Ali Gursel wrote: Suraya lutfen su yazdigimi kopyala, kendi fikrin olarak yaz, ben ozur dileyip, hakli oldugunu soyleyecegim:
Bulent Korkmaz, Emre Asik, Vedat, Fatih Akyel, Emre Belozoglu, Okan, Hasan Sas ve Hagi ile Song, Servet, Emre, Ugur Ucar, Hakan Balta, Baris ve Lincoln'un agresif derecelikleri ayni diye dusunuyorum. Kenarda da Terim, Kalli farketmiyor.
Sirf su paragrafi al, boyle dusunuyorum de, wallahi hafizam yanlis deyip vazgececegim, sonra da aksam cikar bir norolog ararim, cunku gercekten hafizam bana garip isler yapiyor demektir, Bulent, Emre Asik, Song, Servet.........Okan, Emre, Baris, Mehmet Topal bakalim daha neler okuyacagiz tartisma ugruna.
Ali - sen kendin de dedigin gibi tartisma ugruna bir suru sacmalik olustu... nedir bu ustte tartismaya actigin anlamis bile degilim --- gidip kendi ilk yazidigina bir bak - Emre Belozoglu ve Okan'dan bahsederken isi 11'e 11'i karsilastirmaya getirdin... hangi takim daha agresif, cirkef, hircin, vesaire - bunu tartsimanin kime ne faydasi var anlamis degilim... Sen Emre ve Okan adamlara sakatlamak icin dalardi dedin ben de hayir dedim - olan biten bu. Tartisma ugruna okunamayacak seyler yazan da kendinsin - Cengiz abinin dedigi gibi biraz daha siksan gidip adamlari kursunlatacaksin sert giriyorlar diye...
Ali Gursel wrote: Lincoln'u oynatmak mecburi degil, oynatmadin gorduk iste, Austria Wien macini izledin mi, cevap vermemissin. Ugur Ucar da 90 dakika oynadi bak. Tekrar edeyim, pozisyonun yok, birak gol atmayi.
Lincoln oynasaydi kesin pozisyonumuz olacakti iddiasi bir varsayim - baska bir varsayim da Lincoln oynasaydi daha cok top kaptiracaktik ve kalemiz de gol veya goller gorup yenilip belki de o zaman UEFA'dan elenecektik. Varsayimlara dayali iddialar uretiyorsun ama adamin kac assist urettigini soyleyemiyorsun.
Ali Gursel wrote: Lincoln'un kac pasi kac asisti mi var? Yahu Orkun hakkinda mac basina su kadar gol yiyor denince rakam begenmiyoruz, konu Lincoln olunca mi rakamlar veri olarak kabul gormeye basladi? Bak rakamlari verdim iste, adam varken ve yokken ne yaptigin ortada, oynadigi maclarda her tehlikende, her golunde adam var, ona da kulp taktik, asistten bir onceymis diye.
Hos olmasa ne olur, kimse Lincoln bu sezon iyi falan demiyor, yarisi sakat gecti zaten, bu adamin gecmisinden gelen bir karnesi var, bu yuzden sans vermek lazim deniyor. Cevap, hayir, ben sahada deli gibi kosan ama ayagina top verilince bomba zanneden bir takim kazmalari deli gibi alkislamak istiyorum. Alkisla, ondan sonra Austria Wien, Istanbul'da kac gol attin sifir, Leverkusen, Istanbul'da ne attin, sifir, ama cok iyi oynadim. Boyle devam ederiz.
Sen once Arda'na, Ugur'una sahip cikacaksin - bak bakalim onlar kac gol atip kac assist yapmis - hic bahsetmiyorsun bunlardan. Ugur'un oynamadigi maclarda GS'in sag kanadina neler olmus kanatlar calismaz olmus - Lincoln oynamasina ragmen bunlar olmus umurunda degil. Sen Arda'ya, Ugur'a, Topal'a kazma diye bakmaya devam et Ali'cim sonra da seni gozunun icine baka baka aldatan Lincoln'den umit bekle. Eger taraftarin cogunlugu Lincoln hakkinda senin gibi dusunmeye devam edecekse layiksiniz ona ve onun sizi aldatmasina - baska ne diyebilirim.
Ali Gursel wrote: Su GS'da ne yapmis lafini ise hic anlayamiyorum. Yarin Ronaldinho gelip bir hafta sonra sakatlansa derhal satip bu adami yerine Baris'i oynatin, GS icin ne yapmis mi denecek? Yoksa Barcelona'da aslinda acken falan biraz oynadi ama yoksa bir numara yok, topcu degil bu adam falan mi? Alex kac senedir FB'de yahu, Lincoln bu sezon geldi, onu da sakat gecirdi, hala neyin karsilastirmasi yapiliyor?
Once Lincoln'u verdigi assist assitleriyle ove ove bitiremiyorsun sonra adam butun sezon sakatti diyorsun - kendini kandirip duruyorsun... Lincoln'un performansini tamamen sakatliklara baglaman ve yukarida sordugun soru da bana gozune nasil bir perde indigini gosteriyor.
Tabii ki Ronaldinho'ya da ayni tepkiyi gosterirdim gelip Lincoln gibi davransa. Bak ben ne diyorum... adi, sani, sohreti beni hic ilgilendirmiyor... bu kadar yazidigim yazi da bir kez olsun benim Lincoln'e kabiliyetsiz veya kotu futbolcu diye itham ettigimi gordun mu? Hayir goremezsin - cunku adamin kabiliyetli oldugu tartisilmaz ama o kabiliyetinden bana bir faydasi olmayacaksa ben ne diye ona sabir gosterip milyonlarimi akitayim anlamadim?
Senin daha evvel verdigin orneklere donelim - hani dedin ya sinifta seks yapan guzel kiz olmayinca Nermin kiymete biner diye - o analojiden yola cikarsak bana gore Lincoln bayagi guzel ama bir turlu sekse yanasmayan, gozunu kirpmasina ve cilve yapmasina ragmen sana elini bile degdirtmeyen, arada bir ona cok guzel hediyeler alir poh pohlarsan sana ufak bir opucuk veren miz miz, devamli ona buna aglayan, gecimsiz bir kiz - ustune ustelik biliyorsun ki bakire de degil
Sen diyorsun ki umudu kaybetme kiz guzel elbet birgun verecek - ben de diyorum ki gecen zamana yazik bunun verecegi yok vaktimizi ve paramizi bosa harcamaktansa gidip kendimize baska kiz arayalim.
Ali Gursel wrote: Lincoln'un bu sezon yaptigindan iyisini yapan adam getirirsin tabii. Oner birilerini de bakalim ama GS'i nereye goturur. Figo'yu getiriyor mussun, getirsene, bak simdi degil, 40 yasinda getirsene. MLS diye begnemedigin yere David Beckham gitti, onu da alsaydik bari elimiz degmisken, nasil olsa MLS'e giden herkesi tokatlayip aliyoruz. Figo gelirse ilginc olur ama gelebilecegi senin gorusun, ben hic zannetmem.
Onerilecek cok adam var ama kimin ismi yazilsa bir kulp bulunur elbet - ben bu isi Gorgen'e birakiyorum - zaten Lincoln'u basimiza saran da o sezon basi verdigi liste ile
Ali Gursel wrote: Benim gozume perde inmis olabilir, herkese olabilir, ama insanin kalbine perde inmeyegorsun, onun tedavisi yok, Bulent'le Servet'i, Topal ile Emre'yi ayni agresiflikte, hircinlikta falan tutmaya falan baslarsin.
Bunu aciklaman gerecek Ali'cim - benim man kafam basmadi buna...