Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Sartlananin bakalim. FB yillardir bu kupayi alamiyor. Gidisat iyi degil. Bence
FB bugun daha agir basiyor. GS'da bu macin agirligini kaldiracak adam yok,
basta Orkun olmak uzere, Kalli ve digerleri. Takim pasifize edilmis durumda.
Ben umutsuzum.
Mac baslamasina 1 saat 18 dakika var. Lincoln'e taraftarin olumlu tezahurati var... lincolnde onlara lakisla karsilik verdi... Damat tirasida olmus, hadi hayirlisi...
Gidisata gore de Lincoln, Umit Karan, Hakan herkes alinabilir oyuna. Biraz defansif, farkindayim ama en azindan FB orta sahasini cok guzel bogar bu takim, Sabirli onunursa gol de gelir.
Mehmet Cirak
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
Zamaninda "Trust" diyenler Trust'ini unutup, meslek geregi olsa gerek herhalde "satsa" da, ben bu gune umutla baslamis oldum. Artik Misket ile mi olur, yoksa daha genis anlaminda Ciftetelli ile mi olur (Cengiz Hocam, yine is gezilerinde filansin herhalde sesin cikmadi bir zamandir ama, bu ikincisinin link'i senin hatirina biraz da ), ama nasil olursa olsun, golumuz, sevincimiz bol olsun!
(Yukarda gecilen kadroyu Havadir Civadir da onayladi bu arada)
Ozgur A. Boztepe wrote:
adnan polat kurdu bence bu kadroyu en azindan ilham vermistir...
Ben bu kadroyu Kalli'nin kurduguna inanamiyorum. Oldukca ofansif fazla riskli. Guvenmedigi Sabri sahada. Aykut'un mac eksigi var. Lincoln inek gibi cim yemekle mesgul.
Cok gollu ve zevkli bir karsilasma olacak. Futboldan azicik anliyorsam "Fener yener hatta fark atar" tahmininde cok rahat bulunabilirim. Ama futbol bu belli olmaz. Sabri'nin daga tasa giden sutlarinin girecegi tutar, herif her ortayi Hakan'in kafasina yapar, Lincoln pasa topuguyla kaldirir Edu'nun uzerinden, Umit'e uzun top atar o da rovasatayla cakar, ben de burada yanilmis olurum, GS'imiz da tur atlar. Ama bu is boyle, korkarak yazanlardan olmadigimiz, sonuca gore yazmadigimiz, dusuncelerimizi direk soyledigimiz icin ta$laniyoruz.
Ozgur A. Boztepe wrote:Bahri Havadir'in aktardigina gore Orkun kendi oynamamak istemis kalliden moralim bozuk diye...
Orkunu cok severim. Cok iyi oldugunu dusunuyorum. Ama bugun buyuk kaleci olamayacigini ogrendik...
Ben de katiliyorum bu dusunceye. Moralim bozuk ne demek boyle bir macta? Orkun'a cok buyuk bir eksi bu. Yedigi hatali bir kac golden cok daha uzdu beni bu karariyla. Antrenmanda cok calisirsin, topu isiracak gibi ucana kacana atlarsin, hirslanirsin, hocan formayi Aykut'a verir diyecek bir sey yok. Ama bunun mantigi yok. Aykut'un mac eksigi var, bu macta 2-3 gol yerse, bir sey mi ispat etmis olacak Orkun?
Tabii bunda Kalli'nin/yoneticilerin de buyuk payi var. Sene basindan beri yabanci kaleci yabanci kaleci, daha transferin son gunune kadar geldi gelecek, yok yoneticiler gitti Ingiltere'ye, transfer bitti bitmedi. En ufak bir destek yok her ikisi icin de, en sonunda bu stres kirdi testiyi tabii. Simdi bir iki hatali gol yedi Orkun, "hoca hakliymis Isassksonu istemekte" diyor herkes. Orkun'un moralinin bozuk olmasini anliyorum ama "ben oynamak istemiyorum"u anlamam.