Fortis Türkiye Kupasi Fenerbahce - Galatasaray 0-0
Moderator: Staff
-
-
-
Hakan o kadarda kotu degildi. Klasik golunu kacirdi ama cikmasi cok dogru bir karar degildi. Ben Emre'yi cok begendim. Super oynuyor. Takimin hepsi iyi sayilir. Baris, Serkan gayet diriler. Tek eksik Lincoln gibi bir adamin olmayisi. Arda o isi cok iyi yapamiyor malesef.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
-
Arda cok guzel bir hareketle topu onune aldi Ayhan'a yapilan faulun ardindan, ama Firat Aydinus'un kafasi basmadi avantaja birakmaya.Celal Gürcüoglu wrote:Hakan o kadarda kotu degildi. Klasik golunu kacirdi ama cikmasi cok dogru bir karar degildi. Ben Emre'yi cok begendim. Super oynuyor. Takimin hepsi iyi sayilir. Baris, Serkan gayet diriler. Tek eksik Lincoln gibi bir adamin olmayisi. Arda o isi cok iyi yapamiyor malesef.
-
Arda kotu demiyorum, yanlis anlasilmasin. Sadece o oldurucu toplari atamamasi sorun. Bugun kotu futbolcu yok takimda.Hakan Bakircioglu wrote:Arda cok guzel bir hareketle topu onune aldi Ayhan'a yapilan faulun ardindan, ama Firat Aydinus'un kafasi basmadi avantaja birakmaya.Celal Gürcüoglu wrote:Hakan o kadarda kotu degildi. Klasik golunu kacirdi ama cikmasi cok dogru bir karar degildi. Ben Emre'yi cok begendim. Super oynuyor. Takimin hepsi iyi sayilir. Baris, Serkan gayet diriler. Tek eksik Lincoln gibi bir adamin olmayisi. Arda o isi cok iyi yapamiyor malesef.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
-
Katiliyorum Celal. Arda net bir pozisyon kacirdi biraz once, topu epey bir surerek ceza sahasina girdi, vurusu yan aglarda kaldi. 73. dakikada bu kadar enerjiyle oynamasi sevindirici.Celal Gürcüoglu wrote: Arda kotu demiyorum, yanlis anlasilmasin. Sadece o oldurucu toplari atamamasi sorun. Bugun kotu futbolcu yok takimda.
-
Orada topa basip sagina cekse penalti ve kirmizi kart olacakti... neyse...Hakan Bakircioglu wrote:Katiliyorum Celal. Arda net bir pozisyon kacirdi biraz once, topu epey bir surerek ceza sahasina girdi, vurusu yan aglarda kaldi. 73. dakikada bu kadar enerjiyle oynamasi sevindirici.Celal Gürcüoglu wrote: Arda kotu demiyorum, yanlis anlasilmasin. Sadece o oldurucu toplari atamamasi sorun. Bugun kotu futbolcu yok takimda.
-
-
Umit Karan sari gordu ama cok akilli bir fauldu. Bu maci kazanamazsak cok yazik olacak. Gercekten cok iyi oynadi takim. Fakat Hakan Sukur ciktiktan sonra iyice geriye cekildi takim, hucum etkinligi cok azaldi. Artik gol bizim icin ancak Arda'nin biraz once kacirdigi gibi kontrataktan olur.
Defans tas gibi inanilmaz konsantre oynuyor. Orkun da cok iyi.
Defans tas gibi inanilmaz konsantre oynuyor. Orkun da cok iyi.
Last edited by Levent Guntay on Sun Feb 03, 2008 9:41 pm, edited 1 time in total.
-
-
-
-
-
-