UEFA 3. Tur: GS- B.Leverkusen 0-0

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Davut Gerçekcioğlu

Post by Davut Gerçekcioğlu »

macı 90 dakika izledim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki dün akşam karsımızda kim olursa olsun kendi sahasına hapsolmaya mahkumdu. gol geliyorum geliyorum diye bağırdı ama gelmedi, dünkü taktikte bana göre tek eksik 60. dakikadan sonra nondanın oyuna girmesi gerekirken çok gec oyuna alınması oldu. son dk da yakalanan pozisyonda nonda oyle bir pas çıkardı ki sıradan bir organizasyon bariz gol şansına dönüştü. ileri uçta böylesine pas organizasyonu yapabilen bir oyuncunun kulübede oturmasına açıkcası çok sinirlendim. kaçan gollerden bahsetmek bile istemiyorum...
Davut Gerçekcioğlu

Ali Kaya wrote: Ben adamların bu kadar kötü olduklarına inanmıyorum. İkinci maç çok
daha iyi hücum yapacaklar. Yani işimiz kolay değil. Umarım bu arada
Lincoln tekrar form tutar. Bu adama ihtiyacımız var. Tur için herşey hala
ortada.
Ali bey lincoln değilde bize nonda lazım. ardayla birlikte kimbilir ne sihirbazlıklar yapacaklardır hücumlarda. dikkat edin o son pozisyonda ardanın önüne çıkardığı pas ve hemen ardından son topu tamamlayan olması çok önemli bir özellik forvet için. bizim 90 dakika yapamadığımız tek şey buydu, arda yeteneklerini sergileyecek partnerden yoksun, bu konuda malesef ne ümit ne de hakan yetersiz. rövanş macına nonda hakan ikilisiyle başlaması gerektiğini düşünüyorum..
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

61.dakika tiksindigim bir dakika oldu.

Umit KARAN o topu iceri atabilse bugun hem isil isil parlayan,Galatasaray'i UEFA kupasinin en buyuk adaylarindan biri yapacak futbolumuzu, Ozan ERSOY'un tekrar tesrifleri ile beraber konusacaktik.

Futbol umit verici, ancak forvetlerimizin kabizligini anlayabilmis degilim.Cok daha zor pozisyonlari gole cevirebilen Umit Karan boyle bir (ingilizler buna sitter derler bizde buna beles yada jandarma denir) pozisyonu kaleciye nisanlamasi, Hakan Sukur'un kaleci ile karsi karsiya kaldiginda cok basit bir sekilde ustunden asirtmasi gerekirken topa abanmasi...Vs vs..

Sonuc umit verici, ama ayni zamanda endise verici.

Konya deplasmani 17.02.2008 Pazar
Leverkusen Deplasmanı 21.02.2008 Persembe
Kasimpasa Icerde 24.02.2008 Pazar
FB Kupa icerde 27.02.2008 Carsamba

Bu fizik mucadelesini bu takim kaldirabilir mi bilmiyorum
Sakatliklar olacaktir, Lincoln, Ayhan, Linderoth'a alternatif cikardik ta, yerine girenler sakatlaninca AS oyuncularin performansi beni endiselendiriyor.Yedekler aslardan daha iyi oldu :)

PS: Hosgeldiniz Sn.ERSOY, siz forumun sevgililer gunu hediyesi misiniz yoksa :)
TRUST GALATASARAY
MGC
Fatih Mutlu

Post by Fatih Mutlu »

maci eski acigin en tepesinden izleme sansim oldu.

macla ilgili olmayan birkac gozlemimi paylasmak istiyorum:

- ankaradan bir grup universite ogrencisiyle gittik maca. deplasman otobusu gibiydi. suna cok uzuldum: yeni nesil taraftari maalesef galatasaray sevgisi motive edemiyor. motive eden tek sey fenerbahce nefreti. bir avrupa kupasi macina gidiliyor; otobuste uclu disinda hicbir galatasaray tezahurati coskulu soylenmiyor; ama fener'e aziz yildirim'a kufur oldu millet girtlak yirtarcasina bagiriyor. cok uzuldum bu hale.

- sanirim olabilecek en kotu sartlarda stadda mac seyretmis oldum. soguktu, kardi vesaire. ama buna ragmen stada giris-cikista ve stad icinde pek problem yasamamak sevindiriciydi. eh haliyle tribun acik olunca; o kadar kar yagisinin altinda basamaklarda su birikiyor; koltuklara zaten oturulmuyor, tamam da; buraya maca gidecek adamin da ona gore tedbir almasi gerekiyor. adam maca yazlik ayakkabisiyla gelmis; atkisiz, beresiz gelmis, dogru durust kalin birsey giymeden gelmis; ayaklarim sirsiklam oldu, kafam dondu, kicim dondu diye yakiniyor.

