Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Kucukken bana buyuklerim bayramlarin, insanların birbirleriyle olan kırgınlıkları unutup, barıştıkları günler olduklarini ogretmislerdi.
Umarim bu anlamli gunlerde basta bu forum olmak uzere hepimiz olasi kirginliklari uzerimizden atip tekrar birlik oluruz.
Bu inancla, butun sporsever arkadasların, Turkiyenin ve ozellkle gorev basinda olan Turk Silahlı Kuvvetler mensuplarının, sehit aililerinin ve gazilerinin Kurban Bayramını en icten duygularımla kutluyor, herkeze saglikve huzur getirmesini diliyorum.
Ben de önce herkese iyi bayramlar diler daha sonra bayramlarda kızgınlık ve dargınlıkların unutulması yolundaki güzel adetimizi hatırlatırım (Ozan Ersoy'a), umarım gelip yazmaya devam eder.
Deliye hergun bayram derler. Bugun GS iyi bir sonuc alirda Yunanlilar Bordo sarabi yerine sirke icerse bu bir bayram hediyesi olur.
Her bayram sadece koc ve dananin degil insanlarin da yollarda kurban oldugu bir ulkede yasayanlar ile birlikte Dunyanin dort bir ucunda gurbet ellerde bayram kutlamaya calisanlara en icten sevgi ve mutluluk dileklerimle.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Not: Cengiz Hocam: G.Saray iyi bir sonuc almadi ama Yunan takimi bordo sarabi yerine kezzap icince egrisi dogrusuna denk geldi, tum GS'liler bayram hediyesi de kutlu olsun.
Tum Cimbom.org ailesinin Kurban Bayramini ve bu vesile ile yaklasmakta olan yeni yilini kutlar, 2008'in Galatasaray'a tum branslarda basarilar getirmesini temenni ederim.