Yigit Kavurmacioglu wrote:
Ali'cigim,
Vallahi bu aksamki takimi kim cikardi bilmiyorum ama takiminda oynamayan, kadro disi veya 8 aylik sakatliktan cikan oyuncu goremedigim icin Fatih Terim'in cikardigi ihtimali de az diyorum
Tek maclik yorum yapmadim...
Selamlar,
YK
Bence bu macta yukardan Terim'e mesaj geldi, "Bak Fatih sen yine Gokhan Gonul varken Ibrahim Kas'i oynatmak gibi sacma isler yapiyorsun, Ibrahim'i sakatliayip, Gokhan'i sokuyorum oyuna, bu hareketin son olsun " seklinde bir mesajdi. Umarim Terim bu galibiyetten sonra tekrar havalara girip bildigini okumaz.
Futbol iyi futbolcularla oynaniyor. Belki Ibrahim Kas daha defansif diye onu oynatti ama 100 kisiye sorsan Gokhan mi, Ibrahim mi diye, Gokhan derdi. Ben son yillarda bu kadar ozguvenli ve ilk mactan beri hatasiz oynayan bir adam gormedim. Ayrica kalede Volkan'in olmasi da cok onemliydi. Sol bekte Uzulmez yerine Hakan balta ve Volkan Yaman gibi alternatiflerin ortaya cikmasi iyi oldu. Emre Asik'in oynamasiyla birlikte ideal geri dortlumuzu bulduk sanki.
Ben bu macin kahramani Semih olur diyordum ama dun pek varlik gosteremedi, arkadasindaki 1 95lik cam yarmasiyla basa cikamadi. Ridvan mac boyunca Mehmet YIldiz dedi, topu ileride tutar dedi, ama Fatih Terim topu ileride tutmak adina Yusuf'u aldi. Hakkaten de Norvecliler Yusuf'un ne yaptigini cozene kadar da mac bitti. YUsuf'la beraber hemen Tuncay'i alsa belki daha iyiydi, cunku Arda yorulmustu. Neyse, macin son 20 dakikasinda turnuvanin basindan beri ilk defa biz defans yaptik, rakip uzerimize yuklenmeye calisti, bastan beri hep biz o durumlara dusuyorduk. Ve gercekten de inanilmaz bir sekilde sakin oynayarak maci bitirdik. Emre-Servet ikilisi kafa toplarinda harikaydi. Emre bir faul yapti ama hakem gormedi Allah'tan.
Simdi Bosna muhtemelen farkli bir takim olacak. Onlar daha hizli kontrataga cikabilen genc bir takim. Bambaska bir analiz yapip farkli bir takimla cikmak gerekebilir, insallah Terim egosuna yenik dusmez ve duzgun bir kadro cikarir. Norvec macinda genel olarak defans guvenligini elden birakmadan, uzaktan sutlarla gol aradik ve bu futbol bize iyi geldi. Istanbul'daki macta da bu sekilde oynamaliyiz. Hatta turnuvaya katilirsak da ayni sekilde oynamak lazim, cunku oteki turlu cok kolay gol yiyoruz.Yiyip icip defans calismaliyiz.