu oynuyoruz gecen macin aksine...
-
Ilk 15 dakika vasat bir oyun gecti. GS uzun top oynuyor. Butun toplari Umit'le bulusturmaya calisiyoruz. Arda sol kanada sikismis durumda. 2-3 kisi basiyorlar topu ayagina aldiginda. Hakan'in ayagina daha top degmedi. Denizli geldi mi cok adamla geliyor GS'in ustune. Simdiye kadar dogru durust bir pozisyon yok iki takim adina da. Topal cok geride gomulu oynamasina ragmen guzel bir sut cekti.
Ozan
Ozan
-
-
-
-
-
Evet simdi yandi gulum keten helva. Bu mac cok cok zor olacak. 35 yasina gelmis Yusufu durduramadik. Soldan girdi iki uc kisiye calimi basti iceri cikardi, gogsuyle indirdi adam yine sola acildi cesar disari cikardi bomboz durumda penalti noktasindan hasan yigit sol koseye plaseledi.
Hemen cevap vermek lazim.. .
Ozan
Hemen cevap vermek lazim.. .
Ozan
-
-
-
-
Agizindan bal damliyor. Sahada son gol atabilecegine inandigim adam atti.Celal Gürcüoglu wrote:Cevabi verecek bir goruntu malesef yok. Bu macin berabere bitme olasiligi yenilme olasiligi kadar cok.Ozan Ersoy wrote:Hemen cevap vermek lazim.. .
Ozan
Offf... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLll Okan...
Soldan Arda'yla geldik.. Umit Ardayi cizgiye kacirdi onun ortasi alti pasta Okan guzel vurdu kafayi..
Arda gol yedikten sonra butun herseyimiz oldu.. Takimin butun hucumlarini o yonetiyor. Bir solda bir sagda...
Ozan Ersoy