- eski acik haric diger tribunler fena sayilmazdi. ama eskilerden duyabildigim kadariyla, eski ali samiyen standartlarinin epey altindaymis. eski acikta tezahurat icin organizasyon sorunu var. ama yine de taraftarin maci izlemesi guzel. rakip takim tehlikeli bir bicimde kalemize ilerlerken pinarbasi soylenmiyor, rakip isliklaniyor. bu kadari da sevindirici diyorum.

maca gelirsek; guzel oyun oldu. leverkusen ofansif anlamda bir anadolu takimindan daha cekingendi. ikinci yari 60-75 haric cok gel(e)mediler. defansif acidan da cok da iyi degillerdi, onca pozisyon verdiler; ama degerlendiremedik. ozellikle umit karan sac bas yoldurdu.

bu mactaki performansimizin fener macindakinin bile ilerisinde oldugunu soyleyebilirim. boyle iyi oynayalim, bir gun golleri de buluruz insallah.

0-0 kotu sonuc degil. rakip sahadaki her tur beraberlik isimize yariyor. 0-0'a bile elenmiyoruz. orada muhakkak gol bulmaliyiz. ama orada uzerimize daha agresif geleceklerdir.
Ersin Taner

Post by Ersin Taner »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:
Sonuc umit verici, ama ayni zamanda endise verici.

Konya deplasmani 17.02.2008 Pazar
Leverkusen Deplasmanı 21.02.2008 Persembe
Kasimpasa Icerde 24.02.2008 Pazar
FB Kupa icerde 27.02.2008 Carsamba
Devamı da var, FB kupa maçından 4 gün sonra BJK ile deplasmanda oynuyoruz. Bu sezonki durumumuzu önümüzdeki 5 maç belirleyecek bence...
Tan Erten

Post by Tan Erten »

Maçı izleyemedim maalesef ancak buradaki yorumları okuduktan sonra çok mutlu oldum. Orada iyi bir mücadeleyle tur şansımızın olduğuna inanıyorum. Lincoln'ün maç sırasında kapris yapması gazetelerde anlatıldığı kadar abartılı mıydı bilmiyorum ama genel hava çok güzel.

Maçın özet görüntüleri var mı acaba, sevgili Uğur senden rica ediyoruz yeniden?
Tan Erten
Davut Gerçekcioğlu

yakın tarihte bir fenerbahçe macı varsa galatasaray taraftarının aklının bir köşesinde hep o maç vardır. dün akşamki zevki mücadeleyi izlerken aklıma fenerbahçe macı geldi, aynı futbolu onlara karsı oynayabilirsek atacağımız gollerin sayısını düşünmeye başladım, 3 veya 4 fark kaçınılmaz olur diye düşündüm çünkü boyle yürekten oynayan gençlerin karsısında mücadele edemezsin, leverkusen gibi kaderine razı olursun. gelecek için çok umutuyum umarım sonuclara yansır olumlu futbolumuz...
Celal Gürcüoglu

Post by Celal Gürcüoglu »

Tan abartilacak birsey yok. Hatta TV'de hicbirsey gosterilmedi bile. Basinin klasik laga lugasi. Malzeme cikti yine onlara.

Lincoln'den soz acilmisken, faydasi karsilastirilirsa tabii ki Alex kat kat daha faydali ama futbollari karsilastirinca ben Lincoln'un daha iyi futbolcu oldugunu dusunuyorum. Ama tabii su anda bu bir ise yaramiyor bizim icin.

Ali biz bosuna imzamiza ekleme yapmadik, "Hedef 2009" diye. Ufuk sormustu neden bu sene degil diye, herseyin zamani var demistim :) Bu arada Ufuk "Arrivederci" demisti (keske demeseydi). Bende yarin kismetse Italya'ya gidiyorum, acaba Ufuk Italya'da hangi kanal maci verir bilir mi, onu yaz bari :) Saka bir yana nasil seyredicem maci ben orda???

Neyse, uzun lafin kisasi; bu takim belki buyuk bir is kazasi olur Leverkusen'e elenir ama bu takim seneye SS'da o kupayi kaldirirsa hic kimse sasirmasin (gerci AA sasirir tesaduf falan der).

Bir sure icin Arrivederci (Cuma'dan sonra)
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Celal Gürcüoglu wrote:Ali biz bosuna imzamiza ekleme yapmadik, "Hedef 2009" diye. Ufuk sormustu neden bu sene degil diye, herseyin zamani var demistim :) Bu arada Ufuk "Arrivederci" demisti (keske demeseydi). Bende yarin kismetse Italya'ya gidiyorum, acaba Ufuk Italya'da hangi kanal maci verir bilir mi, onu yaz bari :) Saka bir yana nasil seyredicem maci ben orda???

