Ne guzel seymis boyle GS seyretmek yahu, ne hasret kalmisiz!
Lincoln'un artik yapabilecek hic bir sey yok dedigim anda verdigi topuk pasi (ki ofsayt degildi), kendi ceza sahamiz onunden Hakan ile baslayip Linderoth'a giden Linderoth'tan Servet'e gidip Servet'in soldan sifira inip orta yaptigi atak, Volkan'in sag bekte pozisyon kapatmasi, defansin saglam oynamasi cidden epeydir duymadigim bir mutluluk verdi bana GS'dan.
Arda 20-45 arasi oyunda dustu, Hakan malesef gol pozisyonlarinda yine cok kotuydu ama Umit kapatti, bir de Orkun ikinci yari bir-iki tane hata yapti.
Ama bu tempo olsun (Ersun yanal'in deyimiyle coskulu futbol

) sorun yok ufak tefek hatalarda. Nonda'yi forvet arkasinda, Bouzid'i ortada begendim. Herkes cok iyiydi ancak Linderoth ve de ozellikle ve ozellikle Lincoln cok iyi futbolcular, alanlaratekrar tesekkurler.
Gruplardan birinci cikan diger gruplarin ucunculerinden kura cekiyor. Ikinci cikanlar ise SL'inden gelen ucunculerle. Bu sene SL ucunculerinden dakat takimlar gelebilir, iyi grup kurasi cekelim, birinci cikalim.
Helal olsun bu takimi kurup Kalli'yi de getirenlere. Kombine biletimi yurt disindan gelen bir tanidiga verdim, butun mac icimden ulan salak dedim kendime, ama olsun, TVdan da harikaydi.
Ali