Neyse, uzun lafin kisasi; bu takim belki buyuk bir is kazasi olur Leverkusen'e elenir ama bu takim seneye SS'da o kupayi kaldirirsa hic kimse sasirmasin (gerci AA sasirir tesaduf falan der).

Bir sure icin Arrivederci (Cuma'dan sonra)
Ufuk doner, muhtemelen Hakan Sukur'un susmasini bekliyordur, yani attigi gollerin susmasini bekliyordur :lol:

Italya kismini bilemeyecegim, vardir bir Italya tecrubeli arkadas umarim mac seyretmen icin.

Ali
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Gecenin diger sonuclari

AEK Athens 1-1 (HT 0-0) Getafe
Blanco 90
De la Red 86

GETAFE AVANTAJLI SKOR ALMIS.
--------------------------------------------------------------------------------
Anderlecht 2-1 (HT 0-0) Bordeaux
Polak 79
Mpenza 90
Jussie (pen) 69

BU MAC ORTADA 2.MAC COK DEGISIK SKORLA BITEBILIR BENCE BORDO FAVORI SKOR NE OLURSA OLSUN.
--------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray 0-0 (HT 0-0) Bayer Leverkusen

ORTANON ORTASINDA BIR MAC, ILK GOLU ATARSAK OLUR BU IS
Marseille 3-0 (HT 0-0) Spartak Moscow
Cheyrou 62
Taiwo 68
Niang 79

MARSILYA CIKAR GIBI , RUSYADA DONMAZLARSA SURPRIZ COK ZOR
PSV 2-0 (HT 2-0) Helsingborgs IF
Simons (pen) 7
Lazovic 33

ELIN ADAMI ACIMIYO ATIYOR ISTE, TECRUBE KAZANIR
Rangers 0-0 (HT 0-0) Panathinaikos

BUNLARIN 2.MACI BU TURUN EN ZEVKLI MACI OLABILIR
SK Brann 0-2 (HT 0-0) Everton
Osman 59
Anichebe 88

EVERTON TURU ALMIS DONMUS EVINE

-------------------------------------------------------------------------------
Sporting 2-0 (HT 1-0) Basle
Vukcevic 8
Vukcevic 58

BU BASEL MI ANLAMADIM BBC YANLIS YAZMIS HERHALDE , YANLIS DOGRU BU ISIMLE BILE ELENIRLER ARTIK :)
Werder Bremen 3-0 (HT 2-0) Braga
Naldo 5
Jensen 27
Hugo Almeida (pen) 90

BANA GORE KUPANIN BIR DIGER FINALIST ADAYI, ISI BITIRMIS

Zenit St Petersburg 1-0 (HT 0-0) Villarreal
Pogrebniak 63

BU MACTA FATIH NIHAT'I YENDI.IKINCI MACI NIHAT ALIR DIYORUM BEN.
TRUST GALATASARAY
MGC
Celal Gürcüoglu

Post by Celal Gürcüoglu »

Bu arada Leverkusen su anda Alman liginin en cok gol atan 2. takimiymis. Pozisyon vermedik adamlara.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

NO ADNANS, NO CRY !!
Ugur Sahin

Post by Ugur Sahin »

Tribün şov geçilmiş, başka bir yazıda da değindiğim Hürriyet'in haberini de geçeyim ki, bu adamların tıyneti anlaşılsın. Gözünüzü "seveyim" mi diyeyim, tribündeki resim açılırken arkada çalan müziği duymayan kulağınızı "seveyim" mi diyeyim, bilemedim. Futbol Günlüğü'nde gördüm ben de, şaşkınlıktan ne diyeceğimi hakkaten bilmiyorum.

Image

Ugur
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Tan Erten wrote:Maçın özet görüntüleri var mı acaba, sevgili Uğur senden rica ediyoruz yeniden?
Murat Gokcigdem bir link vermis. Orada uzunca ilk ve ikinci yariodan bolumler var.

http://www.ensonhaber.com/Spor/109824/G ... yayin.html
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ugur Sahin

Post by Ugur Sahin »

Cengiz Akgun wrote:
Tan Erten wrote:Maçın özet görüntüleri var mı acaba, sevgili Uğur senden rica ediyoruz yeniden?
Murat Gokcigdem bir link vermis. Orada uzunca ilk ve ikinci yariodan bolumler var.

http://www.ensonhaber.com/Spor/109824/G ... yayin.html
Evet gayet uzun (15-20 dakika sanırım toplamda) bi özet koymuşlar, ben de tekrar uğraşmadım o yüzden :)

Ugur
Post Reply